• Någon som testat Alli?

  Lör 30 maj 2009 22:58 Läst 61970 gånger Totalt 34 svar
  Visar endast inlägg av JS76JS - Visa alla inlägg
 • Lör 30 maj 2009 22:58 #9

  Jag har använt alli i en månad nu och de funkar.
  Jag är inte överviktig men jag tränar ganska mkt och äter relativt mycket, men jag har dock ganska trög ämnesomsättning och svårt att gå mer i vikt. Kan inte äta nåt onyttigt för då går jag upp i vikt. Så jag tänkte att jag ska pröva Alli trots de påstådda biverkningarna. Jag har gått ner 1-2 kg sedan jag började och det är trots några grillkvällar, chipsätande osv.

  Ang biverkningarna: jag har inte några biverkningar, min avföring är lite lösare bara men absolut inte diarre och inte ens antydan till diarre. Jag har inga problem alls, kanske beror det på att jag äter nyttigt. Men jag äter ju inte nyttigt JÄMT. En dag åt jag pizza, märkte inte av någon "oljig avföring".

  Tycker att ni/du ska pröva om det är något du funderat över, teska kan man ju alltid. Är det inget för dig, slutar du bara.

 • Tor 9 jul 2009 23:25 #28

  Jag har ätit Alli ni i 6-8 veckor och jag har haft väldiga problem innan med att gå ner i vikt, men nu har jag gått ner 5 kg och jag kan inte alls identifiera mig med de problem som vissa talar om här inne. Men...vi är alla olika och reagerar olika på medicin.

  Det jag kan tycka är konstigt är att: jag har köpt Alli ca 4 gånger och inte en enda gång har personalen på apoteket reagerat på att jag som är 173 cm och vägde 76 kg köpt medicinen... Jag har alltså ett BMI på 25.4.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll