• newboobies

    vill veta allt om ; bröstförstoring

    Hejsan!
    Har nu bestämt mig för att genomgå en operation som jag tänkt på i flera år, nämnligen att förstora brösten :)

    Har i stortsett varit "bröstlös" hela livet och det har varit mycket påfrestande i vardagen. Jag tänker på det hela tiden och det är mycket frustrerande.

    Har kollat runt på internet och läst på endel!
    Imorgon ska jag börja ringa upp kliniker och boka in tid för konsultation! Spännande!
    Jag har valt att kolla in Improva, Eriksbergs Kliniken och Viktoria Kliniken men även en annan klinik jag fastnade för idag ; Citadellkliniken!

    Jag behöver alla era åsikter, tips och råd!
    Kostander och avstånd har ingen betydelse.

    Jag är ca; 173cm lång väger ca 58kg , har funderat på 350-400cc runda geléhallon i högpofil.. Men har under dagen ändrat inställning när jag fann Citadellkliniken.

    Behöhver somsagt alla tips och erfarenheter jag kan få =)
    Tack på förhand !

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-06-28 22:40
    Har gått in på : minanyaboobies.blogg.se/

    Har därifrån fått mycket insperation om hur jag vill ha mina egna tuttisar =) Ungefär likadant alltså! Men fortfarande inte det där suuuuuper naturliga kanske ;)

  • Svar på tråden vill veta allt om ; bröstförstoring
  • shakynose

    Bli medlem på plastikkirurgiforum.se! Där finns massor att läsa både om kliniker och enskilda kirurger, samt allt annat man funderar på innan och efter operationen.

  • bimpim

    Om du vill ha bröst som ser naturliga ut kan jag rekommendera Conturkliniken på Östermalm i Stockholm. Bra priser, kunnig kirurg och som sagt mycket naturligt resultat. Jag gjorde mina där, 280 cc och är nöjd.

  • newboobies

    Tack så mycket för svaren :D

    Har bokat tid för konsultation hos Improva (stockholm)hos Magnus Hober ..Och hos Peter Cosmo på Citadell Kliniken !

    Eftersom jag absolut inte har några bröst innan så funderar jag på 375cc geléhallon.

    Vad tror ni andra om detta? Har ni mer tips =)

  • Evvelina

    Om jag var dig skulle jag gå in på www.godoc.se där de finns massor av råd innan man gör en bröstförstoring. Sök på "bröstförstoring" i sökfältet! kram

  • Jojjo82

    Jag gjorde en bröstförstoring för ett halvår sedan hos Charles på Victoriakliniken och jag är så otroligt nöjd med resultatet och bemötandet på den kliniken! Jag är 175 cm lång, väger runt 68 kg och lade in 400cc mellanprofil. Jag var i princip platt innan operationen. Kan verkligen rekommendera dig att bli medlem på plastikkirurgiforum.se. Där har jag fått ovärdelig hjälp inför operationen! Lycka till!

  • Farwyn

    Jag funderar starkt på att göra en bröstförstoring jag med på Citadellkliniken. Jag är 178, vägar väl en ca 84 - 86 kilo, har riktiga "barnföda" höfter och är ganska nöjd med min kropp tills man kommer upp till brösten. Jag kan inte ha en A kupa men fyller knappt en B kupa och det ser så oproportionerligt ut tillsammans med resten av kroppen. Nu är jag 20 år och de lär knappast bli större av sig själv.

    Har alla kliniker olika typ av inlägg? Gelehallon som de kallas, koksalt? Det ligger mellan de inläggen och jag antar att det är en grej man diskuterar med läkaren i fråga, vilket som passar bäst. Men jag vill vara säker på att kliniken har de både typerna så att det finns större valmöjligheter :)

    Och sen undrar jag; Hur ska man berätta för folk om att man ska göra det? Min sambo och min syster stöttar mig fullt ut men det känns lite jobbigt att berätta för mina föräldrar eller tex mormor som jag står nära. Hur nojig är jag på en skala? :)

    Lycka till newboobies och berätta hur det gick :)

  • starfish

    www.qvinna.info kan du läsa fakta.
    gjort koksalt boobies i ockelbo jag och är nöjd. fast det blir som luftbubblor ibland, kan bli det med koksalt. fast å andra sidan ser det väldigt naturligt ut.

  • Jojjo82

    De vanligaste inläggen nu för tiden är geléhallon. De finns i olika hårdhetsgrader, former och storlekar. Koksaltimplantat är väldigt mjuka och är svårare för kirurgen att "forma", men resultatet är ofta väldigt naturligt då brösten blir mjuka och "gungiga". Själv har jag droppformade geléhallon av hårdaste silikonet, men de är faktiskt väldigt mjuka ändå De flesta kliniker erbjuder både geléhallon och koksalt, men ofta är en klinik mer inriktad mot det ena. Jag rekommenderar dig att gå på konsulation på flera kliniker och ser vad de olika kirurgerna rekommenderar dig för sort. Valet av implantat beror på en massa olika faktorer, t.ex. hur bred bröstkorg du har, avståndet mellan brösten, vilken storlek du vill ha, vilken mjukhetsgrad du vill ha etc.
    Jag oroade mig också för hur jag skulle berätta det för min familj, men det visade sig vara enklare än jag trott faktiskt. Jag trodde verkligen att min pappa skulle bli väldigt upprörd, men han frågade bara om det var farligt och om det skulle läka fint Lycka till!


    Farwyn skrev 2009-09-04 19:37:42 följande:
    Jag funderar starkt på att göra en bröstförstoring jag med på Citadellkliniken. Jag är 178, vägar väl en ca 84 - 86 kilo, har riktiga "barnföda" höfter och är ganska nöjd med min kropp tills man kommer upp till brösten. Jag kan inte ha en A kupa men fyller knappt en B kupa och det ser så oproportionerligt ut tillsammans med resten av kroppen. Nu är jag 20 år och de lär knappast bli större av sig själv. Har alla kliniker olika typ av inlägg? Gelehallon som de kallas, koksalt? Det ligger mellan de inläggen och jag antar att det är en grej man diskuterar med läkaren i fråga, vilket som passar bäst. Men jag vill vara säker på att kliniken har de både typerna så att det finns större valmöjligheter :) Och sen undrar jag; Hur ska man berätta för folk om att man ska göra det? Min sambo och min syster stöttar mig fullt ut men det känns lite jobbigt att berätta för mina föräldrar eller tex mormor som jag står nära. Hur nojig är jag på en skala? :)Lycka till newboobies och berätta hur det gick :)
  • Farwyn

    Jag tror det lutar mer åt gelehallon faktiskt nu när jag läst på lite mer. Men som sagt, det beror på vad de rekommenderar mig såklart :)
    Min familj får nog bara finna sig i det vare sig de gillar det eller inte hehe

    Jag såg på Citadell kliniken så rekommenderade de inte att man skulle ha sportbh efter operationen som de andra klinikerna som jag har kollat på säger. De säger att formen kan bli konstig? :S Men å andra sidan så har jag ju sett bilder från de klinikerna som använder de och de ser ju perfekta ut.

    Hoppas detta kan bli av någon gång i vinter (väntar på att vårt hus ska bli sålt först) så att man kan leva livet mer på våren/sommaren

  • ElinK

    En sak jag funderar på är hur många år man kan räkna med att dom ser snygga ut, jag är 24 så jag undrar om man då redan nu måste ställa in sig på att göra det flera gånger? Jag är 1.60 och väger 50 kg så jag vill inte ha så stora att jag ser rund ut eftersom jag är såpass kort.

Svar på tråden vill veta allt om ; bröstförstoring