• Olivia 09

    Vi som precis har slutat med p-piller och hoppas bli gravida inom det närmsta...

    Hej jag har inte slutat med mina preventivmedel än men hänger gärna i den här tråden ändå om det går bra!

    Skulle så himla gärna vilja skaffa barn, den där klockan som alla pratat om började ticka högt som sjutton för ett tag sedan. Det känns bara som att man ser så mycket små hinder och problem jämt, och det känns läskigt... hur gjorde ni? Väntade ni med att sluta tills det låg rätt i tiden eller satsade ni bara på för att det kändes rätt?

  • Olivia 09

    Tack för alla svar! Jag tror nog också på att man får lyssna till vad man själv vill (vad VI vill) och köra på det, då brukar det mesta ordna sig också.

    Jag är orolig för hur min mens kommer bli om jag slutar med hormoner (p-ring), har aldrig haft regelbunden utan att använda något preventivmedel. Är det någon här som slutat med p-ring och hoppas på att bli gravid? Är det någon skillnad i hur lång tid 'extra' det kan ta att bli fertil när man jämför p-ring med p-piller tex.?

  • Olivia 09
    Kickis skrev 2009-08-17 13:14:24 följande:
    Slutade med p-ring för 15 månader sedan - inte för att bli gravid utan för att få "naturlig balans i kroppen". Mensen kom igång som vanligt direkt men jag kan inte säga att den är speciellt exakt.. diffar på någon vecka från månad till månad. Enligt min BM ska det inte vara någon skillnad mellan ring och piller vad gäller möjlighet att bli gravid direkt efter att ha slutat. Min kompis blev gravid på första försöket efter att ha tagit ut sin ring.Lycka till!Olivia 09 skrev 2009-08-15 21:43:47 följande:
    Tack för svaret!! Får hoppas att jag har lika tur som din väninna då
Svar på tråden Vi som precis har slutat med p-piller och hoppas bli gravida inom det närmsta...