• Fru Hilde

    Äntligen fredag del 18

    Hejsan allihopa!

    MC lister och färg är ALDRIG TRÅKIGT !!! Så det så

  • Fru Hilde

    Låter väldigt roligt ÄPG!

    Jag är trött som en blå gnu men har äntligen börjat bli kvitt mitt eländiga illamående. Ren befrielse!

    MC känner igen det där med fint väder och fullt med folk men å andra sidan är det ju så att man verkligen vill ta vara på baderiet medan det går och då kan det ju vara värt att ligga som en packad sill på en strand ibland. Apropå väder så gjorde jag och maken ett typiskt vädermisstag häromdagen. Det skulle regna och vi bestämde oss för att köra till Gekås istället och shoppa. mmm gissa hur många som tänkt på samma sak den dagen?? Vi är visserligen ganska vana gekåsshoppare så vi tog en kort sväng och handlade det vi behövde och skippade att ta kundvagn, då gick det att navigera hyfsat.

  • Fru Hilde

    ... också här !!! blä jag mår illa igen. Det snurrar hela tiden idag och så är jag snortrött. gnäll, gnäll gnäll

  • Fru Hilde

    Janos det finns lite hjälp att få på spy och kräksfronten. Jag tar en medicin som heter Lergigan Comp den här gången och den hjälper en del, men inte jämt.

  • Fru Hilde

    Skålar tillbaka med körsbärssaft

    Idag fick jag reda på att jag skaffat mig en liten tarmkatarr mitt i gravidillamåendet. Nu ska jag mumsa Losec och bli bättre.

  • Fru Hilde

    Mmm de små liven kan verkligen snacka om livet. Min dotter har haft mycket allvarliga diskussioner med mig idag. Det är jättemysigt att få höra vad hon tänker

  • Fru Hilde

    Håller inte med angående Telia. I min del av landet funkar Telia mindre bra på landsbygd medan comviq funkar nästan överallt. Maken har Telia och jag har Comviq

Svar på tråden Äntligen fredag del 18