• Cantaton

    Tantvarning 5

    Jag har under gårdagskvällen/-natten och lite idag läst "Idébok", "Idébok för service" och halva "Idébok 2". Sedan har jag försökt spåna lite idéer själv, städat, diskat... Sambon har nu precis kommit innanför dörren efter en helg i Nossebro.


    Frulle skrev 2009-07-19 20:13:17 följande:
    Hej ladies! Vad sysslar ni med då??
  • Cantaton

    Jättesöt - framför allt på den där hon lutar sig fram o ler


    Frulle skrev 2009-07-19 20:30:15 följande:
    Aha!Själv har jag blivit tvingad att åka o handla glass åt mannen.O kolla bilden jag la in på Bella i galleriet.. Så söt där tycker jag!!
  • Cantaton

    Oooh vad roligt


    Soldemor skrev 2009-07-20 08:56:48 följande:
    God morgon! Innan jag börjar projekt "läsa ifatt" vad tanterna har gjort under helgen, måste jag bara berätta:Börjar med en fanfar: Taataraataraa! Vår Soldis blev BIS huskatt långhår på Skånekattens utställning i Osby i lördags! Supersnäckan! Hon hade gnistrande svart päls sade domaren och sa dessutom en massa vackra saker om hennes smaragdgröna ögon och skrev "I love you" i protokollet! Är jag stolt matte till fröken Vacker?
  • Cantaton

    Ouugh...

    Tur att fina människor som du finns då - som UPPENBARLIGEN tagit VÄLDIGT väl hand om henne för att hon ska kunna gå och vinna priser


    Soldemor skrev 2009-07-20 13:30:11 följande:
    Ja, det skulle de veta, som lämnade henne utanför katthemmet tillsammans med 10 andra katter inknölade i några transportburar.
  • Cantaton

    Ooh, är inte det läskigt?


    Frulle skrev 2009-07-20 13:04:10 följande:
    oooo blä.. Jag har nu suttit i nästan 5 timmar och spelat nåt spel på datan. Jag mår otroligt illa nu och är HELT yr!! Kan inte ens kolla på dataskärmen!! haha..Och nästa vecka ska jag lägga mig på operationsbordet.. Gjorde en laseroperation (ögonen) för snart 1 år sen och nu ska jag göra om den på ena ögat...
  • Cantaton

    Trött jag är... Sova middag kanske? Sååå mkt har jag inte gjort idag för att bli så trött. Hämtade ut min kompis brudskor i Sumpan och lämnade tillbaka några hon hade lånat, åkte in till stan igen och skrev in mig för att ge blod och tog lite prover och så tittade jag i två affärer innan jag tog bussen hem.

  • Cantaton

    Men de har ju bara tagit till lite prover, ska man väl inte behöva bli trött av?


    lillabruden skrev 2009-07-20 15:34:28 följande:
    men jhar dem dragit blod är det inte sä konstigt!!! ta en tuppis, du o jag
  • Cantaton

    Haha.


    lillabruden skrev 2009-07-20 15:46:39 följande:
    helt beroende på.... vissa tycker det är jättejobbigt med sprutor t.ex o då blir man mentalt trött... sen kanske du hade lågt blodsocker innan dem tog prover...eller så har du helt enkelt *viskar* blivit tant!!! kom nu så sover vi
  • Cantaton

    Ååååååååååååååååååh SPÄNNANDE!


    passionsblomman skrev 2009-07-20 19:51:49 följande:
    HALLÅÅÅÅÅÅÅ!!!! VI har lagt ett första bud på huset!!!!!!!!!!!!!Nu får vi se vad säljarna säger. Vi har lagt oss REJÄLT under utgångspriset men sagt att vi vill ha en dialog med säljaren om vad som kan vara acceptabelt för båda.Jag håller nu på att avlida av spänning!
  • Cantaton

    Nu kommer jag ju att titta in här hela tiden bara för att kunna följa denna historia


    passionsblomman skrev 2009-07-21 10:28:30 följande:
    Så kan man uttrycka det ja!Jag tror mitt hjärta brister om det går åt skogen. Faktum är att jag ALDRIG känt så här för ett hus och tanken på en flytt. Inte ens med de hus vi varit med och budat till det bistra avgörandet. Och inte ens för det vi faktiskt skrev på pappren till.
Svar på tråden Tantvarning 5