• Daa

    Tantvarning 5

    Skönt att hjärtat var okej.


    Frulle skrev 2009-07-10 13:45:25 följande:
    Nu är vi hemma..Det var INGET med hans hjärta iaf... Han har nu sjuk yrsel men testerna visade inget konstigt. Jag kände DIREKT då som reklamen:Ni kvinnor snackar om att föda barn, men ni skulle veta hur det är när en man är riktigt förkyld!
  • Daa

    Kul att läsa om era nätdejter!
    Ingen nätdejting för oss: maken hade spanat in mig och luskat reda på mitt mobilnummer. Efter mycket vånda skickade han ett sms (och min första tanke var "vem är det här?" ) som ledde till många fler sms som ledde till en riktig dejt som ledde till... och så vidare

    Några bekanta till en arbetskamrat var på semester i Tokyo och sprang på en tjej som de bott granne med för en hiskelig massa år sen. Jag menar...i Tokyo??

    Spännande, lillabruden. Lycka till!

  • Daa

    Oj. Det var svårt. Tyckte du var fin på den första bilden, den med lite längre hår.
    Men säga att du ska klippa av dig ditt långa, fina hår...
    Fast du är ganska sugen på att klippa dig, eller hur?


    lillabruden skrev 2009-07-10 18:25:03 följande:
    kika på de 2 senaste bilderna, ska jag klippa mig????
  • Daa

    Lycka till! Hoppas ni får det underbart!


    Wingtear skrev 2009-07-11 09:35:52 följande:
    Inte hunnit läsa sen sist jagh skrev, och hinner inte nu heller. Ska och hämta hinken med jordgubbar som jag har beställt till festen och sen drar vi iväg dit för att fixa det sista innan vi far hem och gör oss fina!Kom bara till bt för att printa karta till bordsplaceringen, då vi bara placerar vissa... Alltså de som absolut inte ska sitta nära varandra samt honörsbordet.
  • Daa

    Heloise och lillabruden: vilka roliga hippor! Kul att ni är nöjda

    Im yours: hur går det med datorn?

  • Daa

    Oj, vad ni skriver.
    Kan ni fortsätta bjuda på huset, Soldemor?

    Hur går det, Mulle? Får du gå hem snart?
    Det får jag. Sedan är det bara tre arbetsdagar kvar innan semestern. Det känns som om jag aldrig har behövt semester så mycket som jag behöver det nu. Fast det är klart, kanske känns det så varje år?

  • Daa

    Låter som om din helg blir lite väl spännande. Du vet att tummar hålls och böner bes.

    Jaaa, nu är det nära till semestern. Just nu bryr jag mig inte om vädret (fast det kommer jag förmodligen att börja göra på måndag ), bara jag får vara ledig och vila. Såå sliten nu.

    Annars är det ganska bra. De bra stunderna är många fler och mycket längre än de dåliga.


    passionsblomman skrev 2009-07-16 07:16:13 följande:
    Ja är det inte fredag snart, så det kan bli måndag och vi får prata med den ordinarie banktjejen och den ordinarie mäklaren för huset är tillbaka och sambon kanske får lite pejl på jobbet och...vaaaaaad det är jobbigt att vänta på saker! I helgen väntar jag ju på BIM också. BARA en massa som jag inte kan styra över själv!Hur mår du?Snart semester nu va???
  • Daa

    Ja, det känns skönt med den fördelningen

    Håller med dig om vädertjatet. Det finns mycket kul man kan göra bara det inte hällregnar. Men jag kan tänka mig att det finns ett uppdämt behov av sol hos oss nordbor efter den mörka-långa-kalla vintern (själv vill jag gärna få lite solbränna för att om möjligt få en buffert inför min spökperiod som inträffar i januari-februari och framåt (och med spökperiod menar jag att jag är så blek att jag ser i det närmaste sjuk ut (fast maken hävdar att jag inte ser sjuk ut (har just påbörjat SM i parenteser, inser jag )))).

    Fortsätter röjandet för din del idag?

    Nu fick jag för mig att det är fredag idag. I tisdags var jag helt säker på att det var torsdag. Det har varit en lång vecka.


    passionsblomman skrev 2009-07-16 07:41:24 följande:
    Så länge det är den fördelningen mellan bra och dåliga stunder får man ibland vara tacksam!Du är SÅ värd din semester nu och vädret, det är faktiskt inte det viktigaste! Ibland tjatar vi sönder den svensaka sommaren med det tycker jag. För egen del är jag glad om det vare sig är stekhett eller hällregnar för det är lättare att jobba i trädgården då.
Svar på tråden Tantvarning 5