• viktualia

    trettonde gången vi gjort det

    Plötsligt var det dags för 13:e tråden - 13:e omgången med prat om stort och smått, om kärlek och sorg, om pirr i magen och stora beslut i livet!

    Välkomna kära trådpolare!!

  • Svar på tråden trettonde gången vi gjort det
  • mc2

    Uff, tycker synd om vår Muffin, det är så tråkigt när släktfejderna suger musten ur än. Tänk om alla i allas släkter bara kunde komma överrens? Sug inte åt dig FÖR mycket bara! Om det går,.....

    Vickan: Nice, kan tänka mig att man känner sig rätt dum, fast vad ska man göra? A pregnant woman gotta do what a pregnant women gotta do (A.P.W.G.D.W.A.P.G.W.). Det är ju svårt att knipa igen. Hoppas du hinner parera bara, annars blir det jobbigt. Säg åt kroppen att skärpa sig!

  • mc2

    Vilken flopp Bondegatans loppis var! Rörigt och hade man barnvagn(ar!) så var det omöjligt att få någon överblick eftersom det stod parkerade bilar mellan gatan och stånden... Jaja, vi var tolv pers som strosade och hann med att snacka en massa skit iaf. ;) Och så hittade vi lite böcker till våra barn så vi är nöjda. Efter det, en god lunch på Jimmy's i Hammarby sjöstad, i goda vänners sällskap. Mums.

    Dottern fick en meterhög metallkruka över sig dock, inte riktigt lika roligt. Det krävdes två pers att resa den igen. Fast hon mår bra. Hon har lekt monster hela dagen och slutade med att bita mig i ryggen... MONSTER, var ordet.

  • mc2

    Låter som en kanonkväll!! Fiskgryta och vin..... En middag i perfekt harmoni! Finns det några rester?

    Usch, sitter och fundserar på om jag ska sova eller inte. Vill inte, sista chansen att göra vad man vill innan nya arbetsveckan.... Upp om fem timmar, så troligen blir det bara lite fotpill till frugan sedan bums i säng. Lyllo dem som är lediga i morgon.

    Sov gott allihopa!

  • mc2

    Tycker snarare att det är IKEA som är underskattat. Allt för många tusenlappar per år åker ner i deras företagskassa. :)

  • MuffinsTönt

    Jag vet att man inte ska suga åt sig för mkt. Nu har jag lugnat ner mig. Försöker inte grubbla för mkt. Lyckas äntligen dra mig upp ur sängen... Får se om jag hittar ngt onyttigt till frukost.

    Anne, jag kände att jag måste sticka härifrån. Men det är svåårt. Finns ingen som är ledig så jag kan sticka till. Tom han i skövde har arslet fullt. Jag som fortf trodde att studenter bara slappar...

    Får l gömma mig i frosseriets värld. *dansar glass-dansen*

  • nennesjuttioåtta

    men va fan vickan, har du inte börjat knapra Lergigan comp ÄN?? AJA BAJA! Du vet väl att min handpåläggning inte räcker mer än en vecka i taget(missade kanske att informera om det)? AOOUMMMMMMMM.........



    Hej på er alla andra!

    Muffins verkar behöva en kram! *gruppkraaaaam*

  • MuffinsTönt

    Nämen... den förlorade trådmedlemmen är tillbaka!!!!

    Heeeeej Nenne! *kraaaaaam*
    Hur har du haft det? Hur var semestern? Kul o se din avatar här igen.

  • nennesjuttioåtta

    hej muffinen!
    har jag inte varit här sen dess????
    Jo, semetern var bra, cyklade mountainbike i fjällen och är fortfarande hård om vaden efter vurpan och det stora blåmärket med formen av en badanka (eller Australien och Borneo, om man inte har den fantasin ). Sen har vi fixat i huset blandat med massa socialt umgänge och mys bara jag, mannen och katten.

    Jag ska egentligen inte vara inloggad här, hade jag lovat mig. Men kände mig manad att uppdatera i andra tråden hur det ligger till inför nästa ivf. Börjar med sprutorna på onsdag, yihaaa!!!!!!! Här ska bakas ägg!

    ha det gott, jag håller minsann ögonen på er här ändå.

    kram

Svar på tråden trettonde gången vi gjort det