• Sundance

    Bröllop 2010 nr7

    Hej på er!

    Nu är man tillbaka på jobb efter semestern. Enda fördelen är att man kan uppdatera sig lite mer här på BT

    Gjorde ett tappert försök att läsa igen lite men oj vad ni skriver

    Får väl helt enkelt säga grattis till alla ni som hittat er lokal. Kanske speciellt till dig Fenixx som haft en hel del strul. Och välkomna alla nya!

  • Sundance

    Bettertogether: Vi hade samma tur. Vi gifter oss ju den 14/8 och samma månad är det både stor kusinträff/släktträff samt släktgolf på min sida. Men det krockar inte som väl är.

    Det står lite still i vår planering nu men vi ska väl försöka bestämma oss för en bra fotograf nu. Om någon har tips på en fotograf i skåne som tar bra in-the-moment/reportage-bilder så hojta gärna till.

  • Sundance

    Bettertogether: Du som är så duktig på blommor. Jag funderade på en grej... Jag har ju tänkt ha sådana där blomsterbollar längst med gången fram till vigselplatsen. Skulle man kunna använda dessa som dekoration på borden sedan på kvällen? Typ bara lägga dem på en urna. Eller måste rosorna ha skaft i bordsarrangemangen?

  • Sundance

    Ja, jag blir bara mer och mer skeptisk. Det är säkert många som fått hem sin Kina-klänning och varit jättenöjda men jag tycker det är oroväckande många som har blivit blåsta. Eller så har de behövt bättre på sömnaden lite eller sy i tyngder nertill osv osv. Jag blir mer och mer säker på att jag vill prova i butik och köpa den jag provar. Men visst hade det lockat att komma undan för en bråkdel av butikspriset men det är nog inte värt det. Känner jag... Hade funderat på att köpa på Ebay men vågar nog inte det heller längre.

  • Sundance

    Bettertogether: Det låter ju toppen! Men tror du att gästerna tycker man är helt knäpp som börjar "riva" vigselplatsen medan de skålar och dricker välkomstdrink? Funderar nämligen på att använda samma stolar som vi ska ha inne i festlokalen sedan. Haha! Snacka om att plocka med sig allt så fort de har rest sig . Men jag har verkligen inte lyckats hitta några snycka trädgårdsbänkar/stolar att hyra för en utomhusvigsel.

  • Sundance

    Jag längtar verkligen efter att börja jakten på min klänning men vet fortfarande inte var jag ska börja. Visst har man sett en del drömklänningar på nätet men man har ju ingen aning om ifall den modellen klär en. Kanske helt enkelt är bästa att börja i butik och prova lite olika modeller. Eller hur har ni andra gjort?

    Ja, jag är så glad att vi hittat vårt ställe. Garanterat finns där nåt ställe där ute som säkert är både finare och billigare men jag tror ändå att vi slutar leta nu. Blir bara förvirrad annars, tror jag . Och vi fastnade ju båda för Ellinge.

    Jag har varit på bröllop där de ställt fram drickan så man kunde blanda själv och det funkade jättebra. Vi ska iofs ha bartendrar men det är två kompisar till oss som dessutom är ett par så jag tror de kan göra lite show av det hela.

  • Sundance

    Jag är superfundersam vad gäller dansen. Min m2b kan INTE dansa. Och jag är dansare så självklart drömmer jag om att få göra ett shownummer á la Dirty Dancing eller So you think you can dance eller ett riktigt coolt swingnummer eller en riktig fox á la Sinatra eller Astair. Kan man dansa sin första dans med någon annan ?

Svar på tråden Bröllop 2010 nr7