• FruTez

    Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 13...typ!

    Hej hopp!

    Äntligen fredag och bara en vecka kvar till semestern! Vi har fortf. inte bestämt vart vi ska åka med husvagnen!?!? Kanske åka dit där det är fint väder helt enkelt? Hoppas allt är bra med er andra, kram!

  • FruTez

    Carma; Välkommen hem! Låter som ni haft trevligt norrut!

    Jag jobbar denna veckan också, sedan är det dags för semester. Vi har FORTF. inte bestämt vart vi ska åka, helt otroligt! Haha!

  • FruTez

    Carma: Planen är att innan året är slut så ska vi lagt marktegel på hela parkeringen och in till husets ingång, målat färdigt det sista som tex. takkupan och garagaet, byggt klart altanen, isolerat övervåningen och kanske börjat inreda med golv och väggar m.m.m.m. Så som svar på din fråga, JA, vi måste åka bort, för hemma kommer vi inte att ha någon semester!

  • FruTez

    Carma:Ja, sista dagen idag! Tjohoo!

    Igår kväll satt vi vid köksbordet och pratade lite om vart vi ska åka på semestern. Tillslut så tog jag fram sverigekartan. Maken blundade, jag snurrade på boken. Han sa stopp, jag slutade snurra och han pekade på nått i blindo. Gotland! Hihi! Så nu ska jag sätta mig och titta lite på biljeter och priser på färjan, campingar och vad man kan göra på Gotland. Har ju aldrig varit där innan. Hoppas det inte är allt för dyrt bara, för det kändes kul att kanske åka dit! Har nån varit där?

    Hoppas vädret blir bättre carma!

  • FruTez

    Va kul med lite folk här idag!

    Abbe: Tråkigt med din vän, hoppas att operationen blir lyckad! Grekland låter trevligt, glöm inte flytvästen! :)

    Bauti: Låter som att du varit åp Gotland. Några bra tips på saker att kika på?

    Typisk, läste i tidningen att två båtar till gotland krockat!! Nästan lite skrattretande. Tur att vi inte ska åka förrän tidigast om 10 dagar. Hoppas allt är lagat tills dess...

  • FruTez

    Frujj: Vi tänkte åka via Oskarshamn. Tyvärr så har de färjorna också blivit påverkade och vissa tom. inställda. Fast det är j ett tag innan vi åker, så allt borde ju vara upprett tills dess. Om vi åker så kommer vi också att åka dit under medeltidaveckan. Beror lite på campingtillgångar och priser. Hyrde ni stuga?

  • FruTez

    Linum: Ja, det är verkligen en SVERIGEsemester som heter duga! Jag har hela Harry P. serien så maken din får gärna låna. Nu har jag ääääntligen läst ut Hillary Clintonboken jag lånade av dig. Inte för att den varit tråkig på nått sätt, men väldigt seg emellanåt. Trots det ändå väldigt intressant! Tack för tipsen om Gotland!! Superduper guld värt!! *kram*

    TAck alla andra för trevlig fika igår!!!

  • FruTez

    Halluu.... *eko* hallu hallu halluuuuu! Lever tråden?

    *ger tråden konstgjort andning*



    Blir inget Gotland. Fanns inga färjebiljetter, så vi siktar norrut. Vet inte om vi stannar i Dalarna eller åker ända till Stekenjokk! Spännande och skönt att inte ha NÅN tid att passa utan vi åker dit näsan pekar.

    Hoppas allt är bra med er andra girls!

    KRAM!

  • FruTez

    Första anhalt Hökensås Sportfiskecamping utanför Skövde! Beware all fishies! *moahhaha*

    Frujj: Jag bläddrar gärna i någon av tidningarna!

  • FruTez

    Frujj igen: Kan du behålla tidningarna lite eftersom vi ska bort ett tag nu?

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 13...typ!