• Frulle

    Tantvarning 5

    Go morron alla kära damer..

    Idag är jag på jobb.. Bellis fick gå till dagis idag.. Hon verkar inte ha uvi iaf.. Skumt.

    Själv är jag SÅÅÅ pruttig i magen!!

    Stackars familjen.

  • Frulle

    Ooo tanter! Nu behöver jag alla era tummar hållna!!!!!

    Pappa ska fråga sin brutta om hon vill flytta in i huset och då köper dom ut oss igen!!
    På så vis blir ALLA glada!!!

  • Frulle

    Wow! Har du häst?! Visste jag inte!
    Jo dom är väl rätt så dyra va? OCH tidskrävande!!


    Aleta skrev 2009-08-06 12:09:13 följande:
    Jag håller tummarna hårt Frulle! (Snyggt radhus förresten)Ekonomi, vågar jag knappt tänka på. Vi har dubbla boenden eftersom mannen veckopendlar till Stockholm. Utan mamma skulle nog en del bli knepigt att betala. Nu har jag dessutom fått besked att tjejen som har haft hand om min häst inte kan ha kvar henne längre. Det vore ju jättekul att få ta hit hästen och börja med det igen, men orkar jag, har jag tid, har jag råd?Cantaton, hoppas det löser sig med artikeln, bra att du tog tag i det direkt och skrev ihop något.Min katt är ledsen, han hänger med svansen. Lyfter man upp den så ramlar den ner i golvet igen. Vad kan detta bero på? Han som brukar spatsera runt med svansen rätt upp för jämnan! Vad söger ni andra katt-tanter?
  • Frulle

    Vad ska ni gööööra den 13:e?! haha jag är så nyfiken!


    Heloise skrev 2009-08-06 13:04:40 följande:
    Har äntligen 5 min helt själv, börjar känna det som om vi driver hotell, vi har nog bara haft en dag själva sen bröllopet. Inte för att det gör något jag gillar att ha folk omkring mig, men jag känner att jag fortfarande är lite trött efter allt jobb och det har inte direkt varit en lugn slappa semester so far.Holländarna är otroligt trevliga och vi hade en härlig dag i går med sol och bad på stranden, en tur till älgparken( klappade fin älg med söta kalvar)go cart och god middag på en pub på kvällen. Följt av kaffe och äppelkaka hemma.Imorron ska vi till huvvudstaden för sightseeing och i kväll ska vi på trav. På lördag har vi stor grillfest hemma med massor med kompisar. Fullt ös hela tiden.Blomman: går den 13 bra?Har inte hunnit läsa ikapp men jag hoppas att magar, fötter, leder och hus blir bra!
  • Frulle

    Ååå myskissar!!!


    passionsblomman skrev 2009-08-06 13:44:23 följande:
    Då ska Heloise och Panzer hämta sin kattunge och en till som Panzers syrra ska ha!
  • Frulle

    Ååå The hangover har vi hemma.. Den är ju SÅÅÅÅ rolig. GUD va jag skratta när den lilla kinesen hoppa upp naken och satte sig över hans ansikte!!

    Im yours skrev 2009-08-08 16:18:58 följande:


    Fy tusan, stackars dig blomman. Gör i ordning en kanna med iste, som du kan smutta på under dagen. Krya på dig- kramar.Jag smakar gärna på både kaka, o efterrätt. Vilken fest, hörni.Härligt gott!!!Igårkv såg vi en film som heter Hangover, Baksmällan på svenska. Vet inte om den var särskilt bra eg, klart sevärd iaf. Handlar om ett gäng killar som drar till LA för en svensexa. Dramatik, och komik ........... Skratta får man iaf, o det är banne mig inte det sämsta Ha så trevligt på Gotland, min absoluta favoritö. Vad skoj att gå på bästa vännens bröllop, Cantaton. Leve brudparet!!Kramar / Liz
  • Frulle

    Usch för mardrömmar!!

    Själv hade jag en rolig dröm!! Jag drömde att Sylwester Stallone blev kär i mig och att han ville va med mig!!

    Jag fick snällt avböja..

  • Frulle

    Hej alla...

    Feminist.. Tror inte det är SÅÅÅ jäkla dyrt att buda.. Ett par hundra?!

Svar på tråden Tantvarning 5