Inlägg från: mindag2009 |Visa alla inlägg
  • mindag2009

    Vi som INTE vill äta på papp-tallrikar eller ha betalbröllop

    BlomAnna skrev 2009-06-18 11:31:55 följande:
    Det är väl ingen som tvingar dig! Du behöver väl inte bevisa något för någon här eller? Din klänning är din klänning, de som tror på dig tror på dig de som inte gör det gör det inte. Förstår inte varför man ska hålla på och bevisa och hävda sig hela tiden, så länge man är ärlig mot sig själv är det ju skitsamma vad andra tycker.
    Ja, du kan ju säga det till folk som hoppar på mig!
    Om de lämnar mig ifred och denna tråd så är jag nöjd.
    För varför ska man skriva här inne om man bara vill gnälla?
  • mindag2009

    Kan inte någon av er andra (seriösa, som vill planera bröllop) starta en sådan här liknande tråd så att vi kanske skulle få lit lugn och ro?

  • mindag2009
    möklintabröllop skrev 2009-06-18 11:35:05 följande:
    Låter jätte bra att fotas i underkläder och vid Stadion. Ska ju vara något som är verkligen ni! Häftigt med den gamla murväggen bakom dig!
    Ja det var det jag tänkte!
    Alla de här stora vackra valven osv.

    Vad har ni tänkt att ha på er/inte ha på er
    Vår fotograf sa att det bästa är vita underkläder, men jag har faktiskt inga sådana.
  • mindag2009
    capu skrev 2009-06-18 11:48:34 följande:
    Jag har följt tråden sen den startade och jag tror inte folk skriver inlägg bara för att jävlas. Är du Sverigechef för ett stort internationellt företag bör du kanske vara lite mer ödmjuk än vad du visat här. Klart att det finns avundsjuka och det är ju tråkigt att folk inte kan vara nöjda med sitt om det nu är så. Men du verkar ha ett väldigt stort behov av att tala om att pengar inte är ett problem,din klänning görs av Lars Vallin, ni har hus i thailand, släktingar fick hus i bröllopspresent mm.Hoppas du inte är lika nedlåtande mot din personal om du nu är chef..
    Det är stor skillnad på mig privat som på kontoret.
    På arbetet är jag nog ännu hårdare
    Men det behöver man vara i denna värld för att komma någonstans.
    Jag är den enda kvinnan tex i styrelsen och då gäller det att ha "vassa armbågar" om man vill komma fram någonstans.

    Jag har verklige inget behov att prata pengar. Men kan inte denna tråd få vara för oss som vill spendera på våra bröllop!
    Så om du ej vill planera så snälla skriv inget alls då.
  • mindag2009

    Men du har ju inte avslöjat någon osanning.
    Jag gav dig en förklaring och med den inte räcker för dig så får du be om mer.


    shakynose skrev 2009-06-18 19:19:38 följande:
    Jag tror absolut att det kan väcka avundsjuka och komplex när man flashar sina tillgångar, och säkerligen är mycket av den negativa uppmärksamheten här reaktioner på dessa känslor. Jag kan gladeligen erkänna att jag ofta blir lite avis på forummedlemmar när jag ser era fotoalbum och läser era historier. De jag är mest avis på är dock de driftiga företagare som lyckas tjäna stora pengar på bröllopsindustrin. Jag har dock aldrig kallat TS för lögnare eller skrythals (det är skillnad på att avslöja en osanning och att kalla någon lögnare!) och har verkligen inget ut av att få någon att må dåligt över hur mycket de har eller inte har. Eller vad de säger att de har eller inte har.Själv har jag inte satt en budget än och tycker att det skulle vara jättekul om denna tråd fungerade som inspiration oavsett ekonomisk situation. Det behövs drömmar också!
  • mindag2009

    Hon är en av mina närmaste vänner!
    Hon varnade faktiskt mig att bli medlem här för att alla har inte "alla skidor på loftet" här inne.


    Fjosok skrev 2009-06-18 19:00:40 följande:
    Typisk svensk inställningIngen får ha det bättre, alla bröllop ska se likadana ut ...bla bla bla. Var gärna unik så länge du inte sticker ut. Ha gärna pengar men håll klaffen och säg det inte. Kan du spela ett sintrument ska man helt inte visa det utan då kan dom som inte kan bli ledsna och känna sig underlägsna.Miljonärsbruden som skulle gifta dig i NYC för några år sedan blev ju utmobbad totalt. Avundsjuka? Såklart ...Suck!!
  • mindag2009

    Men vad roligt att jag inspirerar någon
    Att vara "dumsnål" som du själv beskriver det är nog ganska dumt på en av de största dagarna i ens liv.
    Ja, för man måste följa den svenska mallen för annars blir det ett jävla liv här inne.

    Berätta gärna mer om ditt bröllop osv!


    skärgårdsbröllop2010 skrev 2009-06-18 22:38:27 följande:
    Kära TS,Ville bara säga att du har fått mig att tänka om lite grann. Först blev jag ganska provocerad av ditt bröllop. Jag har också pengar att spendera men skulle aldrig drömma om att spendera i miljonklassen som du gör. Sen har denna tråd fått mig att börjat tänka att jag är lite dumsnål. Jag vill gärna ha övernattning två dagar men har inte tyckt att det varit okej eftersom jag inte vill att mina gäster ska behöva betala övernattning två kvällar (jag vill vara lite isolerat ute i skärgården). Att bjuda gästerna på boende har aldrig ens slagit mig för inget bröllop jag någonsin har varit på (inklusive frackbröllop) har bjudit gästerna på boendet. Det är en ganska osvenk tradition tror jag och det kanske är därför du råkade provocera så mycket, när du beskrev något som de flesta uppfattar som normen som ett betalbröllop. Nu börjar jag tänka att jag kanske ska bjuda gästerna på boende en av nätterna?! Jag har råd och att alla gäster lär känna varandra lite innan bröllopet är drömmen för mig! Tack för att du fick mig att utmana mina normer lite! Däremot känner jag en viss oro för att ha ett "mer exklusivt" upplägg på bröllopet än de flesta av mina kompisar har råd till. Det är nog det som håller mig tillbaka lite. Jag vill ha mitt drömbröllop men vill inte verka som att jag "show off". Vet inte riktigt hur jag ska göra?
  • mindag2009

    Jag är väll om man säger så född med en "silversked" i munnen, MEN jag har själv suttit i skolbänken i måååånge år (utan att pappa har betalat, tagit CSN lån osv). Nu har jag ett bra arbete som jag lever på alltså inga pengar från pappa nå mer.
    Sen går mitt och min m2b företag väldigt bra så där kommer också pengar till bröllopet.


    JS76JS skrev 2009-06-18 22:36:24 följande:
    Vill bara säga en sak i den här konstiga diskussionen härinne. Jag har både varit på bröllop där man har ätit buffe som paret har gjort själv (vissa skulle kanske kalla bröllopet för budget) till bröllop där brudparet har bjudit på ALLT som tex. hotellrum och frukostbuffe. Tror inte att det spelar någon roll hur mkt pengar bröllopsparet har lagt på bröllopet för att det ska bli ett roligt och underbart bröllop. Tycker det inte spelar någon roll hur mkt pengar man lägger på sitt bröllop, huvudsaken är väl att man känner att man har råd?Vi har och kommer att lägga en del pengar på vårt bröllop på grund av att vi kan, ALLT är relativt. Vi kan ha vårt bröllop på en underbar herrgård och tycker att det är helt fantastiskt.Jag och inte heller min sambo är uppvuxna med silversked i munnen, men på grund av min sambos framgångar i sin firma kan vi göra mkt av det som vi inte kunde göra under våran uppväxt som att konsumera och resa. Kan säga så här: Vi har det väldigt bra ekonomiskt (tycker jag), men på grund av detta finns det mkt avundsjuka bland folk som tycker att det är fult att tjäna pengar. Vill avsluta med att säga att allt är relativt, vi har förmodligen inte lika mkt pengar som TS men vi har mkt pengar för att vara oss. Hoppas att mitt inlägg inte blev för krånglig och att jag inte har förolämpat någon.
  • mindag2009

    Det precis det där som är sssså jävla svenskt, man får inte göra något som faller ut ur ramarna och är rädd att folk ska bli avundsjuka!
    Men allt är faktiskt inte rättvist.


    JS76JS skrev 2009-06-18 22:49:06 följande:
    Skärgårdsblomma:Däremot känner jag en viss oro för att ha ett "mer exklusivt" upplägg på bröllopet än de flesta av mina kompisar har råd till. Det är nog det som håller mig tillbaka lite. Jag vill ha mitt drömbröllop men vill inte verka som att jag "show off". Vet inte riktigt hur jag ska göra?[/citat]Precis så känner jag med och det är lite jobbigt eftersom jag anser mig att vara en väldigt ödmjuk person. Man är ju rädd att stöta sig med sina kompisar och att de ska börja tycka att "jaha, vad tror hon att hon är nu då". Om ni har råd och om det känns rätt tycker jag att ni ska bjuda på en natt och hoppas att gästerna uppskattar denna gest. Vi kommer att bjuda mammor, pappor, tärnor, marskalkar och toastmaster och toastmadame på hotellnatt.
Svar på tråden Vi som INTE vill äta på papp-tallrikar eller ha betalbröllop