• Sobeit

    Uppsalabrudar - del 4

    Hej!

    I onsdags var jag in på IKEA och handlade 30 st lakan, 2 ljusstakar, gardin för löpare och vaser. Sedan insåg jag igårkväöll att jag räknat fel så det var att inhandla 4 st lakan till idag. De ska sedan sys ihop 2 och 2 så det blir 17 dukar.

    Sedan har jag köpt in pappaer till vigselprogram och festprogram. Några saknas till vigselrpogrammet, men butiken skulle få in det i kommande veckan så då far jag förbi och köper det.

    Sedan beställde jag blommor till bröllopet idag oxå. Det komemr att kosta max 600 :- för min nejlikebukett (3 vinröda nejlikor, sedan vita nejlikor, ca 20 st nejlikor totalt, och det ska vara vira pärlor instuckna i de vinröda och de närmaste vita nejlikorna, sedan band runt stjälkarna), tjejernas näbbuketter (vinröd nejlika med brudslöja runt) och mannens knappnålsblomma (vit nejlika).

    Så jag är jättenöjd!

  • Sobeit

    Jag måste tipsa om Collection. Ligger mitt emot Ohlssons tyger! Tjejen som äger butiken, och alltid arbetar där, är jätteduktig. Hon är verkligen guld värd. Dessutom är hon billigare på finare papper än Panduro.

  • Sobeit

     


    Mois81 skrev 2009-05-22 21:04:01 följande:
    Tipsar om butiken Papper fd Collection, Linnéa är en pärla. Hon har bra priser på papper dessutom ger hon en massa med inspiration!Själva börjar vi få lite ordning nu, har fått tag på en tjej som skall sjunga i kyrkan =) Och bil är också klart!Måste fråga er, hur skulle ni reagera om någon släkting sa att istället för min man/sambo så tar ja med min dotter ( dvs min kusin som vi valt att inte bjuda , vi har inte bjudit några kusiner ) Hur skall man reagera ? Tänk om alla mostrar,fastrar, morbrödrar m.m skulle resonera så.....!?!Eller rättare sagt tar med någon som inte är inbjuden *!?

    Jag skulle resonera som så att det var ju deras val. Totalsumman av gästerna blir ändå densamma.

  • Sobeit

     


    F A M E skrev 2009-05-23 14:56:54 följande:
    Säg vart tog du blommerna ifrån nu?

    Jag beställde blommor från Gustavssons Blomsterhandel på Sysslomannsgatan. =)

  • Sobeit

     


    Mois81 skrev 2009-05-24 00:01:06 följande:
    Jo så är det ju total summan blir den samma, men alla andra kusiner som inte "får" komma då ? Skall deras föräldrar avböja så att de istället får gå ? Ja kanske tänker fel.. men jag känner att det känns orättvist mot dem...Någon som hittat några fina pärlor att ha i håret ?

    Men du har ju ändå inte skickat en inbjudan till den kusinen. Så orättvist är det väl ändå inte? Du har bjudit in en släkting som väljer att ta med sig sitt barn istället för fru/make. =)

  • Sobeit

    Har nu insett att vi i princip är färdiga med allt. Lite småpyssel kvar (skyltar till buffébordet, skriva ut omslagen till festprogramen, skriva ut vigselprogrammen, sy de 17 bordsdukarna och klippa till de 17 löparna). Maten och drycken kommer vi inte att inhandla förrän i juli, så vi ligger rusktigt bra till med allt. Gissa hur nöjda vi är med det!!

  • Sobeit

    Idag var jag och provade min brudklänning efter att den sytts in och det visade sig att den behöver sys in lite till. =) Korsetten håller in en del och eftersom jag har min mens nu och därför +2 kg i vikt så måste den sys in lite mer. Eftersom all min extravikt nu sitter på magen och i nuläget kan inte klänningen snöras ihop mer så blir det en ny slutprovning där hon gör ev ändringar medans jag väntar.

    Och brudskorna har jag hämtat idag. Tillsammans med 2 broscher. Jättefina. Och sååå sköna.

    Ikväll ska sambon skriva ut vigselprogram så jag kan börja montera. Samt skriva ut omslaget till festprogrammen så jag kan börja fixa med det oxå.

    Nu händer det en hel del saker! =)

  • Sobeit

    Glömde att skriva att jag hämtat ut barnens näbbskor och de passade jättebra. Ytterligare en sak som är klar!

  • Sobeit

    F A M E:
    Tack! Ja, jag är rätt nöjd. Nu börjar kroppen komma tillbaka i sin "normala" form efter senaste graviditeten, men det har tagit drygt 1 år.

    lottis77:
    Jag har inte blivit hippad ännu. Och ärligt talat så kan jag känna attd et inte gör något om jag inte blir det. Men det är kanske för att inte bli besviken om det inte blir någon. :-P

  • Sobeit

    Greta 1980:
    Nu är ni snart på dagen B! Spännande!!

    Vi var på bröllop i lördags och jag längtar så himla mycket nu tills det är vår tur!

Svar på tråden Uppsalabrudar - del 4