• mc2

    trettonde gången vi gjort det

    Stryka? Nä fy! Det är det i särkalss TRÅKIGASTE i hemmet.... Jag kan sympatichatta lite mellan kodraderna. Allt föra tt rädda dig från det hemska!!

    anne på grönkulla skrev 2009-08-18 21:40:37 följande:


    försvinner alla nu? fasen, då måste jag kanske stryka...
  • mc2

    Inga problem med sådant! Här är det ju rätt anonymt och så kan jag sträcka mig myyyycket längre än så... Man måste väl göra något för att chocka tillabaks.

    Två barn nu. Dotter 2,75 år och son 4 månader med två sylvassa tänder. VI vill ha ett barn till... Min fru vill ha TVÅ barn till men......... Skulle vara om det blir tvillingar då...

    Ni då? Om du vill svara.

  • mc2

    Åh! Vilken guldhit jag hittade.... "Mr dobelina, mr dobelina"..... vaddå åttiotal!

  • mc2

    Kristallklart! :O) Fast vet du, det kan ändra sig på en femöring. Då löser man det då.

    För oss var det tvärtom, eftersom min fru är äldre än mig så stod hennes klocka på superspeed redan från början men jag kunde vänta länge. När vi väl ville ha barn så tog det lååång tid, fast det behöver det ju inte göra för alla. Sedan sade hon upp sig från sitt jobb som hon inte trivdes på längre och vips, månaden efter var vi gravida. :) Nu är det personliga hörnan här. :)

  • mc2

    Man behöver inga ursäkter. :) Det måste kännas rätt för båda! Svärmor tyckte ju (även fast hon visste att vi försökte men hade svårt) att min fru kunde väl göra ett barn för MIN skull i alla fall..... Ja.... det är väl en nättbeskrivning av svärmor...

  • mc2

    Svärmor är svärmor... Hon är gullig annars iaf men ibland kommer det paddor stora som grytlock...

    Nä, Anne... nu lämnar jag dig tyvärr ensammen med strykbrädan... Förkylningen har segrat till slut, just nu känns det mer som flunsan... men lite sömn kanske löser det hela.

    Sov gott!

  • mc2

    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!
    ¤¤#¤"#¤"#¤"#¤ Versionshanteringsprogrammet har just deletat två veckors jobb och backupen man kör varje dag fungerar inte för att "datorsupporten" disablat alla egna skript som körs på datorerna av "säkerhets skull". Secure this!!!! *WHAM*

    Då gör vi såhär. Jag går hem nu innan någon får se mig riktigt asförbannad....... HÄmtar dottern på dagis istället...

    Ursäkta skriket, hoppas öronen överlevde!

    Ikväll vill jag höra vad som var i den där latten egentligen. ;)

  • mc2

    Huff, ingen bra dag att jobba på typ... Hoppas kunden inte blir allt för arg. Fast det är ju som att dricka ett ölglas, utan öl.... Nä, det blir så ibland. Nya tag i morgon. ;o)

Svar på tråden trettonde gången vi gjort det