Inlägg från: anne på grönkulla |Visa alla inlägg
  • anne på grönkulla

    hemligheten bakom att få tillbaka 24 papp är fö att inte jämka för räntorna på bostadsrätten (vilket är särskild tur så som räntan har gått i år), pensionsspara avdragsgillt och så försöka dra av för en del bisarra grejer. Massa vuxenpoäng på alltsammans...

    Men man kan ju se det som att jag lånar ut 2000 till staten varje månad - men jag föredrar faktiskt att få dem i en klump så de tydligt går till ett "projekt" (oftast tidigare år en resa, i år då en balkong).

  • anne på grönkulla

    Klurigt det där med syskonens respektive - maken blir storebror till min lillasyster o ger relationsråd alltsomoftast - men berätta: hur är en sån somn du och en sån som hon?

    Stadgade jag är totalfascinerad av andra dejtande men tokglad att jag slipper själv!

  • anne på grönkulla

    knasiga familjer är kul - jag ska träffa min egen i kubik i eftermiddag o borde ägna mig åt att packa mingelmat... men vad gör jag?

    Sitter uppe på nätterna o kollar på kostymdramer samt slösurfar på förmiddan... *hmm*

  • anne på grönkulla

    ja sömnkontot är ständigt på minus, av tidiga morgnar o jobb o sena kvällar för att kompensera tidsskillnad mot maken på vardagarna o av sent vindrickande o kompishäng nu på semestern... hur ska det gå om vi får barn???

    O undrar hur salongsberusad jag ids bli idag? Har knappt druckit vin sen typ 6 veckor, kan iaf räkna gångerna...

  • anne på grönkulla

    Helt sant, när jag väl vill sova tills jag vaknar går ju det, iaf på helgen och om jouren håller sig lugn. Men jag undrade kanske eg mer hur mitt liv och barn eg ska gå ihop... nåja en vacker dag får vi upptäcka det, eller inte!

    Och du har så rätt om vinet (sprit rör jag knappt)...

Svar på tråden trettonde gången vi gjort det