• Im yours

    Tantvarning 5

    Han lades in akut dagen innan vi skulle ha vår hotellnatt, den 15 juli, tror jag. Han var hemma nån dag, han kämpar så in i helvete, sorry för ordvalet. Men sedan var det in på sjukhus igen.

    Tack förr all stöttning, och kramar. Ni är alla världsbästa vänner.

  • Im yours

    Mmmmm ..................... men det gör så ont då hjärtat brister på riktigt.

    Vi får vänta, och se. Eller se och vänta.

    Det är konstigt, jag fick äntligen tid för KBT nu i augusti, som jag har kämpat för den. Nu undrar jag vilket av traumana jag ska behandla. Att min älskade man är dödssjuk, el händelser som snyltat på min själ i 3 1/2 år.

    Hur man än vänder sig har man rumpan bak

    Nu ska vi äta middag, tack än en gång för ert stöd!

  • Im yours

    Hej söta ni. Inget nytt vad gäller Lasses diagnos, m han verkar lite piggare.

    Jag har grunnat på att skaffa ett ställe vid havet, uppe hos barnbarnet. Det här hittade jag, lite stort kanske. Men ...
    fint är det Kolla, ett klick på alla bilder.

    www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/321139

    Har lite dåligt samvete för att jag inte gjort ett endaste dugg på hela dan. Men, men var sak har sin tid.

    Kramizar

  • Im yours

    Godermorgon!

    Har sovit som en liten mysgris i natt Skönt att känna sig utvilad Igår bakade jag matbröd, en sockerkaka, åsså en sommarpaj. Dukar upp för frukost i tantvrån......

    Vad skönt att operationen gick bra Frulle. Blomman du får nog ta dig lite ledigt från allt fejande. Kors i jösse namn som ni städar, klart orken tryter. Nej, nu sätter du dig och njuuuuuuuter av all huslycka.

    Fjällbruttan; Oj vad mycket bajs som kan komma från en liten unge. Tur att du är en redig tant!!!!!!

    Heloise; Nej, nu får du allt förklara. Giftasklar akademiker, den presentationen har jag i min blogg

    Lägger in några bilder på Smilla den ljuvliga. Snacka om att det finns jädraanamma-gener i den ungen

    Ha en härlig dag mina vänner!

  • Im yours

    Jag kommer, jag kommer! Sanna mina ord, äntligen får jag lära mig den stora kräftätarkonsten. Någon sa nämligen, att det jag brukar lägga åt sidan på min tallrik. Oxå ÄR kräftor Och Singstar- sång, maken till partyupplägg har sällan skådats. Vem 17, sa att Mr. Bindefeldt var festernas mästare?

    Lycka till med bebispysslet, blomman. Jag har slut på ursäkter, en lyckad kommentar.

    Solde; Vad är det för skillnad mellan att vara präst, o att vara kyrkoherde. Kanske har jag missförstått, m tror att du nämnde nåt om det tidigare. Grattis till kattkidsen, o ha en fin semester!!

    Tinkerbelle; Gosh, vad spännande det ska bli att följa er. Vi har pratat om att åka till Hong Kong i flera år. Ha det fantastiskt bra!!!!

    Undrar hur Sonja har det i Russia föresten??

    En härlig dag till alla!

  • Im yours

    Lördag, hela dan.

    Canta ton; Ha så skoj i Dalarna!!

    För mig blev det sommarpaj till frukost idag. Usch, börjar bli less på att låna dator av sonen. Måste ringa och höra hur det går m min egen kära lap på måndag. Ser ut att bli varmt idag, måhända kan det bli lite regn senare. Japp, storstora grå moln tornar upp sig.

    Nu ska jag sätta tänderna i veckans melodikryss. Började lösa det i höstas, o har gett mig fanken på att skicka in ända tills det blir vinst. Vissa skumma infall ska en redig tant ha

    Jag har en riktig gentleman, 87 år vid namn Gösta som granne. Idag skulle han köra ut sin gammla Saab från garaget, o varvade motorn ack så mycket. Det är lite av ett mysterium hur mycket det fordonet tål

    Kramelikram från Örebro City.

  • Im yours

    Men hallå, då passar det ju bra att jag har massor av rosé att bjuda på. Ja, det finns alkoholfritt oxå om någon undrar.

    Vad tråkigt att ni inte kom iväg till landet, m kanske bäst att rensa luften innan. ♥

    Vad duktig hon är, tjejen som sjöng Islands bidrag i eurovision. Hon var med på sommarkrysset, min smula och hennes pojkvän är på Grönan. Så jag har tokvinkat åt tvskärmen till

  • Im yours

    Föresten, en viktig grej! Jag ska bli tvåbarnsfarmor den 15 feb nästa år.

  • Im yours

    Godmorning friends!

    Här finns en trött tant, usch kunde inte sova. Runt 02.00 gick jag in till sonen, som såklart spelade WoW Jag föreslog filmtittande, oki sagt o gjort. Vi bullade upp med värsta fikat och började kolla in Deeps nya rulle om bankråneri. Efter halva filmen, som vi för övrigt dissar. Kände jag mig aningens sömnig, haltade tillbax till min säng, somnade.

    Nu har jag varit vaken en 1/2 tim, den här dagen började på värsta viset. Min laptop går inte att laga, m innehållet ska föras över till en cd-skiva. Vilket var tur i oturen, för annars hade jag fått ett psykbryt utan like Nu slapp jag börja hysteriskrika m känner mig helt tom i huvudet av. Just nu av ren och skär trötthet

    Min frisör heter Sandra, o klippte min nya hollywoodlook förra veckan Så henne ska jag behålla.

    Undrar om någon lagt beslag på friseringsnamnet; På håret, i annat fall torde det vara dax. Föresten tror jag oldfashion-namn som Astrids hårsalong går att svänga om till nått tuffare. Som, look like Astrid, el möjligen Astrid med sax Nej, jösses så dålig den sista var.

    Ska sova en stund till. Nattinatt, säg till om det händer något. Kramar på vägen.

Svar på tråden Tantvarning 5