Inlägg från: Cesium |Visa alla inlägg
  • Cesium

    ska gifta mig

    Förlåt, jag förstår inte riktigt vad som är meningen med ditt inlägg.

    Är du ute efter att folk ska bli upprörda kommer du nog att bli besviken. Du är över 18 år och lycklig så varför skulle det vara något att uppröras över? Sen att många (inklusive jag själv) inte hade velat gifta sig vid 20 års ålder och har bra skäl till det, det behöver ju inte betyda att detsamma gäller för dig. Du har tänkt igenom det här och kommit fram till vad du vill göra. Bra! Framtiden vet ingen någonting om.

    Vill du bara skrika ut din glädje för allt och alla, ska jag inte säga annat än: GRATTIS, vad härligt! För det är vad jag tycker om kärleken .

  • Cesium

    Jag kände det som att du (TS) var i försvarsställning direkt, innan någon ens kunde ha sagt något. Du tog ut kritiken i förskott. Jag vet att personer som inte gör som majoriteten gör får stå emot mycket: kommentarer, kritik, goda råd, o.s.v. Det är ofta (men inte alltid) välmenande utifrån egna erfarenheter. Till slut står de väl ändå en upp i halsen. Så det är lite lustigt att du faktisk efterfrågar dem . Men det är ju alltid bra med chanser till att slipa sina argument! Det bästa med det här forumet är att höra hur andra tycker och tänker. Enormt lärorikt enligt mig!

Svar på tråden ska gifta mig