• maj2010

    Bröllop 2010 nr7

    FruHögstadius skrev 2009-06-27 20:04:07 följande:
    maj2010- Grattis då har du gjort som jag , hiih var nämligen och testade klänningar idag jag med, och gissa vad jag kom hem med, jo inte bara en slöja som det var planerat utan även en klänning !ska strax fixa ut lite bilder på bloggen (isabellehedman.blogg.se) och kanske även någon här i galleriet.fick med den hem idag och totalt gick vårat bröllopsköp på 2295:- (klänning 2000:- och slöja 295 dock måste jag sy in klänningen över bröstet eftersom alla klänningar från 34 till 38 var på tok förstora för mina bröst. Men det skulle inte vara några problem.
    Vilket fynd du gjorde! Själv spräckte jag klänningsbudgeten en aning och sen tillkommer ju underkjol, kostnad för att lägga upp klänningen och ev. slöja. Men jag har lite extra pengar undanstoppade för ändamålet, så det är ingen katastrof.
    Längtar efter att få hem klänningen och kunna prova den i lugn och ro här hemma. Jag blev så till mig av hela situationen att jag glömde kolla vad det var för märke och modell. Just nu kan jag knappt komma ihåg hur den ser ut...
  • maj2010

    Nu behöver jag lite råd här. Ska hämta min klänning på torsdag, men jag har inte bestämt hur jag ska göra med underkjol. Att köpa kostar drygt en tusenlapp, att hyra den runt 600 kr. Få tag på begagnad verkar inte vara det lättaste, de flesta verkar sälja klänning och underkjol tillsammans. Vad tycker ni jag ska göra? Köpa nu, fortsätta leta efter en begagnad eller hyra? Eller finns det nån bra och billig webshop för underkjolar? Vågar man köpa utan att prova först?

  • maj2010

    Ojoj Mysifer, nu börjar det närma sig... Måste vara härligt att bocka av saker på löpande band

    Tokisen, du har så rätt. Jag har ju lång tid på mig att leta! Ska nog försöka få tag på en begagnad underkjol i första hand.

    Är det nån annan än jag som räknar dagarna till semestern? Jag har en och en halv vecka kvar och vet inte riktigt hur jag ska stå ut. De senaste dagarna har det varit olidligt hett på kontoret, garanterat över 30 grader... Puh!

  • maj2010

    Nu har jag hämtat hem min klänning! Sambon har tydligt markerat att han inte vill se den innan bröllopsdagen, så det blir inga bilder med den på mig :) Däremot har jag laddat upp en katalogbild på den. Finns i galleriet om ni är nyfikna.

  • maj2010
    Mariavw81 skrev 2009-07-03 07:32:26 följande:
    Nu har jag beställt min klänning, gick på ett lyckorus under stora delar av gårdagen. Kan tyvärr inte lägga upp någon bild eftersom jag inte vill att någon som ska på bröllop ska se den. Modellen på klänningen är en Aspera 4309, vet att en annan brud har den i sitt galleri. bifogar en länk: www.brollopstorget.se/hem/flisa80/gallery/php...
    Supersnygg! Den sneglade jag också på i en butik... :)
  • maj2010
    Mariavw81 skrev 2009-07-03 10:03:25 följande:
    Din klänning var jättesnygg. Har du bestämt vilka skor du ska ha?
    Nej, inte än. Men man får väl börja leta nu så länge det finns snygga sommarskor i butikerna. Tror inte att jag vill ha några klassiska "brudskor" i alla fall. Tycker de är så fula och så funkar de sällan till något annat. Och jag har inte bestämt mig för om jag vill ha vita/ivory skor eller om jag ska satsa på ett par i färg. Det hade varit fräckt med rosa eller gröna
  • maj2010

    popcorn o dip skrev 2009-07-03 11:20:14 följande:


    Jag hoppar in här jag oxå! Vi gifter oss 18/9 2010 och planeringen är i full gång :D
    Välkommen! Nu börjar vi bli riktigt många
  • maj2010

    Oh, glömde skriva det innan - igår letade sambon fram sin frack ur garderoben. Han har varit aktiv i studentkåren och därmed haft anledning att införskaffa en sån för ett antal år sen. Den passar fortfarande (ska kemtvättas och eventuell tas in lite) så det lutar mot att han har den på bröllopet. Måste bara skaffa ny skjorta, väst och skor i så fall. Det innebär att det inte gör så mycket att jag spräckte klänningsbudgeten en aning

    Vad ska era blivande män ha på sig?

  • maj2010
    Bettertogether skrev 2009-07-08 09:06:23 följande:
    Hjälp, dethär är läskigt!!! :-SMini-me-brud ;)tackyweddings.com/
    Jisses! Tack för länken, nu vet jag hur jag ska få den här arbetsdagen att gå...
  • maj2010

    Igår kväll pratades det bröllop hemma hos oss innan vi somnade. Sambon säger att han inte vill se mig i klänningen förrän precis innan ceremonin. Men jag hade ju tänkt att vi skulle fotograferas först, så länge hår och smink är perfekt! Vill ju inte vara rödgråten på alla bilder... Hur har ni tänkt göra?

    Kom förresten på världens bästa idé till fotograferingen. Vi träffades första gången på tåget, när jag jobbade där och han pendlade. Jag ska försöka ordna så att vi kan fotograferas ombord på ett tåg eller i alla fall på stationen. Det hade varit lite kul!

Svar på tråden Bröllop 2010 nr7