• molnis

    Bröllop 2010 nr7

    Januari 2010:
    Ninni84r 9/1
    Mariavw 23/1

    April 2010
    Molnis 17/4

    Maj 2010:
    Lill larsson 22/5

    Juni 2010 :
    yatzy86: 5/6

    Juli 2010 :
    Fenixx: 3/7
    Krystal: 3/7 (ev 7/7)
    Tokisen: 10/7
    kullabert 10/7
    Sarahkka : 31/7

    Augusti 2010 :
    Sunzhine: 7/8
    Sundance: 14/8
    cire: 21/8
    humlan66 : 28/8 ( ev 21/8)

  • molnis

    Här är inte lätt att hänga med i allt som skrivs=)
    Har inte varit inne på ett tag och har ej vart så mycket bröllopsplanering det sista. Men nu har vi bokat och betalat bröllopsresan så kändes skönt att sätta en stor bock på det och slippa stressa över vart man ska åka. Blir Kuredu på Maldiverna!

    Dock länsat det mesta på bröllopskontot...men enligt beräkningen ska det hinnas fyllas på med tillräckligt innan det är dags så hoppas det stämmer!

    Men vi har sagt att vi ska sätta oss en dag nu om regnet fortsätter och kolla upp lite saker så man får bokat det man kan så kan vi ta pysslet i höstmörkret.

  • molnis
    Lycklig81 skrev 2009-07-20 16:29:25 följande:
    nu va de ett tagsen man va här och läste..befinner mig i småland nu hos min föräldrar. Imorgon blir de Halmstad..vem vet kanske prova lite brudklänningar :)måste hitta en klänning till ett bröllop jag ska på nu den 1 aug. tycker de är jätte svårt allt är så kort...vill inte ha kortklänning..el rättare sakt för kort klänning..usch har inga snygga ben..sen är dom blåslagna efter allt springande efter lillan :)blir nog att bytta kyrka här oxå..hittade en jätte fin festlokal men de tar 2h att köra mellan kyrkan och festen..så de får bli en annan kyrka :)skönt å skriva av sig lite :)
    I halmstad har dom en brudbutik som heter något med Hanna tror jag. De var jätte trevliga där och hade i alla fall en klänning jag gillade! (brukar inte hitta något annars...men fick inspiration från den till den jag kommer sy upp)
  • molnis
    Humlan66 skrev 2009-07-22 19:15:13 följande:
    idag har vi vart och kollat på en festlokal som vi tom prel bokade. M2b vart helt såld på den men erhmm inte jag Visst va den fin , men inte som jag hade tänkt mig suck detta letande
    Vad var det för ställe? Har ni vart runt mycket å kikat nu? Hört en del som haft fester på öarna utanför gbg som känns som ställen jag själv inte sett så mycket om på nätet.
  • molnis
    Sundance skrev 2009-07-25 09:49:05 följande:
    Händer det något roligt i helgen för er då tjejer?
    Vi ska på bröllop idag!!!=) Ska strax åka och göra oss i ordning tillsammans med några vänner innan det är dags. Ska bli kul. Har ju andra ögon nu när man planerar själv också ;)
  • molnis

    Grattis MissMijah och makupal!! Fina ni va!!
    Förstår att det blir en tomhet när man grejar så. Försöker tänka på det ibland. Just nu är det lite att man har olika alternativ i olika prisklasser på tex fotograf, band och mat och försöker klura på vad som är viktigt.

  • molnis

    Var en av anledningarna till varför vi ej ville ha sommarbröllop, att vi ej ville gå å oroa oss för vädret. Blir lätt att det är strålande sol när man ser allt framför sig i huvudet.

    Men nu var det så fint i april i år så hoppas ändå lite på ok vårväder men försöker ändå hålla nere förhoppningarna och mer se det som att det blir en bonus om det blir fint. Vi har också blan b för tex brudskålen som man kan ha utanför om det är ok väder.

    Tror ej man ska oroa sig, se på den här sommaren har ju skiftat varannan vecka. Kommer bli en kanondag även om det regnar och blåser=)

    Jag skulle nog bli mer frustrerad om jag ändrade datum å det blir kasst väder å det gamla fint än om jag inte ändra...om ni är med

  • molnis

    Har bestämt oss för fotograf nu hoppas hon fortf kan vår dag! Är ju "bara" 8 mån kvar nu! Har även fått veta att våra föräldrar vill bidra med lite pengar istället för present efteråt. Vi har ju planerat att så för allt men känns kul att antigen lägga det på något helt annat eller så kan vi tex kanske ta det bandet som kostade lite mer.

    Fick även frågan om jag ville vara fotograf vid ett bröllop (vänner till oss) nu i nov. Sa ja så nu är det mycket bröllopsbilder jag kikar på eftersom jag inte tagit sådant innan. Samt en del test med kameran!=) Men blir säkert bra. De vet ju att jag ej är proffs.

    Tänkte snart börja med ibjudningarna och annat sånt pyssel när hösten börjar komma.

  • molnis

    Så då va fotografen bokad! Någon mer som ska ha Eva Quirbach? Ej träffat henne men sett bilder och hört gott så vi bestämde oss för henne.

    Mat och band är de stora sakerna vi har kvar att besluta om. Rätt skönt att få bokat de som ska bokas. Maten har vi lite olika alt, inväntar offert från en bekant som är kock så ska bli spännande att se vad det landar på.

    Känner lite att jag vill få bort stora puckar så man inte lägger överdrivet mycket tid på planerandet =) När helgerna börjar lugna sig lite framöver ska det köpas papper osv och börja pysslas!

  • molnis

    Kan säkert ändras men just nu ser det ut så här =). (borgerlig vigsel)

    Ingång:
    På piano Forrest Gump Theme



    Låtar under vigseln:
    I got you babe - sonny & cher(vår låt) Gillar timos variant med

    så får se är ju främst tempot som skiljer. Men en kille och tjej som ska sjunga till gitarr.

    aldrig ska jag sluta älska dig - Jonas Gardell. Kille sjunger till gitarr

    Utgång:
    If I used to love you - Daniel Lemma. Kille sjunger till gitarr

  • molnis

    Fenixx >> Jo såg att den var populär här på BT och vi fastnade för den direkt! Enya passar ju jätte bra för erat tema=)

    Gillar glada låtar, vissa låtar är jätte fina men texterna känns ibland lite krystade när man vart tillsammans över 10 år. Så vi känner att dessa nog blir bra. Hade velat haft Robbie williams eller Håkan men vi hittar inga som passar. Har alltid sagt Angels på min begravning så det får väl duga ;)
    Gillar flera Ted Gärdestad men vi hade dom fina på mammas begravning så vill låta dem vara förknippade med det för ger en viss känsla och väcker minnen. För kärlek skull hade nog vart med annars=)

Svar på tråden Bröllop 2010 nr7