• Heloise

    Tantvarning 5

    Villemoa; vad undervisar du i för årskurs/er?

  • Heloise

    Good morning!
    I Gävle strålar solen, så klart. Eftersom jag måste sitta inlåst med puckotentan.
    Men jag drömde ett av svaren i morse, det kanske är så man ska göra, strunta i att plugga och sova mera!

    Vi har en fullspäckad helg framför oss, på fredag är det tacos med Panzers familj( ja min familj oxå eftersom jag ju gift in mig i den haha), på lördag ska vi till Enskede Kyrka för barndop, och fika i stureby efteråt( säger mig ingenting)leker lite löst med tanken på om jag ska fråga en av mina kompisar L om hon vill hänga med ut en sväng på lördag kväll. Jag känner ett behov av att se folk, bli lite på lyset och dansa.

    Jag har spanat in en kille åt henne oxå, han handlar hos oss, hoppas han är ute så jag kan knuffa ihop dem
    Precis som jag spanade in en tjej till en av Panzers polare, och sprang på henne ute, och förklarade för henne att hon nog skulle gilla honom och hon gav mig sitt nummer att ge till honom

  • Heloise

    Gud så härligt!
    Panzer är barnsligt förtjust i julen och man får ine ta genvägar som boka in sig på en herrgård.
    I år är det jul hos oss oxå, blä.


    Frulle skrev 2009-10-01 11:47:12 följande:
    Jag vill ha jul nu!!!!Vet ni vad vi ska göra??? Nåt HELT nytt för mig.Vi har faktiskt bokat julbord på julafton. På Hasselbacken. Så vi åker dit och äter kl 12 och sen efter så åker vi hem till oss och har julklappar och glögg och Kalle om vi hinner.Ska faktiskt bli jävligt skönt att slippa all stress med matlagning osv.
  • Heloise

    Efterlysning!
    Jag har tappat bort min hjärna, den är gråsnuskig med små lila blommor på och pulserar av glädje om den ser en chokladkaka, eller ett glas vin, och det är stor som en valnöt.
    Sågs sist någon gång runt studenten -98.

    Hittelön finnes!

  • Heloise

    Grattis Dfk's dotter!

    Nja nä den är nog på rymmen fortfarande, men jag har nästan gjort klart 2 av 3 frågor. Det är den sisa jag fasar för

  • Heloise

    Dammsuger du Mulle? Det har jag slutat med, det är bara tidsödande
    Skickar över den bums hjärtat!

    2 av 3 frågor klara, fast det sa jag nog förra gången vilket betyder att jag inte kommit ett dugg närmare fråga 3.
    Men jag har fått ett kul samtal ifrån en skönhetssalong som ska öppna i stan och min gulliga frissa hade gett dem mitt nummer så nu ska jag få gratis hudkonsultation, parafinbehandling för händerna och bli sminkad, alldeles gratis. Sen fick jag ta med mig några tjejer om jag vill så jag ska ha med mig härliga L och förhoppningsvis underbara H.
    De har precis öppnat i stan och väljer att göra de här istf att annonsera i tidningar, tv och radio. Smart tycker jag som börjar bli gammal och måste börja köpa skrunkelkrämer och grejjer.


    Frulle skrev 2009-10-01 22:04:13 följande:
    Glad nyhet. Jag KAN ha hittat den här under min soffa när jag dammsög.
  • Heloise

    Åh vad härligt Blomman!


    passionsblomman skrev 2009-10-01 22:01:42 följande:
    Jaa, det börjar kännas riktigt bra!Det känns så himla viktigt att han får fler kompisar, för i klassen är debara 13 och det är ju baratre killar och detvå andra är HELT ointresserade av sport tydligen. En av tjejerna i klassen visade sig gå på handbollen, så det var ju kul.Han är så himla van att ha värsta gänget med kompisar. Nu innan han somnade sa han igen"jag saknar min gamla klass". Jag svär på att han låg och tänkte på hur gärna han ville berätta för de grabbarna om sin handbollsdebut!Det är också så gott att hröa honom busa med sin pappa i rummet intill medan jag sitter och skriver med er. Dethar varit så tyst med bara oss två.
  • Heloise

    Cantaton: väldigt trallvänlig sång, nu sitter den fint i hjärnan haha.

  • Heloise

    I dag ska panzer och jag röja upp i misären, sen ska jag och träna medans panzer handlar mat, för ikväll kommer svärmor, svärfar och 2 svägerskor på tacos. Jag hoppas att de går runt 22 så jag kan möta en kompis nere på stan för några post tenta drinkar.
    Imorgon ska vi på dop i Enskede, och panzer och jag funderar på att gå ut och äta när vi kommer hem därifrån, kanske gå på bio.
    På söndag ska vi först köra massor med skräp till återvinningen, jag ska täna kl 16 och sen tänkte jag inte göra ett dugg. Jo stek, vi ska äta stek på söndag.

    Fjjällis: det enda jag vet om illamånde är att man ska äta salta kex i sängen innan man kliver upp.

    Mulle: du har helt rätt den är rätt liten, flaskpost borde fungerar ypperligt.

  • Heloise

    Nu är smurfhuset rent och jag ska iväg till friskis, ska bli skönt.

    Ja det här med famljer och jul är mitt värsta, jag vill göra som dig Tinker dra iväg och skita i allt, men Panzer aka julfreaket vägrar åka någonstans.

    Vi firar jul vartannat år, men jag har sagt att när vi får barn åker jag ingenstans på julen. Inte ens till ICA haha

    Alla är hjärtligt välkomna till oss, men jag tänker inte sitta och ha dåligt samvete på julen.

    Mina föräldrar har ju bara mig( pappa har ju barn sen förr men det vet ju hur det är med dem)
    och jag har alltid sådan otrolig ångest när jag är hos svärisarna på jul. Så om vi får barn så tänker jag stanna hemma, Panzer kan åka vart han vill men jag och bebben ska vara hemma i smurfhuset.

    Alla bor ju så nära varandra så det är ju inget som säger att de inte kan komma hit, vill de inte komma samtidigt så går det bra i grupper. Jag kan laga mat och diska tills jag spyr bara slipper ha dåligt samvete!

  • Heloise

    Tack för mail Cantaton!

    Härligt det låter Blomman. Nu är Heloise lite susig i kupan och har fått mitt första "jasså du är gift vad synd" kommentar

    Dags att sussa så jag inte är i alltför dåligt skick imorron bitti, dop i Enskede hägrar och rom och cola brukar inte gå ihop med dop, iaf är det min erfarenhet. Jag har tyvärr varit bakis på vartenda dop jag varit på, kan ju inte bryta den traditionen

    Kram på er!

  • Heloise

    Jättefint dop och Enskede kyrka var verkligen vacker, och låg precis som du sa Cantaton i ett lummig fint område. Efteråt vart det paj och sallad i Stureby.
    Min kusse har varldens snällaste unge, han bara skrattade hela tiden. Jag var väl inte på topp direkt Inte bakis direkt men väldigt trött, den hjälper det ju inte att mormor är hur surrig som helst och höll på och prata hål i skallen på mig.

    Nu känner jag mest för att dra mig tillbaka till min säng, men å andra sidan känns det som slöseri med en lördag.

  • Heloise

    Ja du har rätt Men jag jobbar varannan helg så jag värnar om mina lördagar och söndagar haha. Fast å andra sidan har vi ju varit fram och tillbaka till Sthlm, så nått har vi ju gjort.

    Har lite serier på datorn som jag övverväger att titta på.

    Vill bara säga att du är så jätteduktig cantaton! Tränar du på shakesen oxå? Jag vart alldeles skakis på dem, överväger en till sejour eftersom ajg svällt upp till julgris proportioner igen. Men jag är osäker på om jag klarar friskis 3-4 ggr i veckan på 470 kcal per dag? Men jag kanske kan äta två påsar om dagen och ett mål mat. Hmm tål att tänkas på. Jag måste bli av med ca 20kg snabbt så vi kan göra en bebis

  • Heloise

    Nä det är så jag känner, men cantaton äter ju bara 30kcal mer och hon tränar ju, och det är ett sammansatt program inte sant Cantaton?

    Fast jag blir så skakig och dan utan mat så jag tror jag tar 2 påsar och 1 mål mat.


    Soldemor skrev 2009-10-04 17:35:33 följande:
    Att träna med bara 470 kcal som näringsintag/dag låter inte riktigt bra! Ska du träna måste kroppen ha bränsle, annars bryts muskelmassan ner istället för att byggas upp. *Ser sträng ut*
Svar på tråden Tantvarning 5