Inlägg från: mindag2009 |Visa alla inlägg
  • mindag2009

    Lady o Lufsen skrev 2009-06-16 21:11:16 följande:


    Vilken "mogen" åsikt från en som har lagt in en tråd i ett forum för allmännheten...
    Bara för att jag inte vill ha något "bråk" här inne.
    Jag går inte in och bråkar i trådar som handlar om budget bröllop och hackar ner så varför ska andra få göra det här?
  • mindag2009
    ario skrev 2009-06-16 21:39:56 följande:
    va kul att ni startar denna tråd, jag har nyss blivit klar med all planering och jag är super nöjd nu:Poch det ska lyxas till ordentligt:P 260 personer
    Oj, vill oxå vara klar När ska ni gifta er?

    Vart när hur?
    Vad ska du ha för klänning?
    Följe?
    Bröllopsresa?
  • mindag2009

    Lady o Lufsen skrev 2009-06-16 21:38:56 följande:


    Fast då förstår du inte att det är ju precis det du gör ...bland annat genom att sinuera (i din egna inledningstext) att ett dyrare bröllop skulle vara mer perfekt än ett billigare...BRÅK tror jag nog att du själv startade....hoppas bara att FÅ hänger på!! Fast det är rätt smarta tjejer som hänger här inne så det är nog inget orosmoment.Lycka till med ditt bröllop!
    Nu såg jag vad jag hade skrivit och det var verkligen klumpigt!
    Det jag menade med att få bröllopet helt perfekt UTAN ATT BEHÖVA VÄNDA OCH VRIDA PÅ VARENDA KRONA.
    Så jag ber så mycket om ursäkt om någon har tagit illa upp.
  • mindag2009

    Ja tjejer nu blir det sägen för mig!
    Ska till jobbet tidigt i morgon.

    Natti natti

  • mindag2009

    Bride in the city skrev 2009-06-17 09:25:16 följande:


    Citat från www.brollopstorget.se/Foretag/Strand/Radisson "SAS Strand Hotel's klassiska miljö och personliga atmosfär är perfekt för både små och stora bröllop och fester för upp till 90 personer, mitt i hjärtat av Stockholm."Låter inte så lyxigt att klämma in 300-350 stycken. Men det ska bli intressant att läsa vidare och följa det lilla internettrollets fortsatta irrfärder.
    Detta kommenterar jag inte ens!
    Vet du också att man inte får spekulera om någon är ett troll eller inte?
  • mindag2009
    Lakritsbåten skrev 2009-06-16 22:29:53 följande:
    Åhh vad kul att någon startar en sådan här tråd igen... det var FÖR länge sedan sist. I mitt tycke har vi varken ett speciellt dyrt eller stort bröllop men det är inspirerande att läsa om spännande/annorlunda lösningar! Vi går inte på någon slags "maxbudget" utan på en nivå som är rimlig - för oss.Jag skulle inte gå på betalbröllop, tycker att man rättar munnen efter matsäcken alt till det belopp man vill lägga på bröllop. Men jag blir så trött på den kungliga svenska avundsjukan typ "synd om dem som inte kan spendera att behöva läsa om dyrare bröllop". Kan inte bara alla som inte vill läsa denna tråd hålla sig härifrån. starta en egen tråd med det tema Ni vill ha!!
    Tack för den kommentaren!
    Välkommen hit förresten
  • mindag2009

    Hos oss är det så att min far betalar en del av bröllopet. Sen så har vi sparat + att vi lägger en stor del från en lgh försäljning. På så sätt får vi ihop det!


    Mia1972 skrev 2009-06-17 00:05:58 följande:
    Måste bara får fråga er tjejer som ska ha dessa "lyx" bröllop hur ni har löst detta rent ekonomiskt.Rena siffror bryr jag mig inte om utan jag är mer nyfiken på om ni har sparat ihopa alla dessa pengar själv.Eller hjälper era föräldrar/blivande svärföräldrar till och betalar? Har en väninna som skryter om sitt kommande bröllop (nästa år) och det kommer kosta en förmögenhet enligt henne.MEN pappa betalar så då är det ju inga svårigheter att lyxa till det.Och även om vårt bröllop kommer kosta betydligt mycket mindre än hennes så kommer vår dag bli precis som vi vill ha det ändå. Så slutsumman för hela kalaset är skitsamma i mina ögon.Vi är stolta över att i slutändan ha betalt varenda krona själv och att våra nära och kära vill dela denna dagen med oss.
  • mindag2009

    Bride in the city skrev 2009-06-17 10:11:15 följande:


    Jag tycker att ditt bröllopsupplägg låter fint, kollade din sida. Vi kommer att ha ett liknande, dock med tillägget att vi har lite lunch efter vigseln med de närmaste. Men sedan precis som ni mingel och vi avslutar dagen med middag på tu man hand och bröllopsnatt på hotell. Jag för min del vill hinna fira dagen med den person jag gifter mig med, är rädd att man annars bara blir varandras accessoarer den dagen. Lyx för mig är att verkligen hinna vara med min blivande man på bröllopsdagen! Nu drar jag mig tillbaka, tänker inte kapa lyxtråden, den får rulla vidare. Jag hoppas att fler små troll ansluter sig och broderar ordentligt. Är det bara på låtsas så är det helt ok ändå.
    Du vet att det är emot reglerna att spekulera om någon är ett troll?
  • mindag2009
    Emelieca skrev 2009-06-17 10:00:22 följande:
    Bride in the city skrev 2009-06-17 09:52:59 följande:Lätt att man skulle valt grand hotell om den ekonomin fanns=)Men om jag förstått TS rätt så skulle de hyra Strand hotell Sthlm.
    Vi ville ha det där först men det var bokat den helgen!
    Sedan kommer vi självklart inte att hyra hela hotellet + att en del av festen kommer inte att ske på själva hotellet.
Svar på tråden Vi som INTE vill äta på papp-tallrikar eller ha betalbröllop