• maj2010

    Bröllop 2010 nr7

    sunzhine skrev 2009-07-09 22:24:57 följande:
    Kul med fler som ska gifta sig nästa år Vi har nog berättat för de flesta o ryktet går snabbt hihi...Nu har jag två tre klänningar jag verkligen vill ha, men tänkte iofs inte beställa förrän strax efter nyår/vår så jag hinner gå ner till en vikt jag är nöjd med. Sambon är övertygad om att jag kommer ändra mig o hitta nån annan klänning innan ddess, får väl se .
    Har du provat någon av klänningarna? Det är en helt annan sak att ha på sig klänningen jämfört med att se den på bild. De klänningar jag hade siktat in mig på efter att ha surfat runt på nätet var inte alls så snygga på mig. Prova, prova, prova, även sånt du inte tror att du vill ha. Det är mitt tips. Och tänk på att det är klänningen som ska passa din figur och inte tvärtom! I den rätta klänningen blir du strålande vacker, oavsett om du lyckats gå ner i vikt eller ej!
  • maj2010

    Jag har varit inne på Smycka och tjuvtittat lite på den ring jag tror att jag vill ha, men jag väntar nog till i vinter med att bestämma mig. Nåt roligt ska man ju ha kvar

    Idag gick jag in på Panduro för att leta inspiration till inbjudningskort m.m. Det var rea även där, så jag kom ut med en hel kasse fast jag inte hade tänkt köpa nåt. Köpte bl.a. stämplar och sidenband till halva priset. Så nu har jag pysslat ihop ett första förslag till inbjudningskort. Måste vad sambon tycker. Hade tänkt be en kompis som jobbar på tryckeri om hjälp med korten, men det är ju så roligt att pyssla själv! Tror jag ska be henne fixa själva korten och texten och sen dekorera själv.

  • maj2010

    Hej! Här inne är det full aktivitet ser jag. Själv har jag semester och är hemma hos mamma och slappar, hur skönt som helst! Det blir nog mycket familjeumgänge och lite datortid de närmsta veckorna.

    Imorgon ska jag iväg till en fotograf som jag är bekant med och eventuellt ta lite Secret Box-inspirerade bilder. Får ett riktigt bra pris och fullständiga rättigheter till bilderna. Ett snyggt porträtt kommer jag åtminstone att ta. Men jag vet inte om jag kommer att klä av mig. Har sett exempel på bilder han har tagit och det är väldigt smakfullt. Men jag vet inte riktigt vad jag tycker om hela Secret Box-konceptet. Vad tycker ni? Objektifiering eller en kul grej?

  • maj2010
    Veronicamy skrev 2009-07-15 23:55:21 följande:
    Maj2010... vad är det för secret box? *helt lost känner ja mig nu* en hemlig present eller vad???
    Secret Box är sensuella, lättklädda bilder på bruden som ofta levereras i en snygg låda. Det har blivit populärt att ta såna bilder och ge sin man i morgongåva. Med rätt fotograf kan det bli riktigt läckra bilder.

    Men jag har avbokat tiden hos fotografen idag. Kändes inte bra helt enkelt.
  • maj2010

    Hej tjejer!
    Evigheter sen jag var här inne och skrev. Kan bero på att jag har semester och inte sitter på jobbet och har tråkigt :) Och på att det just nu känns som en eeeevighet till bröllopet. Inte mycket man kan göra just nu. Har spanat runt lite efter skor, men hittar inget jag gillar. Vågar man vänta tills vårskorna dyker upp i butikerna? När brukar det ske? Nån som har koll?

    Orkar inte läsa ikapp, men jag ser att det har dykt upp ännu fler nya i tråden. I maj-tråden pratas det i sån takt att jag inte alls hänger med.

    Makupala, jag lider med dig! Oschysst av dina systrar att bara hoppa av sådär. Fast kanske bättre att vara utan tärna än att ha nån som står där mot sin vilja?

  • maj2010

    9 månader och två veckor, eller 287 dagar kvar här... Inte för att jag räknar ;) Hur ska man stå ut med att vänta så länge till? Jag har dessutom börjat längta nåt alldeles förskräckligt efter barn, men vi har bestämt oss för att vänta tills vi är gifta. Och nu när drömklänningen är inköpt vill jag ju gärna komma i den också :)

    Har pysslat lite med inbjudningskorten idag, men får inte riktigt till det. Vitt kort med gröna och rosa detaljer blir det i alla fall. Hade först tänkt be en kompis som jobbar på tryckeri att hjälpa oss med korten, men det är ju så roligt att pyssla själv! Tror jag ska be henne fixa insidan i alla fall, för vi har ingen skrivare.

    Och sen är det ju festprogram som ska tryckas upp också. Vi började spåna lite om innehållet härom dagen. Eftersom många av våra gäster aldrig har träffats förr ska vi ha med korta presentationer av alla. Gärna nån lite udda information, för folk lär ju ändå bara prata om varifrån de kommer och vad de jobbar med.

  • maj2010
    cire skrev 2009-08-14 09:57:16 följande:
    Kan varmt rekommendera Wifabello i Kungsbacka, helt suverän service och ett stort engagemang!!
    Jag kan inte annat än instämma! Jag var också där och provade klänningar i våras. Just då hittade jag inte det jag var ute efter (det blev till min stora förvåning på Ramona jag köpte min drömklänning) men vilken service! Har satt ut en annons här på köp & sälj om underkjol och slöja, men om jag inte får napp så åker jag nog dit igen och ser vad hon har.
  • maj2010

    Jag har förresten börjat leta liveband till festen. Det visar sig att min nya kollegas man är jazzmusiker och spelar i ett storband. Tänk, ett storband på bröllopsfesten, det hade varit en dröm! Nu tror jag inte att vi kommer att ha råd (eller plats för den delen) att ha hela bandet, men de kan så att säga skala ner det. Jag ska be att få lite olika förslag på upplägg och pris och be att få provlyssna lite. Spännande...

  • maj2010

    Makupala & MissMijah: nu väntar vi otåligt på bildbevis från gårdagens stora händelser! Hoppas att ni klarade er undan det värsta regnet och att ni fick fina bröllop på alla sätt och vis!

    Själv svävar jag omkring på små rosa moln idag. Var ute på stan igår och hittade ett par alldeles underbara rosa skor som jag tror att jag ska ha till bröllopet, om jag bara lär mig gå i dem... De har nämligen skyhöga klackar! Bild kommer så småningom.

    Sen när jag kom hem väntade en hemlis. Jag fyller nämligen år idag och sambon envisades med att vi skulle fira igår. Han skulle fixa middag och jag fick inte vara hemma medan han gjorde det (därav shoppingrundan). När jag kom hem hade han dukat bordet jättefint med ljus och blommor. Jag fick byta om och sätta mig till bords, fick ett glas mousserande vin och så kom förrätten - en liten räkmacka. Vi skålade och åt och pratade. När det var dags för varmrätten säger han: den serveras inte förrän om två timmar, vi ska äta på Sjömagasinet!

    Det blev en fantastisk middag, bästa födelsedagspresenten jag nånsin har fått!

  • maj2010
    MrsMuffin skrev 2009-08-16 12:59:58 följande:
    pandis81: Sjömagasinet är en fiiin restaurang i Gbg, om jag fattade rätt var det dit maj2010:s man bjöd henne! De har en lr två stjärnor i Guide Michelin...så det är en riktigt fin restaurang, ligger precis vid vattnet o supermysig med toppenservice. www.sjomagasinet.se
    Precis! Vi har pratat om att unna oss en middag där någon gång i framtiden, men jag trodde inte att det skulle ske nu.

    Maten var himmelskt god, kanske det godaste jag ätit. Servicen däremot var inte så fantastisk som jag väntat mig. Servitrisen tog sig inte tid att vara personlig och presentera maten och vinet, utan sa bara rakt upp och ned vad det var. Lite tråkigt när man ändå lägger en smärre förmögenhet på en middag. Men jag ska inte gnälla, det var ändå en upplevelse utöver det vanliga.
Svar på tråden Bröllop 2010 nr7