• mc2

    trettonde gången vi gjort det

    God morgon världen.

    APG: Mmmh, vad gott! Vilken sorts godis gillar han? Bullar och sådant eller en härlig påse med blandat plockgodis?

    *mc2 blinkar med ögonen* och frågar APG snällt om man kan få en liten chokladbit? Fick sådant chokladsug efter morgongröten. Lite märkligt men även killar råkar ut för sådant. :) Jaja, caféer på jobbet öppnar om några minuter annars. :)

  • mc2

    Ikväll ska frugan tatuera sig... Hon låg vaken större delen av natten.

    Och i morgon ska jag skämma bort mig för första gången i mitt liv och gå på pedikyr i Sumpan... DET ser jag fram till! Som småbarnsförälder har man ju inte så höga krav.

    Godmorgonkramar alla som vill ha en kram.

  • mc2

    APG:
    Njae, ingen speciellt för killar men jag ska gå där frugan brukar gå. Det är mest fotvården jag är där för... Fötterna har inte fått gå så mycket i sand i år så de behöver väl fixas till lite. Sedna bara sitta och ta det lugnt ett tag är ett brejk värt något.

    Mmmmmh, brownies.... Det är ÄNNU bättre än choklad! Speciellt om det är valnötter i. *schlurp*

    Det blir en ganska enkel sak. Ett "armband" bestående av stjärnor med familjemedlemmarnas namn i.

    Nu lunch!

  • mc2

    Det är bra att det finns utmaningar, annars skulle jobbet vara dötrist.

    Själv satt jag på 3,5 timmar kurs som var ren repitition från skolan och tänkte på alla funktioner jag kunde lösa påkontoret på samma tid... Aldirg fel med rep men, hallå. :)

    Har du en lugn kväll iaf?

  • mc2

    Han kanske bara inte har tid just nu. Hoppas han ringer, man vill ju veta att allt är bra. Hopaps du får sova. Nu swka ajg oxo sussa... Verkar som om jag och sonen smittar varandra i cirklar.

    Sov gottigotti.

  • mc2

    mmmh, fisk är ju alltid smaskens! Avis! Själva åt vi hemmagjord räkpaj och det gick inte heller av för hackor.

    I morgon är det jätteloppis på Bondegatan i Sthlm, ska bli kul. Vi älskar loppisar!

    Hoppas alla haft en bre vecka, här mår sonen bara sämre och sämre. Svårt när de inte kan snyta sig själva.

    Ha en trevlig kväll!!!

  • mc2

    Hoppas det inte är några hinder på vägen. Mysigt att få sova tillsammans ikväll!

    Det är inte bra att jobba så mycket, hur mycket man älskar(?) sitt jobb. Man ska leva resten av livet med! När jag var "liten" jobbade vi tre hundratimmarsveckor inför en release, sedan låg alla dödssjuka på första semesterveckan. Dont try that!

    Vila upp dig i helgen! Själva ska vi ta det ganska lugnt. Jätteloppis på Bodengatan i Stockholm, det är typ det som händer. Och Sova!!!

    Mys ikväll nu!

  • mc2

    Du skulle ätit en kebabrulle istället.

    Här har det bara regnat ikväll men det är skumt varmt. Det var 27 grader i eftermiddags. Hoppades på åska men icke

  • mc2

    Hihi, ibland får man unna sig något extra fint! Hoppas du kommer trivas i smycket!

    Hm, tryckfelsnisse var i farten. Bondegatan ska det vara, på söder. :)

  • mc2

    Vi behöver inte heller saker, vi har redan sålt av allt extra.... Men man har svårt att låta bli. Man kan ju hitta ngt till barnen. ;) Nä, men LEGO ooch sådant brukar vi hålla utkik. Och så ska vi med några vänner så det blir mest en social grej och äta lunch tillsammans. (Antar att det blira tt berätta om alla fynd imorgon)

    Hoppas ni hittar något själva på inredningsbutikerna! Inte min grej, det där får min fru fria tyglar på.

  • mc2

    Skönt, då kanske det blir lite svalare.

    Säger bara Tradera! :) Fast vi gillar inte dem längre, de har blivit så dyra.

    Nä, nu ska vi sova. Ha en god natt!

  • mc2

    Uff, tycker synd om vår Muffin, det är så tråkigt när släktfejderna suger musten ur än. Tänk om alla i allas släkter bara kunde komma överrens? Sug inte åt dig FÖR mycket bara! Om det går,.....

    Vickan: Nice, kan tänka mig att man känner sig rätt dum, fast vad ska man göra? A pregnant woman gotta do what a pregnant women gotta do (A.P.W.G.D.W.A.P.G.W.). Det är ju svårt att knipa igen. Hoppas du hinner parera bara, annars blir det jobbigt. Säg åt kroppen att skärpa sig!

  • mc2

    Vilken flopp Bondegatans loppis var! Rörigt och hade man barnvagn(ar!) så var det omöjligt att få någon överblick eftersom det stod parkerade bilar mellan gatan och stånden... Jaja, vi var tolv pers som strosade och hann med att snacka en massa skit iaf. ;) Och så hittade vi lite böcker till våra barn så vi är nöjda. Efter det, en god lunch på Jimmy's i Hammarby sjöstad, i goda vänners sällskap. Mums.

    Dottern fick en meterhög metallkruka över sig dock, inte riktigt lika roligt. Det krävdes två pers att resa den igen. Fast hon mår bra. Hon har lekt monster hela dagen och slutade med att bita mig i ryggen... MONSTER, var ordet.

  • mc2

    Låter som en kanonkväll!! Fiskgryta och vin..... En middag i perfekt harmoni! Finns det några rester?

    Usch, sitter och fundserar på om jag ska sova eller inte. Vill inte, sista chansen att göra vad man vill innan nya arbetsveckan.... Upp om fem timmar, så troligen blir det bara lite fotpill till frugan sedan bums i säng. Lyllo dem som är lediga i morgon.

    Sov gott allihopa!

  • mc2

    Tycker snarare att det är IKEA som är underskattat. Allt för många tusenlappar per år åker ner i deras företagskassa. :)

Svar på tråden trettonde gången vi gjort det