Inlägg från: anne på grönkulla |Visa alla inlägg
  • anne på grönkulla

    trettonde gången vi gjort det

    Jag tänkte väl oxå!

    Själv har jag lunchat med mormor på Melanders fisk i Vaxholm - var det supernajs eller????

  • anne på grönkulla

    Berättade jag att min tokigt snälle man köpte ett av de där smyckena jag visade er för nån vecka sen åt mig förresten? Vi bytte in en del guld oxå så jag fick bidra lite, men knasigt dyra presenter skämmer han bort mig med... :-O

  • anne på grönkulla

    Aha, då förstår jag! Ska nog hålla mig borta, vi borde som sagt ordna loppis, inte gå på dem o shoppa... men imorrn ska vi nog handla lite inredning, behöver nya köksgardiner när fönstrena blir glasdörrar (måste ha hellånga gardiner för).

  • anne på grönkulla

    Sålt av - det var duktigt! Jag är dålig på sånt, dubblettböcker brukar vi ge bort o när vi ska flytta ihop grejerna igen lär vi kunna ha egen loppis med allt som vi har flera av... kände mig duktig nu nör vi sålde guld (lite gamla presentsmycken som aldrig användes, blev en knapp tusenlapp).

    Men fria händer med inredning - näe det skulle jag aldrig få av maken - han är för designtokig och estetiskt medveten för det

  • anne på grönkulla

    Himmel, här fick vi världens ryck o har slängt ut 3 kassar med grejer som ska till stadsmissionen i veckan - vad skönt det är att rensa! Konstiga köksprylar, glas o skålar som vi aldrig använder o inte har kvar nåt affektionsvärde - men som är hela o rena. Vi kanske skulle ställt oss på loppisen på Bondegatan idag?

Svar på tråden trettonde gången vi gjort det