• ario
    Äldre 20 Jun 12:47
    10376 visningar
    31 svar
    31
    10376

    Jag är STOLT över er som vägrar banta inför bröllopet

    Jag måste faktist säga att jag är stolt över er som vägrar banta eller köpa en mindre storlek inför bröllopet.

    Jag själv gör säkert de flesta härinne och "bantar" sista kg inför bröllopet och stressar ihjäl mig att jag inte änns kan sova om nätterna...är det fler som känner sig mig? att tiden är går fort och vågen står still?

    Jag har iförsig gått ner från storlek 38 till 36 men vill såå gärna gå ner till st 34, snacka om att vara dum! så känner jag mig...eftersom jag köpte en storlek för liten..

    Hur känns det för er?

  • Svar på tråden Jag är STOLT över er som vägrar banta inför bröllopet
  • BM2009
    Äldre 2 Jul 15:54
    #21

    Gjorde tabben med att köpa en alldeles för liten klänning. Inte fasen gick jag ner mer än 8 kg. Trodde jag skulle ha gått ner det dubbla. Så nu är det bara ut och köpa ny klänning.

    Men tur är att den första klänningen köpte jag begagnad för en billig peng så det är ingen jätteförlust. Men känner mig rätt dum, för jag vet ju vilken karaktär jag har. Min sambo tycker jag är knäpp som bantar inför bröllopet. Han gillar ju mig som jag är...

  • MimmiM­ama
    Äldre 2 Jul 16:00
    #22
    ario skrev 2009-06-20 12:47:05 följande:
    Jag själv gör säkert de flesta härinne och "bantar" sista kg inför bröllopet och stressar ihjäl mig att jag inte änns kan sova om nätterna...är det fler som känner sig mig? att tiden är går fort och vågen står still?JHur känns det för er?
    Det känns jättejobbigt! Jag har minskat 3,5 kilo fast jag hade hoppats på 5,5 kg blir så besviken för fast jag minskat så hänger det ut över kanten på min klänning. Kilona minskade inte där jag helst av allt ville, på ryggen.... Suck!
    Så nu funderar jag helt plötsligt på slöja för att dölja det
  • eli200­9
    Äldre 11 Aug 12:43
    #23

    jag köpte också en klänning för lite, den var 34 igentligen, så vad jag gjorde var att ändra från dragkedja därbak till knyt istället...funkade utmärkt

  • Tesshj­ärtaFr­ed
    Äldre 11 Aug 12:57
    #24

    Har inte läst hela tråden men ursäkta mig TS, vad menar du med att du är stolt över de som vägrar. Det är väl var och ens val hur man vill göra.
    Jag kan hålla med om att det är riktigt korkat och dumt att vilja gå ner till 34 från 38, för är du en 38:a så är du knappast överviktigt, men du har kanske inte tänkt på att det finns personer som verkligen är överviktiga, som har försökt gå ner förut, och nu känner att bröllopet är just den motivationen som saknats för att ta tag i vikten.
    Med det inte sagt att det är fel att vara en 48:a eller annan stor storlek, så länge man mår bra och trivs med sig själv.
    Men ditt inlägg var verkligen korkat.

  • MV85
    Äldre 11 Aug 13:17
    #25

    TesshjärtaFred: Jag föreslår att du läser tråden o ser vad som har diskuterats så ser du att det inte är den typ av viktminskning som här diskuteras utan det handlar då om 40 "ska" ner till 36 och liknande, samt en hel del även kring dessa med stora tjejer och deras eventuella behov av viktminskning - vilket inte är något som TS motsatt sig utan hon menar på denna onödiga bantning som allt för många ger sig på inför ett bröllop.

  • Tesshj­ärtaFr­ed
    Äldre 11 Aug 13:41
    #26

    Nu har jag läst hela och skulle fortfarande skriva samma inlägg. Tycker fortfarande att det är korkat att vilja gå er från en fullt normal storlek till att i princip vara underviktig, som TS vill.

  • eli200­9
    Äldre 11 Aug 14:01
    #27

    Håller med MV85

    Ditt inlägg är ute o cyklar...konstigt att alla utan dig förstår vad TS menar.


    TesshjärtaFred skrev 2009-08-11 13:41:24 följande:
    Nu har jag läst hela och skulle fortfarande skriva samma inlägg. Tycker fortfarande att det är korkat att vilja gå er från en fullt normal storlek till att i princip vara underviktig, som TS vill.
  • MV85
    Äldre 11 Aug 15:00
    #28
    TesshjärtaFred skrev 2009-08-11 13:41:24 följande:
    Nu har jag läst hela och skulle fortfarande skriva samma inlägg. Tycker fortfarande att det är korkat att vilja gå er från en fullt normal storlek till att i princip vara underviktig, som TS vill.
    Det är ju just det hela tråden handlar om... Att man INTE ska banta ner sig när man inte behöver det...!
  • Sofink­a
    Äldre 11 Aug 21:58
    #29

    Jag bantar inte inför bröllopet men det är knappast något att vara stolt eller skämmas över. Har snarare problemet att jag går ned i vikt pga medicinska orsaker. Köpte klänningen i februari och har inte provat den sedan dess. Är rädd att den nu ska vara för stor över bysten- men så länge jag inte provar den kommer jag inte oroa mig för det...Hurra för korsettknytning som ger viss frihet i passformen!
    Får gå till en underklädesbutik och hitta en väldigt välfylld BH, tror jag. Bröllop om två veckor...

  • Sofink­a
    Äldre 11 Aug 22:02
    #30

    ...skulle tillägga att jag inte tycker att det är konstigt att man försöker frammana den perfekta bilden av sig själv vid ett sådant tillfälle. Bantning ligger inte för mig, men jag förstår att man vill se ut som den bild man har av sig själv. Själv har jag blekt tänderna, t ex. Kommer lägga en hel del krut på hår och smink också. Det är ju också en dimension i denna fråga- jag kommer också att försöka se så "perfekt" ut som möjligt denna enda dag, men jag lägger krut på annat än just bantning.

  • MilosM­amma
    Äldre 11 Aug 22:10
    #31

    Visst är alla som inte bantar duktiga.

    men många bantar ju inte bara för att vara smalare på sin bröllopsdag, som att det är panik att just en dagen ska jag vara smal.

    Ett bröllop kan vara en sjukt bra morot att komma igång med något som man personligen inte är nöjd med.

Svar på tråden Jag är STOLT över er som vägrar banta inför bröllopet