Inlägg från: lillabruden |Visa alla inlägg
  • lillabruden

    Tantvarning 5

    precis vad jag tycker!!! speciellt i kalla sverige där man behöver sina tofflor!!


    Fjällbruttan skrev 2009-09-04 11:27:34 följande:
     

    DU ÄR UNDERBAR och äntligen har jag fått svar på vart dammtussar kommer ifrån!Då är det ju viktigt att INTE ta bort dem för man kan ju inte kasta någons tofflor!!
  • lillabruden

    en sak i taget, sen får resten vara till morgondagen!! *kramar*


    Cantaton skrev 2009-09-04 12:39:53 följande:
    ååh jag känner mig otillräcklig just nu... hinner inte med. Veckan har varit lite väl turbulent..
  • lillabruden

    goddag mina damer!!

    Fjosok, vissa lägger ner kanske 40timmar på sitt jobb och gör det jättedåligt, andra kanske 30timmar men gör det superbra! Vad gör en bra lärare? Ja du, det kan jag inte svara på kort, men vi vet alla att det finns bra lärare där ute!!

    Inspirerad av Passionis så har jag satt igång Paul Young på spotify 'Wherever i lay my hat, thats home'
    Om det känns som hatten borde ligga i lilla stugan, kanske du borde köpa en ny hatt och lägga den i 'slottet'!!
    Som jag drömmer mig bort när du berättar......såg framför mig en stackars karl i kallingar klättra ut genom fönstret och stå o banka på balkongsdörren!!!
    Och det som gått mindre bra är bara tecken på att det kommer bli riktigt bra!!!! Hade det inte funnits friktion hade man ju hållt andan i väntan på värre.... Glöm inte visa bilder!!!

    Frullemulle, ge fan i ciggen annars kommer en skåning och smiskar dig på fingrarna!!!
    Hahaha det var så jag slutade suga på tummen när jag var lite, klämde tummetott i bildörren

    Och ni som är trötta.....ta en stund och vila o sussa lite!!! Världens undergång är inte förräns mminst ett par hundragillionerzitroner år!!

    Det där med att få känslan 'detta är mitt' typ, har jag lite titt som tätt.... jag har alltid haft så himla bråttom med att växa upp, komma hemifrån och göra något med mitt liv att jag hinner inte med själv ibland. Så kändes det på bröllopsdagen...."Herregud, så mycket underbara människor jag har i mitt liv, så himla bra jag har det och så lycklig jag är!"

    Jag har insett att all smärta man upplever jämnas ut sen med lycka. Jag har oxå genomgått mobbning, misshandel, utnyttjande och varit på fel platser i fel tillfällen och varit dum mot migsjälv m.m osv osv, skulle kunna fortsätta men det jag vill säga är att livet hittar en balans. Och jag tror verkligen att vi kommer alla få den lyckokänslan så länge man håller sinnet öppet.
    kramar

  • lillabruden

    Aleta, hur ser lamporna ut? har själv letat febrilt efter lampor då jag råkade ta sönder min brukares lampa....skulle byta glödlampa sååååå händig vet du!
    O här i skåne finns ju JAG om inget annat Karlshamn finns inte mycket....

    Passionis, tycker det är bra att du håller BT intressant!!! Men jag kände att jag får hålla mig undan ett litet tag....får se om jag blandar mig

    Fjosok, sorry men jag har missat helt, va e det med dessa klänningar? Köper du o säljer? eller syr du? Jag fattar ingenting......

    Jag har ätit mig illamående inatt på smarties och lite chips......dumma jag som ska gå ner i vikt...visstja!

    Tänkte börja Zumba imorgon när mannen är borta

    Frullemulle, nu ger du fan i dem dära cancerpinnarna -för DIN egen skull!!!! Att rökning skulle vara en del av din personlighet är bara trams!! *tant jenny pekar med pekfingret* Du är FrulleMulle i hela din härlighet och behöver minnsann inte röka för att vara digsjälv! Nepp!!! Vi skåningar vet vad vi babblar om
    Försök ändra perspektiv lite.....o sov så mycket du orkar/kan!!!

    Var det du Im Yours som var förkyld? blää hoppas det går över snart!!!

    har säkert missat någon men jag vet jag hade kommentarer till alla..........

    kramar till alla o lite till så det blir över!!!

  • lillabruden

    oj va roligt det låter nu blev allt mer logiskt, trodde det fanns brudar som ville ha sånr


    Fjosok skrev 2009-09-08 06:45:57 följande:
    NJa, jag retas framförallt med dom Sen så restaurerar jag några fortfarande, men numer är det till maskerader, teatersammanhang och hela rubbet också.
  • lillabruden

    Sonja, låter som du gift dig med en tant-man

    Och Frullemulle, håller med dem andra!!! Bra gjort!!!

    Imorse kom jag hem och carlos hade tagit disken.....jag befarar snart världens undergång!! vad har hänt med karlen?!?!?!! Vi har varit ihop 6,5år och aldrig har han gjort så mycket utan tjat och bönande från mig!!!! Jag är klart glad men....misstänksam....är jag dum?

    Passionis, BILDER på slottet

  • lillabruden

    det är ju bra att det finns nåt till alla smaker men storlek borde inte mobbas ut *grrr mot industrin*


    Fjosok skrev 2009-09-08 09:51:07 följande:
    Dret finns det med, ju längre vi dras med att allt ska vara enklet i kubik och dom som väljer större modeller snudd på mobbas ut desto fler gillar marängiga modeller
  • lillabruden

    såna har jag faktiskt aldrig sett!!! men ska hålla utkik


    Aleta skrev 2009-09-08 09:51:30 följande:
    Bra Mulle!Vad trodde han egentligen? Berit?Somliga kan inte hantera ett vänligt leende om tjejen råkar vara drop dead gorgeous som du. lillabruden, jag la en bild på lamporna i mitt galleri under mappen starka bilder.
  • lillabruden

    hahaha jag hade nog sett ut som en 5åring i mammas gamla maräng för jag är bara 156cm o dina klänningar ser ganska pampiga o stora ut (med volanger osv menar jag)
    Men man kan tycka vad man vill om stilen, dem ser välgjorda ut!!


    Fjosok skrev 2009-09-08 10:05:57 följande:
    Håller med, egentligen borde regelrätta bakelser och enkla stilar kunna leva i fred, sida vid sida. Just bröllopsmode är hysteriskt, det EN har det har ALLA, framförallt i ett land som Sverige där det är fult att sticka ut.Att sedan dessa klänningar är kul att pyssla med, såväl till seriösa som mer plojiga sammanhang är en annan femma
    usch....varför är det så gott med smält ost?
  • lillabruden

    grattis fjällis!!

    jag ska till italien, min farfar ligger döende och jag hoppas hinna ner iallafall till begravningen. Så ni vet att jag inte övergett tanterna

    håll er nu friska och glada!!!! stora kramar!!

Svar på tråden Tantvarning 5