• Villemoa

    Tantvarning 5

    Men så roligt, grattis!

    Frulle, vad är det för spel du spelat som gjort dig helt vimmelkantig?


    Soldemor skrev 2009-07-20 08:56:48 följande:
    God morgon! Innan jag börjar projekt "läsa ifatt" vad tanterna har gjort under helgen, måste jag bara berätta:Börjar med en fanfar: Taataraataraa! Vår Soldis blev BIS huskatt långhår på Skånekattens utställning i Osby i lördags! Supersnäckan! Hon hade gnistrande svart päls sade domaren och sa dessutom en massa vackra saker om hennes smaragdgröna ögon och skrev "I love you" i protokollet! Är jag stolt matte till fröken Vacker?
  • Villemoa

    Men SÅÅÅÅ SPÄNNANDE!!! Blir ju alldeles svettig å era vägnar! Hoppas, hoppas, hoppas, HOPPAS att de accepterar ert bud så att ni kan få drömhuset!!!


    passionsblomman skrev 2009-07-20 19:51:49 följande:
    HALLÅÅÅÅÅÅÅ!!!! VI har lagt ett första bud på huset!!!!!!!!!!!!!Nu får vi se vad säljarna säger. Vi har lagt oss REJÄLT under utgångspriset men sagt att vi vill ha en dialog med säljaren om vad som kan vara acceptabelt för båda.Jag håller nu på att avlida av spänning!
  • Villemoa

    SÅ HÄRLIGT!!! Fortsätter att hålla tummar och tår hårt för att det ska gå heela vägen och sen när ni skrivit på ska jag slå kullerbyttor här hemma


    passionsblomman skrev 2009-07-22 17:17:22 följande:
    HELT totalt egoinlägg:Vi håller på att köpa det!!!!! Har bokat tid för besiktning den 10/8 (just nu är det folk som bor i huset så det går inte förr).Fick det nerprutat till lite under vår övre gräns, dvs ca 300 000 lägre än deras utgångspris.Nu har det varit bank, mäklare, besiktningsfirma osv hela dan.Jag kan inte sova för jag är helt överhettad i skallen av alla tankar och känslor, så jag är trött så jag känner mig dyngrak men annars är allt bra. Nu ska det tömmas stuga och förråd, verktygsbodar och allt skit.och så ska den lilla stugan säljas och jag ska bo i ett sagohus vid ån istället.Det är inte klokt. Men roligt.Och innan säljarna verkligen undertecknat kontraktet så kommer jag inte våga tro det. När jag ätit lite mat ska jag läsa ikapp. (vi har varit hos svärisarna och passat deras hus och blommor lite)
  • Villemoa


    *ken lee tolibu dibu dotchu, ken leeeee....*

    Den låten ska vi inleda vår fest med sen
    passionsblomman skrev 2009-07-22 19:34:25 följande:
    Ja gör det! Och spela Ken Lee under tiden!
  • Villemoa

    Dricker cola och slötittar på tv. Imorgon blir det vin för min del dock då ett par vänner kommer på besök Kanske blir det singstar också

  • Villemoa

    Det borde jag också göra! Trodde att en vecka i saltvatten och sand skulle göra susen men icke sa nicke! Det brukar göra susen men men...


    Cantaton skrev 2009-07-22 23:17:25 följande:
    Ända sedan i midsomras har jag sagt att jag ska bada fotbad och ta hand om mina stackars förhårdnade fötter. NU gör jag det äntligen!
  • Villemoa

    Ja, mina är också torra och hårda men inga självsprickor. Tycker också om att ta hand om mig själv men gillar heller inte att ta hand om fötterna.

    Har också värk i lederna, speciellt i knäna och ryggen ska vi bara inte tala om! Hade jobbig foglossning de sista fyra månaderna av graviditeten och jag känner att den kommer och går lite då och då så jag har bokat in mig för vattengympa hela höstterminen. Nu har jag verkligen kvalificerat mig till att vara en riktig tant! På informationen om lätt vattengympa stod det att "många seniorer väljer lätt vattengymnastik"
    Så det blir jag och en massa pensionärer


    Cantaton skrev 2009-07-22 23:32:03 följande:
    Min vecka i Frankrike torkade sönder fötterna alldeles. Hade nästan självsprickor när jag kom hem. Nu sitter jag här i ett vatten med blåa kristaller i och sen ska jag fila o smörja fötterna o sen ska jag måla tånaglarna med ett lack jag köpte idag! (Skönt är det ju att ta hand om sig själv, men jag avskyr fötter...)
  • Villemoa

    Ååh, nu blir jag ju nyfiken på vem skådisen är! Naturligtvis förstår jag ju att du inte kan avslöja namnet, ska vi bli kompisar på Facebook??

    Vilket spännande jobb du verkar ha förresten!


    Cantaton skrev 2009-07-22 23:39:48 följande:
    Äsch. Ibland är det inte lätt att vara mångsysslare. En av skådisarna jag ska jobba med i höst har massor på g. Skivsläpp i höst liksom teaterhögskola o eventuellt melodifestivalen i vår. Managern ringer mig o frågar hur bindande kontraktet till teaterproduktionen jag jobbar med är. I det fallet är jag så där obehagligt medveten om mina olika roller. Som producent skriker jag såklart att han inte får lämna produktionen, vi tycker han är toppen för rollen! Som sångerska unnar jag honom all lycka med lansering o promotion av skivan. Och som manager har jag full förståelse för omöjligheten att få ihop ett schema med skivlansering, heltidsstudier och teaterrep flera kvällar i veckan. Killen skulle ju däcka - och inte prestera nånstans! Jag vet att manusförfattaren kommer bli tokig när han får veta. För det innebär att vi måste skjuta upp premiärdatum - igen! Men jag kan inte hindra någon från att uppfylla sina drömmar (där är jag i rollen som mig själv). Har haft ett "Facebooksamtal" med skådisen ikväll o sagt allt detta o det slutade med att han gärna vill samarbeta med mig i sitt eget produktionsbolag, haha.
  • Villemoa

    Vi fick några avhopp dagen innan bröllopet och kunde förstås inte ändra i festprogrammet eller bordsplaceringstavlan och det var surt som fan! Vi väntade ända tills två dagar innan bröllopet med att skriva ut dem men likt förbenat blev det avhopp!


    Heloise skrev 2009-07-22 23:53:25 följande:
    Kan du flyga hit Problemet är nästan löst, men vi är oroliga att vi ska få bortfall eftersom en gästs pappa är sjuk samt att min kusin krånglar. Men det löser sig nog, jag får drafta Panzer annars kastar jag iväg ett mail till dig hjärtat!
  • Villemoa

    Då ska det genast inhandlas!


    TinkerBelle skrev 2009-07-22 23:33:47 följande:
    BodyShops Pepparmint footcream!!!Bäst i alla lägen...
Svar på tråden Tantvarning 5