• Soldemor

    Tantvarning 5

    feministbrud skrev 2009-07-10 16:29:39 följande:
    Haha, har alla tanter träffat sina män/blivande på nätet??
    Nej, hittade min på Friskis&Svettis, han var ledare på ett pass jag gick på...och han var förlovad och jag var gift.
  • Soldemor
    lillabruden skrev 2009-07-10 18:26:10 följande:
    i mitt galleri då,men det kanske ni fattade
    Nej, skall du inte! Ditt hår är jättefint som det är! Jag har klippt mig kort några gånger och även om det är skönt i början, så tröttnade iaf jag rätt fort.
  • Soldemor

    Jaha, sådär blir det visst när man varit gravt tanttrådsabstintent sedan i onsdags kväll!

    Har hittat ännu ett hus som jag blivit helt betuttad i! Dessutom ligger det på samma område som vi redan bor i, och det är ju där maken vill bo, alltså inga ursäkter kvar (he he!). Men det är så fint, så han kan inte säga något om det. I princip är det helt vitt och ljust där inne, bortsett från en vägg som är grön, men det är i min tänkta Walk-in-closet, så där kan jag ställa garderober, fiffigt uttänkt, eller hur?

  • Soldemor

    Im yours skrev 2009-07-12 08:53:48 följande:


    Soldemor; Walkincloset, jag vill ha. JAG VILL HA!!! Hoppas, du får din man att tänka rätt
    Jag arbetar på det, vi gick till huset igår kväll när vi var ute med Snuttarna (råkade "bara bli så" av en händelse, he he!) och jag visade maken potentialen med trädgården. Där är nämligen inte gjort något alls, det är bara att sätta igång och gräva som han vill ha det!
  • Soldemor
    passionsblomman skrev 2009-07-12 20:03:01 följande:
    Det värsta med att förälska sig i ett hus...det är att min hjärna slår på på en extra cylinder och bara går och går och kommer på nya fantastiska saker att göra och inreda och fixa och dona...och så är det inte ens säkert att vi kan få några lån så vi kan köpa stället...
    "Systerhjärnor"!
  • Soldemor

    Sedan jag såg "vårt" hus på nätet i lördags har jag redan hunnit möblera det i princip helt och hållet, varit på IKEA och köpt massor med garderober samt börjat anlägga ett stenparti i nya trädgården ochl lovat snuttarna en golv-till-tak-klös i julklapp - ja, allt i hjärnan, den är makalöst effektiv när den vill det!
    Visning ikväll, sedan ev en tur bort t Kivik och marknaden.

  • Soldemor

    Suck! Ännu mer besiar jag vill ha!

    Talat med banken idag, och fått klart att köpa "the dream with the walk-in-closet! Yes! Nu skall vi se ikväll om maken kan komma in på den linjen. Amaretto har iaf inspekterat och godkänt trädgården, för där finns träd man kan klättra i - och hans uppfödare är rätt sugen på vårt nuvarande hus då man kan bygga uteburar på altansidan. Oh, det är så mycket som kan hända de närmsta dagarna, inkl utställning i Osby på lördag!

    Blommis: Jag tycker vi önskar varandra lycka till med våra husprojekt!

  • Soldemor

    Såg på hus igår och skall ringa mäklare för att lämna ett, som jag tycker, skambud, men maken är lite försiktig. Han tycker vi skall starta på 750', fast utgångspriset är 895'. vi får se hur det går, jag står bara och hoppar irriterat och ropar: "Vill ha, vill ha!"

Svar på tråden Tantvarning 5