• Sonja68

    Tantvarning 5

    Fjällis; Lycka till med kantarellplockning. Hoppas det inte kommer regna på er utan att ni får härliga dagar uppe på fjället.
    Jag ska vara skitlat och helt karaktärslös och äta pizza eller hamburgare till lunch. Passar jättebra in i min nya, hälsosamma, smala livsstil, tycker ni inte?
    Ikväll blir det också nån latmans mat skulle jag tro. Ska föressten bjuda in min väninna med dotter, de som hade brand i natt. De har ju ingen spis !

  • Sonja68

    Tinker; du har all rätt att gnälla, särskilt åt oss, för det är väl det vi tanter är till för?? Jag förstår hur frustrerad du blir. Oförstående släktingar kan göra vilken tant som helst lite gnällig. Du vill ju vara med din MAN!!! Varje sekund är dyrbar för er, fattar de inte det?!

    På tal om släktingar så kommer jag vara i SThlmsregionen, jag snackar Norrort, mest troligt kvällen den 25/9 och dagen 26/9 (då åker vi nog in till centrum). Verkar som att maken är i färd med att boka en weekend med färja till Riga på min födelsedag Hoppas, hoppas det blir så!

  • Sonja68
    Frulle skrev 2009-08-28 10:37:59 följande:
    Nu vill JAG gnälla!! Jag har ringt sjukvårdsrådgivningen. Hon tror jag har NÖFF NÖFF!!!
    Nä men vad säger du människa!!
    Det är ju VERKLIGEN inget att leka med.
    Har du feber? Vilka symptom i övrigt?
    Vad sa dom att du skulle göra?
  • Sonja68

    Ja, det är tydligen olika hur sjuk man blir. Har också hört om att den är lite mer långdragen.*nyser* Oooops... Nöff-nöff på G?
    Nä, men allvarligt jag hörde att många får feber och rejäl ledvärk och huvudvärk, det får man vid en "vanlig" influensa också. Grejen är väl den att denna influensa tror dom att MÅNGA kommer drabbas av eftersom det är ett nytt virus som få har nån motståndskraft mot. Övriga virusar har härjat runt ett tag och många har redan en viss motståndskraft mot dem, dvs. inte lika många insjuknar så snabbt.
    HOppas du snart känner dig bättre. Här får du lite te och en chokladkaka som jag just norpat i godislådan på jobbet. De var just och fyllde på lådan

  • Sonja68
    TinkerBelle skrev 2009-08-28 10:52:59 följande:
    Fika? Om du hinner och får för maken.Han kan ju var med och snacka tant skit... Jag är flexibel...
    Vore jättetrevligt! Vi kommer seeeent isåfall på fredagkvällen. Nu vet jag var faster bor, 75 m från pendelstationen, det finns en pub i samma hus, hehehe!!! Perfekt.
    Nästa dag åker vi nog in till centrum ,men jag inboxar dig detaljer när vi vet bestämt. Borde kunna klämma in en träff tycker jag KRAM!
  • Sonja68
    Fjosok skrev 2009-08-28 14:53:09 följande:
    Verkar som ytterligare en kvinna som fallit för en "spännande" man.En del kvinnor väljer fel män. Och vi snälla män förblir singlar. Thats life, hur orättvist det än kan verka i en del fall.tragiskt är hennes öde iaf
    Och det är väldigt tragist för deras barn
  • Sonja68

    IIIIIIIIIhhhh! Blomman, GUUUUUD så spännande!
    Hoppas, hoppas, hoppas att en till blandar sig i budgivningen, det vore toppen ju!

Svar på tråden Tantvarning 5