• Cantaton

    Tantvarning 5

    Stor kram till Villemoa, vilket sorgligt besked

    Jag är nu hemma efter att ha kört från Dalarna och begravningen. Det var en sååå fin begravning. Micke skulle ha tyckt om den. Det var nog över 100 pers, massvis, massvis med blommor (bara mamma och jag körde ju upp varsin bil lastad med blommor - och så fanns det redan mer än lika mycket till i kyrkan när vi kom). Musiken var så rätt... Vacker begravning helt enkelt. Och mysig minnesstund.

  • Cantaton

    Åh vad mysigt ändå, att ha dem kring sig. Min sambo hälsar på sin bror i Örebro idag. Men jag varvar bara ner med lite te och ska väl lägga mig så småningom efter en lång dag. Gick hemifrån 7.30 och kom hem för en dryg halvtimma sen. Trött av att både ha sjungit och kört bil en bra bit.


    Villemoa skrev 2009-10-02 23:59:06 följande:
    Nej, jag är med min lilla familj varav den ena sover tryggt och den andre ligger bredvid mig i soffan och slumrar Tack för att du frågade!
  • Cantaton

    Mm, jag är verkligen så trött, men det är det där med att få sin egna tid på nåt sätt.. Känns som det är helt ok om jag råkar somna i soffan idag. Så välförtjänt på nåt sätt att bara svepas med i vad som händer...

  • Cantaton

    Nattinatti!


    Villemoa skrev 2009-10-03 00:18:37 följande:
    Ibland kan somna i soffan vara det bästa som finns! Innan Moa fanns så somnade jag ofta i soffan, nu blir det mindre av den varan. Ska nog också ta och knyta mig, det är ju en dag imorgon också och vi ska till Ikea. Det kan man behöva krafter för en lördag....Natti, natti!
  • Cantaton

    Enskede kyrka är fint och ligger i ett jättefint område, tycker jag. Hoppas ni får ett fint dop.

    Själv är jag ledig för första gången på två veckor... åååh vad jag behöver det. Världens huvudvärk och så trött. Skönt då att det inte finns några som helst förväntningar på mig idag... Inte ens från mig själv.

  • Cantaton

    Fjällbruttan,

    vad duktig du varit idag! Själv har jag fortfarande inte kommit ur soffan, haha. (Jo, jag har ätit mina soppor, druckit vatten och diskat lite, men i övrigt... nä). Hade tänkt gå en promenad på eftermiddagen, men det regnar ju så Om jag får sällskap kan jag gå ut i regnet, men inte gärna själv. Så jag väntar på att mina vänner ska komma hem från jobbet så att nån kanske vill haka på...

    Middagen låter ju helt ljuvlig! För min del blir det väl svampsoppa eller nåt, haha.

    Vi brukar också ha adventsfika med massa olika sorter. Faktiskt efter inspiration från Micke som vi begravde igår... Han var nog den bästa bagaren på denna jord. På många sidor i min "Sju sorters kakor" har jag kladdat dit: "Micke gör istället..."

    Ja, min dag var intensiv. Idag händer ingenting Och jag är helt okej med det.

  • Cantaton

    Mm, som sagt -4,8 fram till i onsdags och när jag vägde idag har jag under torsdagen och fredagen gått ner ytterligare 0,4, så det händer hela tiden...

    Nu har jag genomgått precis halva sopptiden (1,5 vecka). Onsdag om 1,5 veckor blir det MAT igen.

    Vi får se om promenaden Jag kanske sätter mig och målar istället. Jag har inte så dåligt samvete om promenaden uteblir, var ju på Flow här om dagen, det blir afrodans imorrn och spinning i början av nästa vecka.

  • Cantaton

    Jag jobbar ju typ alltid på lördagar - att jag har en hel helg ledig är väääldigt ovanligt eftersom det är dop o bröllop då... så jag förstår din tanke, men NÅNGÅNG måste man vila också, och då är det skönt att göra det en dag när man faktiskt kan stänga av telefon utan att bli stressad över att därefter ha 10 missade samtal...

    Ja, jag tränar också. Spinning blev jag helt svimfärdig, och har därefter dragit ner på både tempo och motstånd när jag gått på spinning. Men afro och flow har gått bra ändå.

    Jag ville inte göra uppehåll i mitt tränande när jag äntligen hade fått det till vana... så jag kör hela passen men gör det något "lättare". Får i mig 500 kcal.

Svar på tråden Tantvarning 5