• Maybe2010

    Längtan efter barn, jobbigt.... (långt)

    Jag har inte läst alla inlägg här, men jag vill bara hålla med dig som skrev att killar ofta "ligger lite efter" i tänket när det gäller det här med barn. I alla fall är det min erfarenhet.

    Som tjej så är man mer insatt i hela alltihopa, och jag tror inte min sambo fattade förrän jag väl var gravid att han faktiskt hade ganska gott om tid på sig tills bebisen skulle födas. Eller VI hade gott om tid rättare sagt. Vad han ville ha gjort under den tiden vet jag inte men jag vet att han sa det flera gånger att det är ju låååååångt kvar till januari!!

    Att bilda familj är inget man kan tvinga fram. Det vill man inte som tjej heller, det är nog inget bra sätt. Jag har vetat sedan jag var 14 år gammal att det här är den man jag vill leva med och som ska bli far till mina barn så i mitt huvud fanns inga tvivel. Men jag höll mig och väntade tills initiativet fick komma från honom (han tror nog ännu idag att det var "hans idé" ) och det är jag glad för idag!

    Utan gör som du har tänkt, ta hand om dig och ägna din tid åt sådant som berikar dig. Tids nog är ni på samma våglängd!!

Svar på tråden Längtan efter barn, jobbigt.... (långt)