Inlägg från: Panzerfaust |Visa alla inlägg
  • Panzerfaust

    Tantvarning 5

    Passar på att gratta Lillabruden.

    De bilder som jag lagt upp är de som tagits av vänner, har inte fått några kort av fotografen ännu, ska bli otroligt roligt att få se hur de blev.

    Nära på allt blev perfekt på Dagen B sånär på en och annan som kanske skulle hoppat över de sista 850 groggarna.

    Inte annat än att man blir lite rörd när man tänker på alla som ställt upp och på de som bidragit med sin expertis. Toastmadame som jobbar som värdinna, hennes man som är discjockey, föräldrar och alla andra som helt utan förbehåll ställt upp. Det är något av en väckarklocka att få se att man har så fantastiska människor omkring sig.

    Vi hade en klockrent dag och jag tror det blir svårt att hitta kort jag inte står och flinar som en idiot på, allt för att jag hade världens vackraste brud vid min sida, så barnsligt nöjd.

  • Panzerfaust

    Blomman, tror du det går att hämta missarna omkr. 5:e augusti?

  • Panzerfaust

    Jag är klar med religion och historia (A-C) och är antagen till Engelska B den här terminen, jag har egentligen bara korrigeringar på Exarb att göra för att kunna plocka ut examen.

  • Panzerfaust
    Villemoa skrev 2009-07-27 11:09:20 följande:
    Ja det där x-arbetet....boooring...jag har gjort allt förutom att skriva ihop eländet så det är det som fattas för att jag ska kunna ta ut examen. Mina ämnen är engelska och svenska och jag är senarelärare, du då?
    Gymnasiet.
  • Panzerfaust
    Villemoa skrev 2009-07-27 11:15:42 följande:
    Aha...lite mer "vuxna" elever..i bästa fall
    Gymnasiet är ju frivilligt så där får man avhysa de som inte vill utbildas
  • Panzerfaust
    Frulle skrev 2009-07-27 11:26:08 följande:
    Jag behöver HJÄLP!!!Vår trädgård har bombaderats av tvesjärtar!! Jag HATAR HATAR HATAR dom!!Det kryllar av dom.. Vad ska jg göra???
    Myrr ska funka mot tvestjärtar också, men de är trots allt bra insekter som käkar myror.
  • Panzerfaust
    Villemoa skrev 2009-07-27 11:30:34 följande:
    Usch nu lät det som om man inte orkar ta itu med vissa elever men det jag menade var att ibland är det så jobbigt så man vet inte vart man ska ta vägen! Om både föräldrar och elev sätter sig på tvären och man absolut inte kan komma fram till något, vad gör man då liksom.
    Grejen är att man faktiskt inte kan/behöver tycka om alla elever, det är helt ok att privat anse att de är dumma i huvudet så länge ens personliga åsikter inte reflekteras i betyg eller behandling.
  • Panzerfaust

    Im yours skrev 2009-08-01 21:09:47 följande:


    Föresten, en viktig grej! Jag ska bli tvåbarnsfarmor den 15 feb nästa år.
    Grattis!
  • Panzerfaust

    Passionsblomman, vi ses imorgon

    Två av missarna får iaf flytta norrut, tyvärr backade syrrans kompis ur att ta en, vette fasen varför och varför hon inte sagt ngt till syrran förrän idag. Nåja två tar vi med oss till 026-området.

  • Panzerfaust

    Tirza (pb's ena misse) bor numera under diskbänken i tvättstugan...

Svar på tråden Tantvarning 5