• Heloise

    Tantvarning 5

    Fjällbruttan: Fantastiska kort!

  • Heloise

    jag har precis hittat en intressant uppsats om självciterings ration; en kvantitativ undersökning oxå Ganska intressant att forskare citerar sig själv och på det sättet får de upp citeringsration på sina egna texter, sneeky

  • Heloise

    Ha en trevlig kväll, nu sticker Panzer och jag ner på stan för en bio och middag med ngr kompisar.

    Hoppas allt går bra för bebisen tinker.

    kram på er

  • Heloise

    Ta eb timme i taget, det är svårt och tufft men kom igen hjärtat klart du kan sluta röka. Om ngn vecka börjar luktsinnet komma tillbaka och du kan snusa din man i nacken och bli än värre svag i knäna


    Frulle skrev 2009-09-04 19:59:10 följande:
    Snälla jag behöver peppning. Det är sååååååå tungt nu!!! (ja med rökningen)
  • Heloise

    Jag bakar bröd, surdegsbröd. 2 olika varianter.

    Baboo BOI= Masterprogram i biblioteks och informationsvetenskap.

  • Heloise

    har skummat igenom barnvaktstråden och herremin gud är hon 5 år gamma? Vilka puckon det finns!

    Jag är lite för bakfull för att kliva in där men jag tänkte skicka in Panzer; det spelar ingen roll hur bakfull han är... Eller hur full eftersom han tillbringade 20 min inatt med att diskutera religion med taxichaffisen.

    Jag hade en poduktiv natt, övertalade nästan en kompis att hänga m till USA och så frågade jag en tjej om hon var singel, samt fick hennes nummer till en av Panzers konpisar.

  • Heloise

    Jag gjorde precis det, dessutom var jag elak, men jag blir så less på folk som beter sig som om de är överlägsna och sedan inte ens klarar av att använda sig av de och dem på ett korrekt sätt.
    sedan inte klarar av att sklija på de och dem.


    passionsblomman skrev 2009-09-06 15:32:09 följande:
    Kan du inte fråga henne!? Solde: tack för energi, det behövs, jag är helt färdig och har ont i hela axelpartiet av allt bärande.Tur att man har en tanttråd med normala människor i.
  • Heloise

    Japp, fulla som kastruller tom men kul var det, igår iaf. I dag not so much


    dfk skrev 2009-09-06 15:42:46 följande:
    Soldemor- det låter som ett väldigt givande arbete du har! Passion- jag har nu skummat igenom tråden och tappade hakan.Det var därför du blev lite smått upprörd! Missade vad det handlade om. Jösses!heloise- vad är det ni gör på nätterna? Blir fulla oj oj oj.Skämt och sido, hoppas att ni hade det kul!
  • Heloise

    fast jag är inte direkt i intellektuell högform idag och borde kanske låta bli att tjafsa eftersom jag upprepar och slinter på tangenterna hela tiden. H och hennes kille Si kommer över snart, jag som bara vill krypa ihop i fosterställning och DÖ!

    Dessutom måste jag läsa en jäkla uppsats och förbereda mig för att diskutera den, vilket jag inte alls känner för. Hoppas våra kompisar bara stannar en snabbis

  • Heloise

    Mmm det var fantastiskt kul igår när vi gjorde vårt bsäta föratt dricka upp alla captain morgan i stan samt låta våra kort gå varma Jag vill inte kolla hur mkt pengar vi brände igår med det var nog en hel del. Fast kul var det!
    Men ja lite tungt idag som sagt var, jag kunde med lätthet spela en fotbolls match dagen efter för 14 år sen, nu klarar jag inte ens av att gå till affären haha.


    passionsblomman skrev 2009-09-06 16:28:57 följande:
    Jag hör att ni har haft ett rejält party igår.Det var väl kul?Men såhär på äldre dar så brukar priset nästa dag kännas tyngre än det gjorde när man var 19 av någon anledning...Förresten krävs det inte av dig att du ska vara ihögform för att ligga väsentligt över i nivå du vet var Heloise. Bruttan, tack för stöd och inlägg du med! Synd att du inte skrev igår när du redan var förbannad, det hafde nog blivit minnesvärt...
Svar på tråden Tantvarning 5