• Sundance

    Välkommen Pingstdagen2010! Kul att de droppar in fler och fler.

    Vi hade en väldigt lugn midsommar måste jag säga. Vi var bjudna på stor fest men var helt slutkörda efter denna vecka med all flytt så vi åkte till svärmor och åt och var nyktra och spelade spel. Faktiskt riktigt skönt, även om det inte blev som vi tänkt oss. Och nu är man tillbaka på jobb.

  • Sundance

    Måste fråga er... Min sambo kom med en idé som jag faktiskt nappade på. Tror jag... Vi har ju tänkt ha ledmotivet till "The Gladiator" som utgångsmarch. Har hittat en vacker version som är instrumental med panflöjt och så. Men så när vi satt i bilen så spelade de Idas sommarvisa och då säger min m2b att den skulle vi ha som utgångsmarch! Och jag gillar idén. Jag kommer ju trots allt från Vimmerby. Vad tycker ni? Vi gifter oss ju i augusti, så det är ju slutet av sommaren men ändå.

    Kom gärna med synpunkter.

  • Sundance
    aikidoaasa skrev 2009-06-21 10:28:46 följande:
    lol... måste bara berätta att jag läste först helt fel... jag läste The Terminator istället för the gladiator. Hur fel blev inte det när jag satt och nynnade på det introt...Idas sommarvisa låter ju helt gullig som utgångslåt. Ska ni då ha en instrumental variantdå eller?
    Hade nog tänkt att ha med sången i så fall...
  • Sundance

    Hej allihop!

    Här händer alltid massor när man är borta ett par dagar. Flytten börjar lugna ner sig för oss nu så det känns skönt. Men så hände något helt sjukt. Precis nu när vi är mitt uppe i vår flytt så ringer de från ett annat bostadsbolag och erbjuder oss två lägenheter. Och så står folk i kö i typ 15 år för att få tvåor och treor i Lund och här sitter vi i en fin 3:a och får erbjudande om en till plus en 4:a. "Detta händer inte" sa vi. Så nu vet vi inte hur vi ska göra... Men det är ju i allra högsta grad ett kärt besvär och ett i-lands-problem.

    Jag vill nog också helst ha en vals. Känns som det är lättare att lära m2b att dansa till en vals . Men allra lättast är nog om han inte behöver lära sig alls utan bara trampa runt i en vanlig tryckare. Vi får se.

    Min sambos bestman kommer få slipsarna de ska ha på sig den dagen (Gucci) och det vet jag att de kommer uppskatta och i morgongåva tänkte jag låta en nära vän fota en form av secret box plus att han nog ska få en fotbollsresa eller en fin whiskey eller en whiskeyprovning. Men egentligen vill jag hitta något som varar hela livet som minne. Har också funderat på manschettknappar med vårt monogram.

  • Sundance

    Jag funderar på att citera lite gulliga sms som gått mellan min och min m2b's telefoner under åren. Och sånger såklart. Någon lite frågesport som kan bli ett samtalsämne och icebreaker kanske... Och info om gästerna.

  • Sundance

    ja, det är modigt av dig att sjunga och den låten är så vacker! Var på ett bröllop för ett par veckor sedan där en solist sjöng den. Verkligen vacker! Jag var inne på samma spår som du (att sjunga i kyrkan) men så kände jag att det kommer vara tillräckligt att komma ihåg mina löfte (vi kommer skriva egna) och jag kommer vara nervös över dem så jag kommer nu sjunga på festen istället. För att få igång lite drag. Tänkte sjunga "i'm gonna get'cha good" med Shania Twain. Den börjar passande "don't want you for a weekend. Don't want you for a night. I'm only interested if I can have you for life".

  • Sundance

    Bettertogether: Vet du vilken rossort som kan passa oss bäst? Är på jakt efter en djupröd, dock ej direkt vinröd, ros. Och den ska inte vara för spetsig om du förstår hur jag menar, utan hellre lite större och rundare. Lite sammetskänsla liksom. Finns det röd hortensia förresten? Finns det någon grå blomma?

  • Sundance

    Humlan66: Det är så snyggt med sådana arrangemang. är också sugen på det för jag är lite osäker på hur jag ska placera ut ljusen på bordet och då är ju det en snygg variant. med flytljus och så. Men samtidigt vill jag ha mina röda rosor på borden.

    ja visst är det svårt Fenixx?! Men som sagt. Blommorna är jag relativt klar med. Är mest tveksam till om jag ska ha 3 arrangemang (som man sett på några bilder på project wedding eller ett. och om man ska ha stora stormlyktor med blockljus eller små ljuslyktor med värmeljus.

  • Sundance

    Fy, vad tråkigt Fenixx! Skulle bli förtvivlad om vi inte fick vara på Ellinge så jag förstår. Du kommer ha en underbar dag och allt kommer kännas perfekt när ni står där den dagen, oavsett vart det blir men jag förstår att känns jättetungt nu att det är svårt att se solen för molnen.

    Bettertogether! Tack för att du tar dig tid att tipsa oss alla! Tur vi har dig! Du vet sådana där runda bollar av blommor som man ser på många amerikanske bilder, som hänger längts med altargången vid utomhusvigslar... Är de svåra att göra? Funderar på att göra våra sådana själv. I rosor, gerbera eller nejlikor.

Svar på tråden Bröllop 2010 nr7