Inlägg från: Embo81 |Visa alla inlägg
  • Embo81

    Fruar i Lund - del 4

    Gabbi, ska höra med min kära mamma -hon är oxå sjukgymnast och har kanske någon kontakt eller något bra tips till dig.

    Imorgon går vårt flyttlass...tyvärr inte till huset, vi får mellanlanda 2 veckor i min brors ungkarlslägenhet! Sen bär det av till huset, var där idag och tjo vad det händer saker! Dyrt som f-n blir det att ha hantverkar som gör allt, men det blir ju sååååå bra och fint.

    Anne -stort grattis till Era fina Alva, Axel tycker att hon är en riktig söting (och vi andra håller enbart med)!

  • Embo81

    Gabbi -synd att jag missade Alva igår -hade helt förträngt att vi skulle flyttstäda. Hur som så har vi städat klart nu och i morgon ska vi till banken och lämna över vår lägenhet och få en massa pengar! Tyvärr så försvinner de lika fort igen, de där snickarna ska ju ha en slant.

    Hur gick det med den kontakten jag gav dig? Kunde hon ta emot eller är det remiss och långa köer där? Vet att deras sekreterare är lite lurig och man får inte alltid prata med den man vill. Frågade mamma och hon sa att man skulle vara väldigt försiktig med ett "tippat bäcken", och att det behöver tid att läka innan man börjar behandla det, hon jämförde med en stukning, det måste ju läka innan man kan träna upp rörlighet och muskler. Håller tummarna för att det blir bra för dig, måste vara sjukt frustrerande att ha ont hela tiden. och du, jag har inte glömt vinet på altanen.. tyvärr säger mina pojkar att jag inte får dricka vin ännu, men så fort jag får så blir det vin på altanen, om det så är mitt i vintern!!!!!

  • Embo81

    Hej!

    Grattis på bröllopsdagen Gabby!!

    Flamora, vill väldigt gärna höra mer om er resa, verkar som det varit en riktig toppenresa!

    Fika! Absolut! När? Var? Hur? Mathias börjar jobb igen imorgon, så jag har all tid i världen.

  • Embo81

    Herregud Anja! Glömde helt att gratulera dig på din bröllopsdag...förlåt! Grattis!

  • Embo81

    När var Gabbys killar i tidningen??? Har missat det, måste kolla!

  • Embo81

    Hej hej!

    Hoppas att allt är bra med er! Hur går det med fika-planerna?

  • Embo81

    Hej hopp alla!

    Förra helgen hade jag och M bröllopsdag, det firade vi med att döpa Axel. Men för att få en "egen" dag blev det firande i lördags istället. Min goda söta man gav mig ett paket på eftermiddagen, det innehöll massageolja, peelingkräm, hudkräm, badolja osv, så det blev ett litet hemmaspa som började med ryggmassage och sen ner i badet med tända ljus, skönt badskum, krämer osv. Efter badet fick jag ett paket till, men en parfym i. Jag fick fixa iordning mig och sen bar det av till svärföräldrarna för att lämna Axel (första gången han blev passad en hel kväll -måste erkänna att jag var lite nervös och orolig men det visade sig att det var helt obefogat, han hade haft det jättebra och satt glad som en liten speleman i farfars knä när vi kom för att hämta honom senare)Efter att ha lämnat Axel åkte vi till Lund och käkade tapas och jag drack ett glas utsökt rött vin (om ni visste vad jag längtat efter det!!) Trevligt, trevlig och lite överraskande att mannen fixat så!

  • Embo81

    Vad kul att dopet gick bra! Jag skulle ju skickat ett sms till dig/er igår och lyckönskat, men dygnet har helt enkelt för lite timmar!

    Axel provade sina fina badbrallor idag, sen har vi provsimmat i badkaret med -allt gick strålande! Hoppas nu bara att det går lika strålande imorgon!?! Något som kommer att stråla imorgon är alla fina celluliter och annat som smugit sig på en.. fan Gabby, baddräkt!? Vad tänkte vi på när vi anmälde oss till detta plaskande? Himla tur att vi ska vara under vattnet den mesta tiden! Ska S med? M har inte bestämt sig än, beror nog lite på hur det ser ut på jobbet imorgon. Försökte ringa dej på hemtelefonen innan, gör ett nytt försök senare. Ska jag hämta dig imorgon eller hur fixar du det om inte S ska med?

  • Embo81

    Ingenjörsbruden!

    Stort grattis! Det är så häftigt och mysigt med ett helt eget litet knyte! Har lilltösen fått något namn ännu?

    Kram

  • Embo81

    Problemet på avd 44 är samma som på hela sjukhuset, fler patienter, fler svårt sjuka patienter, färre personal, mindre pengar...fattar inte vad som är fel i huvudet på våra politiker. Tyvärr är det enbart patienterna och den sönderstressade personalen som "får betala". Håller verkligen med om att de "sjuka" mammorna är i större behöv av att ha männen med sig, än vad de "friska" mammorna har. Rent krast e det ju så att om man inte gillar läget så finns det andra förlossningsavd+eftervårdsavd och det är ju fritt vårdsökande.

    Var blir bilderna på "Bella" av?? E ju nyfiken på henne!

    Ikväll ska mina föräldrar passa Axel, så ska vi gå på bio, hahaha, vi ska sitta i "hångelsofforna" längst bak...fniss... Nä, nu måste jag sätta fart här hemma, gäller att passa på att fixa medan den lilla terroristen sover sött.

    Trevlig helg på er!

Svar på tråden Fruar i Lund - del 4