• Sonja68

    Tantvarning 5

    Okej, är ni inriktade på något speciellt område eller var som helst runt Sthlm bara huset och priset är det rätta?
    Så spännande med husköp!

  • Sonja68

    Frulle: Jag har varit till Täby till några f.d. kollegor. Där var jättefint, men jag förstår att priserna är "jättefiiiiina" också.

    Hej Heloise, grattis till bröllopet. Så fina ni var båda två ! Du var så fin i den underbara klänningen!

  • Sonja68
    Fjosok skrev 2009-08-12 13:09:29 följande:
    förstår er ...Norrland är det fördlutna, mälardalen nuet :)
    Hrmpf...
  • Sonja68

    God morgon!
    Idag väntar jag ett ilsket telefonsamtal från fönster/byggfirman. Har nämligen bestridit deras faktura som jag fick i brevlådan medan jag var bortrest. Den är på ett högre belopp än vi kom överens om, de har fortfarande inte fyllt igen alla hål kring fönsterkarmar och fönsterbleck på utsidan och inga garantisedlar har jag heller fått, trots upprepade påstötningar. Trasigt handtag och ev. skada i ett glas lär ju bli svårt att få på garantin utan garantisedlar.
    Jag ids inte ringa mer för det händer ju inget utan nu bestrider jag fakturan skriftligt. Har meddelat att jag kommer innehålla 10000 kr tills allt är åtgärdat.
    Han är så otrevlig när jag pratar med honom att jag inte kan säga ett ord för då börjar jag grina

    På jobbet är det kaos, skottar mig igenom pappershögarna. Hemma är det storstädning på nätterna som gäller, vi får gäster i morgon från Murmansk. Deras son (14 år) ska bo hos oss i två veckor för han ska studera engelska i grannkommunen.

    Är besviken på min man dessutom som inte förstår att en sexåring INTE är mogen att cykla till skolan själv, inte ens om pappa kör efter med bilen. Suck. Måste ta en diskussion ang detta ikväll, för jag tolererar det INTE!

    Cantaton: Lycka till, du gör nåt bra. Skulle också vilja lämna blod, men fick nej pga mina egna taskiga blodvärden. Kanske senare när de blir bättre.

    ha en bra dag alla goa tanter!

  • Sonja68

    I'm yours, tack för dina snälla ord.
    Filmbranschkläder, så flott det låter
    Stora, mörka solglasögon tänker jag på

  • Sonja68

    Solde; härligt att du haft en bra semester som t.o.m innefattade ett Ullaredsbesök

    Verkar som du kastats rakt in i nåt jobbigt på jobbet, direkt efter semestern. Skickar styrkekramar till dig.

    Hur har kattutställningarna gått, har ni varit på några i juli?

    Blommis, såg dina söta missar i galleriet, helt underbara! Och nu ska de få nya hem. Hälsa Panzer o Heloise och pussa kissungarna.

  • Sonja68

    Gäääääsp... Godmorgon!
    Jag blir så sugen på att skaffa katt när jag läser era inlägg. Farfars fru har en kattgubbe som är en trevlig, försynt herre, Grey heter han. Han gillar inte främmande människor och stoj och bus, håller sig undan för andra än husets folk. Men oss har han efter några somrar tillsammans i stugan nu slutligen accepterat fullt ut. Han ser att barnen inte terrar honom och har t.o.m börjat sova med oss, lägger sig på rygg i solskenet och låter oss klia honom på magen.
    Vi var med flickorna på Kuklatjovs Katteater i Moskva. En massa härliga katter fick vi se där. När clownen Kuklatjov frågade barnen i publiken hur många som har katt, räkte våra flickor genast upp händerna. Jag och A såg frågande på varandra... "Ja, men vi har ju Grey" sa de

    En annan kompis har precis skaffat kattunge. En liten bondkatt som är grå och vit och heter Dasha. Hon är jättesöt och flickorna leker så fint med henne. I huset finns en vit perserhanne sen tidigre och han gillar inte barn, så honom har de aldrig kunnat leka med. Han är JÄTTESUR nu och avundsjuk och demonstrerar tydligt hur missnöjd han är med att ha fått konkurrens i huset av en liten flicksnärta till misse.

    Jag har skallebank! VAr uppe i natt och tokstädade huset, vi får gäster från Murmansk idag. Igår köpte jag ett kontantkort och busskort åt deras son som ska studera engelska i grannkommunen. Gästrummen är iordningställda och det luktar såpa i hela huset. Mannen fick röja upp på balkongen efter målningen och rena gardiner har jag t.o.m fått upp i fönstren.
    Men som sagt... det straffar sig att städa; nu har jag huvudvärk. Det är det jag alltid har sagt, för mycket städning är inte bra för hälsan

    Ha en bra dag tantisar! Själv ska jag lämna mina gäster en stund ikväll, för min bror fyller 50 och har undanbett sig all uppvaktning, men bjudit oss och våra föräldrar på middag på en mysig restaurang ikväll Ger fan i att räkna points idag tror jag...
    Måste försöka dikta ihop en vers åt honom till grattiskortet nu under kafferasten.
    Kram!

  • Sonja68
    passionsblomman skrev 2009-08-14 09:26:49 följande:
    Sonja: dina döttrar kan få varsin svart/vit kisse av den här tanten. Jag har ett schysst lager av katter. Två flickor, kan det passa? I´m yours vad effektiv du är! Idag tog vi sovmorgon och jag har inte ens fått kaffe än. Och jag har ocså skallebank. Sonja du jhar helt rät, man ska inte städa för mycket....
    Åhhhh... GISSA om det skulle passa!! Jag får värk i hjäreroten när jag tänker på det. Mina tjejer är jättelika varandra, bara att den ena är lite längre, många reagerar på att de är som små Sonja kopior, båda två. Tänk dig dem med varsin svartvit kissunge i famnen...
    Tjejerna har blivit mer och mer förtjusta i djur och börjar förstå det här med att vara försiktig, lämna dem ifred när de går undan osv. De skulle jättegärna ha varsin misse MEN; min man vill INTE ha katt och sen så är det ju så att vi inte har någon som kan ta hand om dem när vi är på våra Rysslandsresor som brukar vara två gånger per år, och minst två veckor åt gången, samt alla andra resor. Tyvärr alltså *gråter inombords, Vill ha kisse, Vill ha kisse*
    Har du några nya bilder på dessa svart/vitisar
  • Sonja68
    Fjosok skrev 2009-08-17 11:27:50 följande:
    Musikhögskolan i Piteå 1999-2003. Musiklärarklassen med klasslärarinriktning. Sedan tillägg mot pianopedagogik, klassisk sång och kördirigering.
    Så du har varit smyg-norrbottning ett tag... Intressant
    Vad tyckte du om Piteå Musikhögskola? Har några bekanta som gått där, med det var nog många år före 1999 :-O

    Välkommen Bobou!

    Frulle: Dina symptom tyder på någon sorts understimulering, var håller Micke hus ?
  • Sonja68
    Fjosok skrev 2009-08-17 11:39:18 följande:
    Hej Bobou!Sonja: Ja, smygnorrbottning var väldigt exotiskt att vara för en man från norra västerbotten. jag flyttade 8 mil norrut Skolan var bra men stan, nja. Som ensamstående man är PIteå ingen höjdare. Säkert ett paradis för barnfamiljer dock, om man räknar bort den där gigantiska stinkbomben mitt i stan.
    Ah, förlåt jag visste inte/har glömt bort att du är Västerbottning.
    Vi har en liknande stinkbomb i mindre format här i min lilla kommun, men den ligger utanför stan, så den känner man bara av när det blåser från öst och är lågtryck.
    Mitt ex jobbade där och hela bilen stank. Mindre roligt.

    Alla säger dock att Piteå är en så trevlig och gemytlig stad. Själv är jag bara där när man ska till Havsbadet på nåt jippo med jobbet eller med några bekanta med barn.
    Men nu var det ett tag sen...
    Kanske man skulle ta en tur dit snart, hmmmm, tål att funderas på.

    Daa: har du börjat jobba? Hur känns det?

    Mina gäster från Murmansk har åkt hem, och lämnat sonen i våra händer. Han verkar trivas på skolan/kursen så det ska nog inte bli några problem.

    Lunchtime, jag ilar till min Naturdiet shake med frukt. Skulle börja ett nytt, vitare, smalare liv idag. Det sprack kl. 09.00. Vi blev bjudna på wienerbröd här på jobbet av hyresvärden...
    Jag kunde inte motstå. Det var LJUVLIGT gott
Svar på tråden Tantvarning 5