Inlägg från: bokkei |Visa alla inlägg
  • bokkei

    hjälp! las vegas-bröllop snart!

    Jag gifte mig i Vegas den 21a maj, vi hade skaffat hindersprövning och personbevis översatta till engelska innan vi åkte men det var inget vi behövde visa upp.
    Däremot måste man då man är där studsa in på The Marriage License Bureau och där förklarar dom vad man ska göra med pappren sen och vart dom ska skickas :)

    Lycka till! :D

  • bokkei

    ivejustseenaface, Ja vi tänkte också att vi skulle ha med allt just in case.
    Att få alla papper gick jättesnabbt, det enda vi hade problem med var våran översättare, vi skickade pappren till henne och sa att vi behöver översättningen senast dagen innan vi åker. Skulle inte vara några problem. Översättningen dyker inte upp. Då min man (hihi jag får säga man nu) mailar och hör vart översättningen är så ringer hon ett tag senare från posten och säger att hon postar det då.
    Det var samma dag som vi satt som datum då vi behövde ha översättningen i våra händer.
    Så min svärmor lyckades hämta upp våran post och skicka det med en som skulle med flyget ner till Stockholm och ge oss pappren där. Som tur var så var vårat flyg till USA ett dygn försenat. Så vi hann få allt.
    Men visade sig ju i slutändan att vi aldrig behövde visa upp några papper..haha...
    Våran Elvis var grym.. haha :)

    Än så länge har det inte varit några problem med några papper, men vi har bara varit hemma i ca två veckor.
    Då man kommer hem så ska det skickas lite hit och dit men dom var jättetydliga både på The Marriage License Bureau och på kapellet och berättade exakt hur man skulle göra så ni lär nog inte ha någar problem :)

  • bokkei

    Vi bodde på Stratosphere de första nätterna, var helt ok, inte det bästa hotellet vi bodde på där borta, men absolut inte dåligt. Det låg som längst ut på the strip så man fick gå en bit för att komma in till det "roliga", men vegas är ju vegas, händer saker överallt :)

    Vi gifte oss på Viva Las Vegas, för dom hade både Elvis och livesänding för våra familjer som satt hemma och ville se. Och så var de trevligast av de vi kontaktade med våra frågor. Finns säkert mycket bättre kapell där också, men vi ville ha så lite lull lull runtomkring som möjligt, känns så onödigt med tårta och grejer då det bara är vi två som åker. Och kändes inte som vi var redo att betala hutlösa summor för tio minuter, vi la hellre pengarna på upplevelser under resan.
    Så sammanfattning; dom var inte så dyra, hade Elvis och livesändning så vi tog dom :)

Svar på tråden hjälp! las vegas-bröllop snart!