• Cantaton

    Tantvarning 5

    Bra iaf... även om det är jobbigt att man ska behöva krångla sig fram..


    Sonja68 skrev 2009-09-22 14:34:47 följande:
    Efter många om och men och gorm med FK och Arbetsgivare och lite hjälp från facket, konsultation med läkare osv., har man nu gått med på att min man får jobba halvtid, UTAN tunga lyft, fram till 1/10 då han har tid för röntgen. Halvtid sjukpenning, halvtid lön. Detta efter att fackkillen ringt och haft ett lååååångt samtal med både FK och Arbetsgivaren, så vips, var ingenting omöjligt längre. Konstigt va´?!
  • Cantaton

    Heeeeeeeeeeeeeeeeeeej


    passionsblomman skrev 2009-09-22 20:46:12 följande:
    Hej alla! Nu har jag läst ikapp.....och lyckats installera mitt mobilabredband på min stationära dator. Det tar 4-6 VECKOR att få det vanliga bredbandet flyttat! Helt sanslöst! Och läsa på lapen kunde jag men inte logga in för jag har sedanlänge glömt mitt lösenord då jag ju har automatisk inloggning...Nå, nu är jag kontaktbar!
  • Cantaton

    Åååh vilka småttingar. Läskigt just med andning. Hoppas din syster bättrar på sig. Klart att det måste vara dubbelt jobbigt för henne.. Både fysiskt och psykiskt liksom.


    Fjällbruttan skrev 2009-09-22 22:53:47 följande:
    Hej!Två SMÅ tjejer, 1200g och 38 långa... ingen av dem fixar andningen så de ligger i respirator och syrran mår skit.... allt jag vet just nu Kramen till er alla som håller tummar och tår och sänder all lycka ni kan, Tack för att ni finns!Ni betyder jättemycket för oss just nu!!Kram
  • Cantaton

    Tinker, ja, träning är toppen. Senaste 3-4 veckorna har jag ju gått tre gånger i veckan (spinning, flow och afrikansk dans). Den här veckan hade jag emellertid inte tid att gå på något av de passen, då de krockar med annat, men jag ska gå på ett annat spinningpass, ta en ordentlig promenad och ett gympass (kondition) istället.

  • Cantaton

    Ja, vardagsmotionen är ju jätteviktig. De där små grejerna som att just ta trappen istället för rulltrappan/hissen.

    Jag har faktiskt skrivit in träningspassen i almanackan och sedan sagt nej till att göra saker med folk de tiderna - för att verkligen få in vanan. Den här veckan hade jag redan de flesta kvällarna och dagarna uppbokade, men har lyckats planera in lite alternativa pass som sagt.

    Just nu är jag emellertid hungrig och känner att det vore jättegott med en morot eller lite nötter, men se, det ingår inte i denna diet. Om nån halvtimma kan jag äta min sopplunch istället.


    TinkerBelle skrev 2009-09-23 11:11:24 följande:
    Vad glad jag blir när jag hör att du har lyckats hålla dig till en så bra rutin som 3-4 pass i veckan. Jag hejar verkligen på dig strong jobbat!!! Med tre barn och allt vad det innebär så hinner jag tyvärr inte till gymmet så ofta som jag skulle vela - har tränat 4-5 dagar i veckan hela mitt liv fram tills tjejen föddes för 7 år sedan.Så istället försöker jag gå till och från olika saker så ofta jag bara kan. Använder trappor där det går osv.Krävs en del disciplin, men med planering så går det. Min stegräknare är min trogna kompis.
  • Cantaton

    Jag måste dricka massa vatten. Minst 3-5 liter. Te får jag dricka i den mängd jag brukar (men utan mjölken). Vinäger får jag nog dock inte tillsätta. Men ja, klart jag ska dricka vatten! klockan är halv tolv o jag har nog bara fått i mig en halvliter hittills... Lika bra att sätta fart. Tack för den lilla påminnelsen


    TinkerBelle skrev 2009-09-23 11:27:29 följande:
    Får du dricka vatten och te i obegränsade mängder?Lite vatten med vinäger ju hjälpa att döva den värsta hungern en stund...
Svar på tråden Tantvarning 5