• Cantaton

    Tantvarning 5

    Synd då Har tyvärr ingen aning om vad som eftersöks.


    Aleta skrev 2009-07-23 22:50:14 följande:
    Nej, tyvärr så är det inte den, men tack i alla fall.
  • Cantaton

    Åh lilla Bella.


    Frulle skrev 2009-07-24 08:08:03 följande:
    Nu är snart Bella på sjukan. Hon ska göra en kontraströntgen på njurarna! Lilla pluttan. Dom ska sticka henne och sen låta ett medel injeceras i 3 timmar...
  • Cantaton

    Jag förstår inte varför jag har varit så nedstämd, lättstött o haft så nära till tårar den här veckan Självförtroende i botten och känns som inga av mina idéer kan genomföras pga pengar... o så mkt strul... o så... Ååh.

  • Cantaton

    Frulle o passion. Jag har ingen aning om var jag är i cykeln. Äter minipiller sen i oktober o har inte haft mens sen dess Har alldeles glömt bort hur jag ligger till i förhållande...

    Mmm, jo jag vet.. men det räcker inte att jag vet just nu, jag får dåligt samvete för allt. Att jag inte är ute när det är sol, att jag väger för mycket, att den underhållning jag föreslog min faster till hennes fest var för dyr, att jag jobbar fast jag är ledig (repetitioner inför plötsligt uppkomna spelningar), att jag inte jobbar tillräckligt när jag ändå jobbar (varför har jag massa obesvarade mail o samtal jag inte ringt när jag ändå "har jobbat"?)... att jag inte äger/hyr lägenheten jag bor i i första hand så att jag kan inreda hur jag vill, att jag inte har en gräsmatta, att jag inte bor i Täby kyrkby, att jag inte bara går ut o sätter mig på en klippa o målar akvarell (eftersom jag ju säkert tappar min måleriförmåga nångång om jag inte vårdar den), att jag inte skriver poesi som jag gjorde för, att jag bakade scones till frukost och mamma sa "Sånt får du sluta med. Ät filmjölk"... det finns inget inget inget jag faktiskt MÅR BRA av just nu. Jag älskar min sambo oerhört, men jag tycker att det är jobbigt när han kommer hem, jag orkar inte med att bli rörd eller talad till. Samtidigt klarar jag inte av att han är borta för jag vill berätta så mkt...

  • Cantaton

    Helt ärligt har jag aldrig varit så lugn som jag varit i sommar... Och varit så avslappnad och rofylld och obekymrad. (Innan den här veckan kom.)


    Aleta skrev 2009-07-24 10:56:10 följande:
    Nu ringer varningsklockorna. Det låter som om du håller på att bli utbränd! Sök hjälp innan det blir ännu värre, det kan vara svårt att ta sig ur sådant på egen hand. Du är alldeles för duktig för ditt eget bästa tror jag.
  • Cantaton

    Scones bakar jag kanske två gånger om året, minns inte ens när det var senast (innan här om dagen alltså). Och då bakade jag egentligen bara för att jag inte hade någon frukost hemma.

    Jag har precis satt igång tre maskiner nere i tvättstugan. Blev helt genomsvettig. Det är konstig luft idag.


    Fjällbruttan skrev 2009-07-24 10:59:08 följande:
    Kramar i massor till dig Cantaton!!Är asjobbigt när man hamnar i de svackorna, jag vet, brukar själv gyttja ner mig...Åhh vad jag önskar att jag var nära, då hade jag bryggt en stor kanna te, hjälpt dig med mail och telefonsamtal och sen hade vi fikat scones, för det bhöver man när man är på det humöret Och allvarligt, hur ofta bakar du scones? Inte lika ofta som du äter tråkig fil, det kan jag slå vad om!Och målarförmågan tappar du inte!! Den finns där, kanske lite sold, men efter första dragen kommer du igång igen!Håller med Blomman, låter som du är veckan innan mens... det hålet brukar vara kanondjupt... jag håller på att sega mig upp så idag kanske jag orkar hänga tvätt Be sambon hålla käft och bara hålla om dig...
  • Cantaton

    Uh, vad läskigt.


    Frulle skrev 2009-07-24 11:35:27 följande:
    haha! Ja! Våra ambulansförare var dock lugna som filbunkar.. Dom förstod på en gång att det var en feberkramp som Bella hade.. Men det visste ju inte vi!! Vi såg ju bara en bebis som tuggade fradga och skakade och nästan slutade andas! Klart man blev livrädd..
  • Cantaton

    Då tror jag mer på utmattning än pillren faktiskt (tyvärr)...


    Fjällbruttan skrev 2009-07-24 11:40:05 följande:
    Se där, alltså behöver du inte bry dig ett dugg om mammas kommentarer Förmodligen var hon avundsjuk!Men vore jag du skulle jag fundera på detta med minipillren, jag fixar inte piller alls. Är det inte det som förorsaker denna depp så är det farligt nära en utamttningsdeprission som blomman säger, och du måste vara rädd om dig!
  • Cantaton

    Mm, jag får se vad jag kan göra...


    Fjällbruttan skrev 2009-07-24 11:46:11 följande:
    Om det är så måste du slå tll bromsarna bums! Precis som Blomman skrev! Det finns inget viktigare än du själv just nu!Och våga be om hjälp, det är faktiskt skönt för själen att kunna hjälpa den som har det jobbigt, så be om hjälp och känn inte att du besvärar!Och känner du att du behöver sova i tre dagar så gör det, du måste lyssna på kroppen gumman!
Svar på tråden Tantvarning 5