• Cantaton

    Tantvarning 5

    Mot vilket? Torra, hårda fötter?


    TinkerBelle skrev 2009-07-22 23:33:47 följande:
    BodyShops Pepparmint footcream!!!Bäst i alla lägen...
  • Cantaton

    Äsch. Ibland är det inte lätt att vara mångsysslare. En av skådisarna jag ska jobba med i höst har massor på g. Skivsläpp i höst liksom teaterhögskola o eventuellt melodifestivalen i vår. Managern ringer mig o frågar hur bindande kontraktet till teaterproduktionen jag jobbar med är. I det fallet är jag så där obehagligt medveten om mina olika roller. Som producent skriker jag såklart att han inte får lämna produktionen, vi tycker han är toppen för rollen! Som sångerska unnar jag honom all lycka med lansering o promotion av skivan. Och som manager har jag full förståelse för omöjligheten att få ihop ett schema med skivlansering, heltidsstudier och teaterrep flera kvällar i veckan. Killen skulle ju däcka - och inte prestera nånstans! Jag vet att manusförfattaren kommer bli tokig när han får veta. För det innebär att vi måste skjuta upp premiärdatum - igen! Men jag kan inte hindra någon från att uppfylla sina drömmar (där är jag i rollen som mig själv). Har haft ett "Facebooksamtal" med skådisen ikväll o sagt allt detta o det slutade med att han gärna vill samarbeta med mig i sitt eget produktionsbolag, haha.

  • Cantaton

    Haha. Ja, vattengympa/simning är skonsamt för leder. Det är ett bra träningsalternativ


    Villemoa skrev 2009-07-22 23:44:45 följande:
    Ja, mina är också torra och hårda men inga självsprickor. Tycker också om att ta hand om mig själv men gillar heller inte att ta hand om fötterna.Har också värk i lederna, speciellt i knäna och ryggen ska vi bara inte tala om! Hade jobbig foglossning de sista fyra månaderna av graviditeten och jag känner att den kommer och går lite då och då så jag har bokat in mig för vattengympa hela höstterminen. Nu har jag verkligen kvalificerat mig till att vara en riktig tant! På informationen om lätt vattengympa stod det att "många seniorer väljer lätt vattengymnastik" Så det blir jag och en massa pensionärer
  • Cantaton

    Good to know! Tack.


    TinkerBelle skrev 2009-07-22 23:46:11 följande:
    Mot torra fötter, värkande fötter! Svalkar underbart. Gör dem mjuka och luktar gott...
  • Cantaton

    Det är nog inte så glamoröst som det låter Då ska jag inte hålla mig till att sjunga i kyrkor o producera frigruppsteater. Lite för småskaligt. Men jag lade ner managerbiten nu innan sommarn o ska bara avrunda det lite och summera, överlämna o.s.v. Istället vill jag satsa på egna musikaliska projekt


    Villemoa skrev 2009-07-22 23:47:47 följande:
    Ååh, nu blir jag ju nyfiken på vem skådisen är! Naturligtvis förstår jag ju att du inte kan avslöja namnet, ska vi bli kompisar på Facebook?? Vilket spännande jobb du verkar ha förresten!
  • Cantaton

    Ja, det är min förhoppning. I oktober blir det barnopera och i december blir det julspelningar. Men därefter hoppas jag på lite nya, spännande projekt som jag ännu inte ens fått idén till än Svarade på en annons idag som en gitarrist hade lagt in. Han sökte sångerska och det kändes som han beskrev mig, så kan ju hoppas att han också tycker det, att vi funkar ihop och att det skulle kunna uppstå någon liten duo eller så.


    Villemoa skrev 2009-07-22 23:59:52 följande:
    Det låter jättekul att ägna sig åt musikaliska projekt!
  • Cantaton
    passionsblomman skrev 2009-07-23 10:20:53 följande:
    Den festen är ett av mina stora glädjeämnen med detta hus.Jag KAN ha fest hemma och ta emot en massa folk! Fast jag får utöka antalet sängar i familjen en aning... En anledning att hoppas vi får skitbra betalt för vårt lilla ställe: ett gäng bäddsoffor behöver inhandlas.
  • Cantaton

    Soldemor, kursen låter spännande och som ett bra tillfälle att lära sig mer och öppna dörrar för framtiden. Hoppas du får lediga dagar för att gå den!

  • Cantaton

    Precis!


    Aleta skrev 2009-07-23 11:21:53 följande:
    Du har redan svarat på det - du blir en mer kompetent präst - det går väl inte att säga nej till?
Svar på tråden Tantvarning 5