• dfk

    Tantvarning 5

    Åh! Tack för alla grattis!
    Vi har varit och badat idag. Badkruka som jag är, stod jag och smög i vassen och tog mig ner cm för cm i taget efter att räknat till 10 tre gånger innan jag kunde doppa mig. Kallt..brr...

  • dfk

    Tack för grattis i efterskott!

    Passion- kantareller som är så gott, vill genast ut i skogen och leta!!! Man skulle ha en "svamp-spårar" hund med sig. Jag tycker att det är jättekul att leta svamp, tyvärr hittar jag inte så många. Jag har några kantarellställen jag brukar gå till, men det brukar vara någon före mig som också har hittat "mitt" kantarellställe. Kanske ska jag gillra lite fällor runt mitt ställe?!

    Jag älskar Ricky Martin!

  • dfk

    lillabruden- då är man trött med all rätt! bra att din blivande kunde charmera gästerna.
    Men soldemor! Grattis till BIS!
    Frulle- söt dotter, och lycka till med ögonoperationen!

  • dfk

    Jag håller tummar och tår för att huset ska bli ert passion! Håll oss uppdaterade!!

  • dfk

    Tinker- vad tråkigt , hoppas att reder sig! Försök att njuta lite av semestern så gott det går med maken och barn.

    Heloise- jag tror också att alla dina tuttar kommer att skärpa till sig och snällt hålla sig till ordinarie tuttplats! Ja man kan locka med en sockerbit om det är det som krävs. Du skriver så roligt, hihi! Du kommer bli så fin, var inte orolig.
    Heloise är du också i katttävlarsvängen? Skoj! Ställer du ut egen katt? Kattbebisar är så gosigt!
    Jag ska snart ställa i Västerhaninge om ett par helger. Har ragdoll.

    Soldemor- pass? Måste man ha det för katt?Hur och var ordnar man det? Måste man ha det i alla länder? Har du behövt rabiesvaccinerat också? Jag antar att det börjar närma sig för mig att tänka på det nu också.

    Cantaton- hoppas att allt går bra med den oroliga pappan, jag kan bara tänka mig, ska spela på sin dotters bröllop. Pirrigt!

    Im yours- Lasse får krya på sig, bums!

    passion- Hur går det med huset?

    Idag känner jag mig så himla rastlös, maken jobbar, barnen är med kompisar...

  • dfk

    Tack fjällbruttan för grattis. Visst är det väl härligt i Dalarna!
    Vi besökte också Björnparken, det var såna ytor för djuren. Det var jättefint. Barnen var som änglar hela dagen och vart aldrig trötta i benen. Det var jag som passade på lite här och var att vila mina ben. Det en lååååång backe. Det ända jag tänkte på var isbjörnarna, dom såg lite trötta ut i värmen, vill dom inte ha lite kallt?
    Badlandet hann vi inte med tyvärr, men dalahästtillverkning och vandring och kyrkbesök, hembyggdsgårdar och härbren och olika kulturminnen besökte vi. Jag åker gärna tillbaka mera, vill gärna klämma in badland och Dalhalla då!

  • dfk

    Tack soldemor! Jag håller med om att det var mycket att tänka på!
    Vet du om man kan rabiesvaccinera tätt inpå utställning eller bryter man mot någon regel då?

  • dfk

    Heloise: Åh, då förstår jag. Nej man får tänka på kattens bästa, även fast det är så kul att ställa!
    Perser är ju väldigt fina. Vi ställer bara den yngre av våra katter, då mammakatten som är så bedårande fin bara envisades med att morra och fräsa på utställning. Hon lät som en riktig morrhoppa. Vi lade ner våra försök med henne då. Hon vill helt enkelt inte, hon blir för stressad. Det går riktigt bra istället för den yngsta, jagar lite mer cert. Hon är nu kastraters motsvarighet till champion, vill bli internationell nu!
    Jag är helt galen i katter, vill ha många fler än två! En exotisk vill jag också ha, men hur är dom i temperament? Maken vill ha skogis eller Maine Kohn.
    Min mamma har en birma, en så sockersöt men lite stingslig i sina hormoner just nu så det är lite svårt att ställa henne, man vet inte om det passar damen eller inte för dagen så att säga.
    Vet inte om det går att matcha ihop med fler bara, då mammakatt har temperament. Det är lite konstigt att hon har det då ragdoll annars är väldigt lugna och mjuka i sitt temperament. Kanske för bortskämd?
    Vad roligt med en kattbebis, det ska säkert gå bra!

  • dfk

    Soldemor, det verkar kruxigt, men som sagt då får jag planera väl!

Svar på tråden Tantvarning 5