• chenda­86
  Äldre 18 Jun 19:31
  17992 visningar
  130 svar
  130
  17992

  April 2010 del 2

  Hallå!

  Åh jag glömmer alltid att gå in här! Men jag tänkte höra med er, hur många tärnor kommer ni att ha? Jag har så himla svårt att välja, jag har 4 underbara tjejkompisar som jag vill ha, men det känns som om fyra tärnor blir lite mycket... vad tror ni??

  Usch jag mår verkligen skit över att kanske behöva välja bort en av dom :/

 • chenda­86
  Äldre 24 Jun 21:08
  #9

  Hej tjejer!

  Hoppas att ni alla hade en bra midsommar. Jag måste berätta vad jag har gjort! Jag har bokat sånglektioner... för jag har tänkt... (jag vet jag är galen!!!) att överraska min älskade med en sång i kyrkan... jag vet, jag är galen! Men han sa det en gång att han ville att jag skulle sjunga (vi har bestämt att inte ha någon solist då vi inte har ngn i omgivningen som vill/kan sjunga) och jag tänkte att nu jävlar ska han får en överraskning som heter duga!!

  Hoppas bara att rösten håller... jag e galen....

 • chenda­86
  Äldre 12 Jul 18:23
  #11

  Hej :) Här är det lugnt :) Känns som om vi inte har så mycket kvar nu. Menyn är bestämd, bordsplaceringskort (dvs: stenar) har vi plockat och ska fixa iordning. Lokalen är bokad, kläder är fixat. :) Det vi har kvar nu är inbjudningskorten, alla festprogram å sånt, samt kläderna till marskalkerna och tärnorna... och även kyrkan... som vi inte kan boka förrän 1 sept!

  Vad kommer era m2b's att ha på sig? Min kära skall bära frack...

 • chenda­86
  Äldre 14 Jul 22:31
  #13

  Ah härligt! För oss blir det nog ingen bröllopsresa... Vi kommer att vänta med det, vi sparar till ett hus, så alla pengar hamnar där istället.

  Nu har jag ordnat med fotograf också. Hon tog jättefina bilder och är jättetrevlig, hoppas att det blir bra.

 • chenda­86
  Äldre 16 Jul 12:34
  #15

  Hej! Jajjemen! Här gömmer vi oss :)

  Gött att du hittade klänningen så fort!! :) Min klänning hänger nu i klädkammaren... åh jag längtar så jag håller på å dö nu! Igår satt vi å pillade med bordsplaceringen... gud hjälpe! Hur gör man när det är fler damer än herrar? Vi har det problemet... har satt fler tjejer på rad istället... går ju liksom inte att lösa på ngt snyggt sätt...

  Nu har vi beställt meny också från festlokalen, så ett moment där är över... det har blivit mycket gjort under semestern! :) Kanske man kan ta det lite lugnt sen när jobbet drar igång igen

  Ha det gott!

 • chenda­86
  Äldre 16 Jul 12:36
  #16

  Förresten!

  En av mina tärnor gillar denna klänningen (ME TOO! är helt kär i den) vad tycker ni, är den för prålig? brudklanningar.nu/webshop/product_info.php&products_id=318

 • chenda­86
  Äldre 16 Jul 12:37
  #17

  den blåa... suck fick inte med hela länken:

  brudklanningar.nu/webshop/product_info.php&products_id=318

 • chenda­86
  Äldre 16 Jul 12:37
  #18

  hmm... okej BT gör ngt med länken, testa å klicka å se om ni får upp en blå/vit klänning med snörning i sidan.

 • chenda­86
  Äldre 18 Jul 15:19
  #20

  Hej :) VI har inte sagt ngn klädkod än.. Men mörk kostym kommer vi nog att skriva, damerna får ju då ha kjol eller dress, eller kortare klänning, men det är inget frack bröllop. Jag vill dock att tärnor och marskalkar ska ha lite finare klädsel så att dom utmärker sig lite :)

 • chenda­86
  Äldre 21 Jul 10:10
  #22

  Hej, ja.. Men just på denna punkten är vi faktiskt så fräcka att vi skiter i etiketten :) Vi har lite sådär att, bara vi vet vad som gäller enl etikett, så kan man svara; "Ja, enligt etikett är det så, men vi valde att göra så här istället..."

  Jag tror nog att den klänningen blir bra. Vi ska kolla på den idag så får vi se :)


  Vanya skrev 2009-07-20 08:37:25 följande:
  etikettsmässigt blir det ju då fel iom att klädkoden ska gälla alla så ingen ska känna sig över/underklädd. men det där börjar ju luckras upp nu, och brudföljet är oftare lite finare än resterande gästerDet är ju helt upp till er och brudföljet om det passar eller inte :)
Svar på tråden April 2010 del 2
Logga in
Bli medlem