• Sonja68

    Tantvarning 5

    Frulle skrev 2009-08-29 10:06:36 följande:
    Jo det är ju dyrare här, men sen har man ju även lite högre inkomster också. Nej bilen vill man ha hel och pannan också!! Så ta på en stadig hjälm!!
    Okej! Fan... jag har inte ens en cykelhjälm. Måste köpa kom jag på.
  • Sonja68

    Frulle hur är det med flunsan, bättre idag?

    Nu ska jag gå och klä på ungarna, de traskar fortfarande runt i pyjamasen. Är så skönt att bara softa på lördagmorgon. Dricka kaffe i lugn och ro, ungarna leker, vi har läst sagor och myst.
    Här regnar det och jag är gräsänka. Sasha är i Murmansk en snabbsväng. Han har fört hem vår student, till sina föräldrar.
    Jag och kidsen ska åka hem till mina föräldrar och blir förhoppningsvis bjudna på lunch där. Bra upplägg va'? Jag har angripits av Latmasken vad gäller matlagning.
    På kvällen ska vi göra mat tillsammans med min bästa väninna och hennes flicka (som är Tanjas bästis). Hos oss eller hos henne. Funderar på Tacos. Blev så sugen.
    Ha en bra dag!

  • Sonja68

    Tjena!

    Dfk: Polarn o pyret Den var bra, hahaha.
    Soldemor och Lilla bruden: Välkommen tillbaka till cybervärlden hehe.
    Och Zack verkar vara en försigkommen liten herre. Undra vad förskolepedagogerna (Fjosok, jag kom ihåg mig där ) skulle säga om han kom knatandes till dagis ensam en morgon...

    Blomman, hur går det med buden?!?! Det här är ju bara för spännande.

    Jag har varit hos min bästa väninna sedan 25 år tillbaka och käkat tacos och våra barn har lekt. Hon klippte luggarna på våra flickor också, och så har vi haft det jättemysigt.
    Nu så ringde min man och sa att han kommer hem om 20 minuter, så jag har slagit igång bastun och lagt ölen i kylen
    Verkar bli en mysig kväll det här...

    Ha det gott alla o Kram

  • Sonja68

    Didis, glömde säga; Jeans, t-shirt och fleecetröja. LÅter som jag det. Ibland skärper jag till mig när jag vet att vi får kundbesök på jobbet...

  • Sonja68

    Mmmmmm, har just avnjutit en middag bestående av Renskav. Då snackar vi inte såna där paket man köper i affärens frysdisk utan riktigt hemmagjord. Det är bra att ha en pappa som har renar
    Till det en iskall öl "Sibirskaja Korona". Jag är lycklig , just nu.
    Tinker om du skickar över lite muffins så är söndagen fulländad
    Annars så är det rätt slött här också idag. Regn på morgonen, nu har solen titta fram igen. Får se om jag orkar pallra mig ut. Borde egentligen. Maken kollar fotboll Spartak Moskva mot nåt lag från Kazan, Rubina eller nåt sånt. Lär bli svårt att få honom att lyfta röven från soffan misstänker jag.
    Puss på er allihop!

  • Sonja68

    Villemoa; Alltså vicka j-a knäppa släktingar. Men det är ofta så, släkten är värst. Har själv en del fastar som kan kläcka ur sig precis vad som helst. De tycker en j-a massa hela tiden både bakom ryggen och sen trycker de upp det i ansiktet på en också ibland. De fattar inte att man inte är intresserad av deras åsikter.
    Nä, förinta dem ur ditt medvetande, åtminstone för nåt år framöver, för deras dumheter och idiotiska åsikter har INGET med sanningen att göra, HÖR du det??? Du är en jättefin mamma till lilla Moa och kommer inte bli en sämre mamma till knodden du har i magen nu, och inte för de framtida småttingarna heller. Så det så! Håller med i allt som Tinker o Fjällis skrev!
    Ta det lugnt nu, andas djupt och försök radera dem från hårddisken. De är bara avundsjuka och har komplex.
    Massor med kramar skickar jag till dig, du är en SUPERBRA mamma, vän, fru och människa!

    Fjällis; Älgstek o kantareller... åh jag tror jag slänger mig i bilen och kommer förbi på lite nattamat. Undra hur långt det är... 40-50 mil??

    Blomman; ett psykfall i huset! Hjälp, jag hade haft svårt att hantera situationen, hade blivit så rädd. Tur att du är en redig tant som fixade det på ett bra sätt.
    De som drack kaffe på altanen, de är husets nästa ägare, det känner jag på mig

    Cantaton: Jag funderade idag vart du tagit vägen, har saknat dig! Välkommen tillbaka.

    MIna kusiner som bor i Sthlm o Uppsala har fått nys om att vi ev. är på G till hufvudstaden i slutet av september så de håller redan på att planera en helkväll för oss samma dag vi kommer. Nästa dag ska vi iväg med färja och jag känner redan hur det vänder sig i magen... uäääk. Tur att den går på e.m i alla fall och inte direkt på morgonen.
    De snackar om ett ställe som heter Golden Hits, vad är det? Nån av er nollåttor som vet? Är det nåt för en Norrlandstant överhuvud taget?

  • Sonja68

    Vi har inte bestämt nåt exakt ännu. Tänkte mötas upp i stan, gå och käka och sen gå vidare nånstans. Ena kusinen nämnde Golden Hits, men det är inte säker det blir det. Vi får se.
    Vi ska övernatta allihop hos min faster som är här uppe och plockar lingon då. Så lördag f.m är jag hos faster

  • Sonja68

    Finns väl sämre musik än schlager Jag blir på bra humör av schlager

  • Sonja68

    Godmorgon Ladies!
    Ni är för härliga allihop

    I´m yours, rosa bubbel ser vi fram emot ikväll.
    Jo, rysk öl är fantastiskt Och man får så gullig, vit, mjuk, degig mage som bullar ut över byxlinningen.
    Såklart jag tar med mig denna ljuvliga dryck när vi träffas
    Ja, hur är det med Lasse, det har jag också funderat på?
    Och så vill jag återigen säga hur impad jag är över din styrka vad gäller KBT och allt du reder ut inombords just nu. Så klart att det tar musten ur en!

    Fjällbruttan: Vi har 7 mil till Boden så vi är ju nästan grannar

    Lillbruden: VAd blev det för frisyr, hur trivs du, får man se nån bild kanske?

    Här vaknade vi 5:00 med dunder och brak. Värsta åskan och ett fasligt, piskande, ilsket regn.
    Min huvudvärk kom som ett e-mail i inboxen per omg.
    Men nu har molnen skingrat, solen tittar fram, hoppas huvudvärken också flyger sin kos.

    Idag ska Tanja börja på dansen igen. Hon gick på sån där barndans förra hösten. Hon ville så gärna. Men sen efter jul så började hon tycka det var tråkigt. "Det är så långsamma danser, inga coola danser som hip-hop å så" var förklaringen. Sedan bidrog det faktum att inga andra av hennes kompisar går på dans. Så jag lät det vara, även om jag tyckte det var synd för hon var så fin och duktig. Men hon ska ju inte göra det för MIN skull...
    Men nu helt plötsligt så ville hon börja igen. Få se hur länge det håller i sig denna gång.
    Kyrkans barnkör ville hon också fortsätta med, så det måste hon väl få. Katja har väntat att hon ska få börja där också, för hon verkligen ÄLSKAR att sjunga. Hon kan flera av sångerna (lyssnat på syrran och suttit i kyrkan med mig under övningarna) redan. Problemet är att de ska vara 5 år för att få börja. På våravslutningen sa i alla fall körledaren att Lillskruttan också var välkommen till hösten, att prova i alla fall. Även om hon bara är 4. Vi får se...

    Åter till näringen, debet och kredit väntar på mig

    Kram alla!

  • Sonja68
    lillabruden skrev 2009-08-31 08:53:51 följande:
    nu finns det bilder i galleriet!! ena hamna på sneddan men det gör väl inget`? lite för o efter bilder har inte friserat det nåt ännu och eftersom det inte blev min ordinarie frisör så lät jag klippa det helt vanligt :-SMen är nöjd!!Frullemulle, ingen zumba än nä men den är ju på väg! skulle ta upp till 2veckor o få den (!!) tror det är därför mitt inlägg försvunnit....jag skrev nog om den och då lät den kanske som reklam el nåt? aja...Sonja, fy va jobbigt med väderhuvudvärk!! tvi! jag ger dig dessutom extra med varm choklad dryck för att du är en sådan bra mor till en dansvillig liten tjej!!! Jag fick nämligen inte gå på sånt med svaret att jag bara skulle tröttna och bara slösa pengar....men i slutändan när jag tjatat mig till det blev jag så rädd för hela grejen att jag inte ens vågade byta om jag var nog 8år eller nåt...o pappa tog mig dit, inget bra.....*suckar* nä, extra choklad till mammor som låter sina barn prova på och dessutom följer med dem!!!!jag vill oxå veta hur Lasse mår!! och kanske rekomendera att du hittar en ny terapeut....blev nyss antastad av en GIGANTISK spindel....*storbölar*
    Springer in på kafferasten och WOW vad snygg du är i din frisyr Lill'bruden! Helt otroligt vacker och fin och... och... alldeles underbar. Nog var ditt långa hår vackert också förstås, men NU ser man ditt jättefina ansikte och vackra ögon på ett helt annat sätt. Förstår att du trivs och är nöjd!
    Spindlar är hemska djur,*schasar bort dem från Lillabruden och tröstar* .
    Tack för dina snälla ord. Jag tycker att barnen ska få prova på lite olika grejer, OM det är praktiskt och ekonomiskt genomförbart. Men inte så att hela veckan är fullspäckad, det ska finnas plats för vila. Mina gör olika saker i omgångar.
    Det kan vara simning/lek & plask på hösten, den droppar de när de gått sina åtta gånger och vill "vila" eller prova nåt annat. Om de tröttnar, fine, vill prova nåt nytt, fine. Så småningom visar det sig vad som passar dem bäst. Men på nåt sätt är det bra att de får vänja sig vid lite föreningsliv, att komma till nya grupper med barn och skapa nya kontakter. Inbillar mig att det är bra i alla fall. Att man inte är så bunden precis till Maja i klassen och gör exakt samma grejer som hon, utan att man kan ha slalomkompisen LIsa som man går på slalomskola med osv.

    Ha det!
Svar på tråden Tantvarning 5