• Villemoa

    Tantvarning 5

    Jag är högstadielärare.


    Heloise skrev 2009-09-30 23:18:41 följande:
    Villemoa; vad undervisar du i för årskurs/er?
  • Villemoa

    Svar ja på dina funderingar.

    Vattnet som kommer ut, är det varmt eller kallt? Är det kallt så är det nåt knas. Det borde vara varmt eftersom det är det som gör att det kommer värme.


    passionsblomman skrev 2009-09-30 23:42:22 följande:
    *svär lite för mig själv då jag meckar med att lufta elementen*Alltså, visst SKA man väl ara öppna med den lilla vingmuttern och om det pyser luft så väntar man tills det kommer vatten i en jämn stråle?Och om det kommer vatten direkt så är det redan luftat.Undrar varför det elementet då ändå är kallt?
  • Villemoa

    Vilken kändis då? (vet att det är jättetrista omständigheter men är nyfiken ändå)


    Cantaton skrev 2009-10-02 00:03:34 följande:
    Godnatt ni vackra damer (och herrar).Nu måste jag sova för imorrn är det upp tidigt och fylla två bilar med blommor som ska köras upp till Dalarna och begravningen... Sångrep och så begravning... Kommer med andra ord inte in här imorrn troligtvis. (Jättetrista omständigheter, men jag ska faktiskt sjunga duett med en kändis imorrn...)
  • Villemoa

    Tack för meddelandet! Kram och natti till dig också!


    Cantaton skrev 2009-10-02 00:10:41 följande:
    Du har fått ett privat meddelande. Kram o natti.
  • Villemoa

    Tack Solde! ♥


    Soldemor skrev 2009-10-02 14:27:51 följande:
    Ber för bebisen, den har det bra hos Gud nu och en JÄÄÄTTEKRAM till dig!
  • Villemoa

    I helgen ska vi köpa belysning att sättas i vår marksten så vi får cool belysning (skryt-belysning enligt ena grannen som är en riktigt avundsjuk en). Sen åker vi nog till Ikea en sväng för att handla lite till Moas rum och så annat smått och gott. Sen ska vi nog till att röja lite i garaget också. Sen är det måndag igen, bleh!!

  • Villemoa

    Ja just det, jag får ju också dricka vin nu. Man kanske skulle ta sig ett glas rött ikväll, till Idol. Då kanske man slipper höra om de sjunger falskt

  • Villemoa

    Blommis; den där tallriken med kallskurna små delikatesser kan du skicka hit ögonaböj! Älskar sånt och framför allt FETAOST!!!
    Gud vad mysigt det lät!

    Själv har jag haft en lite ångestfylld kväll tyvärr, känslorna åker jojo.

    Cantaton; tack!

  • Villemoa

    Nej, jag är med min lilla familj varav den ena sover tryggt och den andre ligger bredvid mig i soffan och slumrar
    Tack för att du frågade!


    Cantaton skrev 2009-10-02 23:53:20 följande:
    Villemoa, det är ju inte så konstigt. Är du ensam ikväll?
  • Villemoa

    Ja, det mysigaste jag vet är att ha min familj nära mig och bara vara.
    Förstår att du är trött! Jag måste också alltid varva ner en stund innan jag kan gå och lägga mig, även om jag är så trött så jag knappt håller ihop.


    Cantaton skrev 2009-10-03 00:02:39 följande:
    Åh vad mysigt ändå, att ha dem kring sig. Min sambo hälsar på sin bror i Örebro idag. Men jag varvar bara ner med lite te och ska väl lägga mig så småningom efter en lång dag. Gick hemifrån 7.30 och kom hem för en dryg halvtimma sen. Trött av att både ha sjungit och kört bil en bra bit.
  • Villemoa

    Ibland kan somna i soffan vara det bästa som finns! Innan Moa fanns så somnade jag ofta i soffan, nu blir det mindre av den varan. Ska nog också ta och knyta mig, det är ju en dag imorgon också och vi ska till Ikea. Det kan man behöva krafter för en lördag....

    Natti, natti!

  • Villemoa

    Men så roligt!! Du får lova att tala om vilken dag du ska vara med så man kan kolla Förhoppningsvis är det inga fler präster med i samma omgång så man vet vem man ska heja på


    Soldemor skrev 2009-10-05 20:50:09 följande:
    Tack för varningen!Idag hände något jättekul! Jag blev uppringd av tv, jag skall vara med i lamporna, i "vem vet mest"! Yes, jag som älskar frågetävlingar! Jag anmälde mig i våras men då ingen hörde av sig trodde jag att de inte tyckte jag var intressant. Men nu skall jag vara med. Jag fick svara på ett antal frågor per telefon som kvalificerade mig! Det är så roligt!
  • Villemoa

    Hur länge blir du avstängd Mulle?? Finns två stycken där inne som jag verkligen blir irriterad på och som i mitt tycke är idioter och jag var väääldigt nära avstängning då. Vi var flera stycken som ifrågasatte och jag blev "syndabocken" ungefär som blommis mot du-vet-vem-vi-inte-får-nämna.

  • Villemoa

    Jaså är du?! Det har jag inte märkt fast å andra sidan har jag inte varit där inne frekvent på väldigt länge och så kanske vi inte hänger i samma trådar

    Vill man göra av med lite aggressioner så ska man gå till familjeliv, finns alltid nån tråd man kan reta upp sig på


    Frulle skrev 2009-10-06 12:55:54 följande:
    haha.Nä jag får komma in kl 18 ikväll igen! Det är så JÄKLA svårt att hålla tyst där inne.Dock vet jag att jag är varmt hatad där!
  • Villemoa

    Hello boys and girls!

    Verkar vara nåt allmänt som går nu, idag har jag haft en sprängande huvudvärk och ont i halsen hoppas att det stannar vid det för på lördag åker vi till nkpg för att fira svärfar och så ska vi få träffa den nya lilla familjemedlemmen, mannens brorsbarn Handlade present till honom igår och man dööör ju så söta små bebiskläder det finns! Liite jobbigt var det att bli påmind om bebisar och jag kommer nog grina både en och två gånger på lördag...som kompensation fick Moa lite nya kläder också
    På onsdag (i nästa vecka) blir det återkontroll och jag hoppas allt ser bra ut!

    Bruttan; hur mår din syster och systerdöttrar?

  • Villemoa

    Tack för att ni delar med er! Det ska bli skönt att få träffa lillkillen också för då får jag pussa och snusa lite på honom så det blir lite som terapi om ni förstår vad jag menar.
    Tinker; vilket jobbigt beslut att behöva ta även om det var bäst för familjen!

    Här blåste det så mycket inatt att jag trodde taket skulle blåsa bort! T.o.m min man vaknade och det gör han aldrig! Ikväll blir det till att ta bort utemöblerna om de inte ska blåsa bort.

Svar på tråden Tantvarning 5