Inlägg från: TinkerBelle |Visa alla inlägg
  • TinkerBelle

    Tantvarning 5

    Hörre ni tanter jag måste fråga - är jag överbeskyddande när jag inte vill att min snart 15 åriga son ska rumla runt på fest i Stockholms city till 3 på natten?

    Föreslog en kompromiss och sa att han fick gå, men att vi hämtar honom vid midnatt...

    Det blev tyst och jag har en känsla av att han kommer att stanna hemma. Förmodligen för att det är för pinsamt att tala om för polarna att han måste hem när klockan slår tolv likt askungen.

  • TinkerBelle

    Rena reapriset!


    Fjällbruttan skrev 2009-09-03 10:58:47 följande:
     

    Inte riktigt samma ursprung, tippar mot Slovakien eller nåt, de påminner om italienare men fel efternamn 10:- per mask/tror ni det är lagom
  • TinkerBelle

    Alla sätt är bra utom dem dåliga!


    Heloise skrev 2009-09-03 13:43:04 följande:
    jag har precis hittat en intressant uppsats om självciterings ration; en kvantitativ undersökning oxå Ganska intressant att forskare citerar sig själv och på det sättet får de upp citeringsration på sina egna texter, sneeky
  • TinkerBelle

    Nu tanter är bebisen ute. Kejsarsnittet gick bra och han var så stark att han ser ut att klara av att andas utan maskin för stunden.

    Härnäst ska bebisen operars för sitt diafrgambråck så än är inte faran över.

    Det är dock skönt att läget är under kontroll.

    *kram*

  • TinkerBelle

    Pratade med mor min igår, som jobbar inom vården, tydligen så är det så att man NORMALT har bara fem vårdplatser med lungmaskin, men om det kniper, tex. nu om flunsan drar iväg, så kan dem skaka fram upp till 15 platser....
    Så jag tror nog snarare dem omprioriterade och sköt på någon operation där patienten kunde vänta.


    Bobou skrev 2009-09-03 15:03:26 följande:
    Heloise: Tack för att du frågade! Det som jag menade var ju om spiralen påverkar äggstockarna i deras hormonproduktion (vilket i sin tur skulle påverka resten av kroppen), snarare än om ägglossningen påverkas. Men om ägglossningen påverkas för vissa så antar jag att hormonerna iaf sprider sig ända till äggstockarna...Och du; vet man att ens artiklar är bäst så är det klart att man citerar sig själv Tinker: vad jätteskönt att höra att kejsarsnittet gått bra! Härligt! Hoppas de slapp offra någon lungpatient också!
  • TinkerBelle

    God kväll tanter,

    Nu har jag averkat terminens första föräldrarmöte.
    Har slängt lillan och pojke nummer två i säng.
    Ska nu börja städa plocka förbereda inför imorgon då min kära make kommer hem!



    Äldsta sonen har som sagt försökt att förhandla fram att vara ute längeeeeee.
    Gjorde klart att det var min version eller inget som gällde.
    Mutter mutter....
    Sen en halvtimme senare kröp det fram att hans kompis föäldrar är inne på samma spår efter att dem förståt att jag skulle hämta min son tidigare än 3 på natten. *asg*
    Så gissa vem som dissa vem här hemma ikväll!!!!
    Helt bakom är jag inte ännu ävenom jag ibland undrar varför jag alltid är den som är strängast.

    Alla ni som tränar och läger om kosthållning - HEJA!
    Det är faktiskt inte helt lätt, men värt det i långa loppet.

    Och Mulle - STANNA BORTA FRÅN CIGGEN...du kommer dofta så mycket bättre än när nikotin dimman är borta.

  • TinkerBelle
    Frulle skrev 2009-09-03 21:30:46 följande:
    Jag har senaste 2 veckorna fimpat alla fimpar i en liten "kruka" med lock och vatten i sig. Har sett till att den är FYLLD och riktigt vidrig. Så den gick jag ut och luktade lite i när det var som jobbigast! Funkade bra som avskräckare..
  • TinkerBelle

    God morgon svänger in en snabbis innan jag ska in dagens föreläsning.

    Jag säger som min syster sa igår - Sonja du är nu vuxen och det innebär (förhoppningsvis) att du ser saker ur en vuxens perspektiv med helt andra erfarenheter med dig i bagaget.


    Sonja68 skrev 2009-09-04 08:13:29 följande:
    Jag har en känsla av att jag också kommer vara en sån där strängis. Och jag som svor över mina stränga föräldrar när jag var i tonåren... har för mig att jag lovade mig själv att aldrig bli likadan... hmmmmm...Men dom var det in absurdum iofs. Faktum är dock att min väninna kallar mig för "kontrollmamman" redan, för jag är ett litet kontrollfreak, även om jag för länge sedan accepterat att full koll kommer jag aldrig kunna ha i mitt liv. Svår balansgång det där.
    [/citat]

    Jag tror säkert att det finns felra förklarningar till att du svettas mera, men nog ligger det något i det där med detox! Att svettas är ett sätt. Heja dig hoppas verkligen att du fortsätter uppleva bra saker.

    *kram*
    Cantaton skrev 2009-09-04 08:18:57 följande:
    [citat]
    lillabruden, vad härligt med den förändringen hos mannen!! Vet ni!? Jag vägde mig i måndags, och sedan i tisdags... och då stod jag på exakt samma vikt på hektot. Idag vägde jag mig igen (fast jag EGENTLIGEN är en väga-en-gång-i-veckan-tjej), och nu hade jag gått ner 1,4kg sedan i början av veckan! Tror mycket att det är träningen som har bidragit till det. När jag äter vettig mat håller jag min vikt någorlunda, om jag även tränar går jag ner... Känns bra att börja lite själv och ha kommit in i träningsschema osv innan jag börjar på Xtravaganza. För jag blir nog på mindre bra humör om jag ska byta ut mina måltider mot shake o soppa samtidigt som jag ska börja träna..! Enda nackdelen är att min kropp plötsligt har börjat svettas mer, så jag får ju byta kläder varje dag...! En renlighetsprocess?
  • TinkerBelle

    Hej tanter,

    *tittar in lite förrvirrat*

    Är bandy helg den här helgen så jag kör likt en taxi höger vänster.

    Mulle - om du inte vill sluta som min svärmor med lugn cancer döendes 20 år för tidigt ja då biter du ihop.
    Tror inte du vill låta Zack och Bella gå igenom det min make just nu gör.

    Blomman - kul och se dig här igen! Vad skönt att ni fått skriva alla papper nu. Du har helt rätt i att det ofta är en massa avgifter man inte ser, eller glömmer bort. Kom nu ihåg att redovisa dem när du deklarerar nästa år.

  • TinkerBelle

    Men blomman dåå!
    Har du itne lärt dig någonting efter alla år inne i city?
    Såna som hon är det inte lönt att försöka utbilda eller vidga vyerna på.
    Skulle hon inte ta hjälp av sin familj skulle både fastrar och mostrar och mamma med för den delen sitta sysslolösa.....
    (och det är itne trådstarten jag syftar till)


    passionsblomman skrev 2009-09-05 21:08:09 följande:
    Nä, nu får ni gärna backa mig lite i den där tråden...Det blir fullt bråk snart.
Svar på tråden Tantvarning 5