Inlägg från: TinkerBelle |Visa alla inlägg
  • TinkerBelle

    Tantvarning 5

    God morgon tanter,

    Vet inte vilket humör jag är på idag.
    Igår kväll slängde jag käft med maken över telefon eftersom jag lite grann tröttnade på de enormt puckade kommentarer som bara forsade ur honom. Han har helt klart spenderat för mycket tid med sin syster den senaste veckan och är full av negativ energi.
    Ska f**n hålla på och peppa och stötta och tanka kärlek på distans när alla andra runt om han bara motarbetar?
    Ja ja i nöd och lust var det visst vi sa.
    Hopppas hoppas att inget händer de kommande dagarna för då kommer han hem på fredag. Tror det är det han behöver. Några dagar med svenskt bondförnuft i landet lagom så att han får balans på tillvaron igen.

  • TinkerBelle

    Jag har sagt det förrut, men det tål att sägas igen - ni var så vackra!

    Skönt att ha klippt av håret nu?

    Visst trivs jag i mihårförlängning, men det är ivägen ganska så ofta för att var helt ärlig...


    lillabruden skrev 2009-08-31 04:58:39 följande:
    nä jag tror jag blir lite sur!!! vet inte vad som hänt men jag skrev en massa igår natt o nu e det puts väck!!! dålig stil.......fast å andra sidan minns jag ju inte att jag kontrollerade att den låg inne.....men om den blivit borttagen borde jag väl få veta att jag gjort hyss och dem tar bort mitt inlägg?hursomhelst.....jag verkar ha missat en del skärpning på mig!!!!! Restriktioner; bara 2marabou per vecka! hahaha som om det skulle gå Jag har beställt en dansfitness grej att träna på hemma får se hur bra jag blir på dansen o sen om jag går ner dem kilona jag verkligen vill gå ner!Passionis, håller tummarna för att huset säljs till dem bästa!!! Och hur ligger det till, har du tjing på törnrosa slottet? (som från o med nu ska kallas tantaslottet enligt mig )Eftersom jag inte riktigt är up to date med alla, så får alla kramar
  • TinkerBelle

    Im yours - jag ska skriv ihop något om Kina och återkommer...
    Vet inte i vilken ände jag ska börja.

  • TinkerBelle

    *Suck*
    Skrev ett långt inlägg som bara försvann i tomma intet...

    Det är bara att bita ihop och köra vidare.
    Maken längtar hem så just nu handlar det om att övertyga honom att det faktiskt inte är egoisiskt av honom att komma "hem" till Sverige ett par dagar.
    Släktingarna där borta är goa när dem vill, men svaga i själen för att vara ärlig. Antar att människor som är osäkra på sig själv inte vet hur dem ska tackla saker när dem mår dåligt och tror att enda utvägen är att vara elak och sniken mot andra.

    Jag har varit på bodympump och efter det tog jag en bastu - MYCKET SKÖNT!
    Vet att jag kommer ha ont i hela kroppen imorgon, men hoppas det här var det som behövdes för att få igång tanten igen.
    Jag må vara smal, men orken är som bortblåst och musklerna är SVAGA!


    Sonja68 skrev 2009-08-31 09:53:42 följande:
    Kramar om dig Tinker, fy f-n så frustrerande. Vilka neggoenergityper hans släktingar verkar vara.Ler igenkännande också, för så där upplever jag det också när maken är iväg till sitt hemland utan mig. Tar tillbaka gamla vanor och börjar bete sig som han gjorde när han bodde där och jag är väl inte dummare än att jag förstår att han påverkas av sin omgivning, men man blir så trött bara. Sen kommer han hem till Sverige och försöker fortsätta med samma stil, men jag brukar plocka ner honom på Moder Sveas Norrländska jord igen rätt snabbt. Sen är allt som vanligt igen. Mer eller mindre stabilt och, som du skriver, lagom *skratt*.Så JA jag tror definitivt att din man behöver komma hem till dig och få perspektiv på saker o ting och framför allt vara med dig. *kramar om igen*
  • TinkerBelle

    Visste är det konstigt att man måste var lite gapig och gåpåig för att saker som känns Självklara ska händ?
    Hoppas din svärmor får den hjälp hon behöver och att hon slipper ha ont framför allt!
    *kram*


    Fjällbruttan skrev 2009-08-31 10:43:01 följande:
    Cantaton, lät som en mysig helg!Härligt att bo på pensionat och bara få vara I´m yours, vad vackert!!!Tinker, är helt övertygad om att våra män behöver sig en släng då och då, min är just nu på väg med svärmor till sjukhuset 25 mil bort...Efter mitt gormande igår så var han dit på morgonen och kollade hur det var, ringer till mig och ber mig fixa transport.. jag for dit, och sen bråkade jag med vården via 8 telfonsamtal.. men nu är de på väg i alla fall..... Phu!Hoppas din älskling kommer hem så han får landa lite!Lilla bruden, så snyggt!! Kanonläckert, du är så vacker!För övrigt, kan nån berätta för mig vad zumba är?? Låter som en konstig frukt, eller nytt skurmedel... ZUMBA och smutsen är väck! Funkar den på fett
  • TinkerBelle

    Hmm bor du också norr om storstan?


    Bobou skrev 2009-08-31 12:44:51 följande:
    Tinker: tack, det var riktigt soligt och fint igår men bedrövligt blåsigt. Vi kunde inte paddla ut på sjön som vi hade tänkt, utan tog en sväng i ån istället. (Ekoln - Islandsbron - Sunnersta, för den intresserade...) Blev lugn paddling, men mysigt!Lillabruden: Vad sjukt fin din nya frisyr är! Den klär dig verkligen! Och du, det är aldrig för sent att börja dansa Fjällbruden: 14 kilo!!!?!?!?! Helt galet. Min moster hittade en liter på vår stugtomt i helgen, det är det mesta vi fått där...Passion: nu är det måndag igen så nu väntar vi med spänning på att få höra om alla nya bud på huset som trillar in!!
  • TinkerBelle

    Sitter här och asg - om ordförrådet tryter så hjälper jag dig med flera icke svenska uttryck att använda!


    Villemoa skrev 2009-08-31 13:56:01 följande:
    Tack för de värmande orden kära tanter! Det var inte utan att en tår eller två föll ner Det är mycket bättre idag! Jag sa faktiskt till tanten, då hon inte kan engelska, att "go fuck yourself!!". Det kändes VÄLDIGT bra och vad mig anbelangar nu så har hon gjort det Blommis; jag hade kissat på mig om en crazy person hade velat komma in i mitt hus! Huvva! Lillabruden; så fin du är i din nya frisyr! Alla andra goa tanter; KRAM på er!
  • TinkerBelle

    Finns mycket fint "slang" man kan använda...
    Har en sjuåring som på tre år plockat upp en ganska så charmerande "cockney" dialekt.


    Villemoa skrev 2009-08-31 14:35:41 följande:
    I´m an English teacher you know så jag har fler på lut men jag lovar att fråga dig om de sinar
  • TinkerBelle

    Nu har jag släppt av mellan barnet på innebandy träning.
    Lill-skrutt fick stanna själv hemma.
    Jag minns när jag var liten, vi bode i lägenhet, och mamma sprang ner i tvättstugan. Då kände man sig stor.... så här i efterhand så kan jag ju undra vad det var för hemskheter som man egentligen var rädd för. Porten var låst, lägenhetsdörren var låst och vi hade titthål så vi kunde ju kolla vem som ringde på.

Svar på tråden Tantvarning 5