• Umbraz

    Ännu mer fortsättning, bröllop Umeå 2009!!!

    Så roligt, vilken dag du verkar ha haft!!
    Men du, vad sjutton är chairdancing?? *nyfiken*


    SommarNoll9 skrev 2009-07-23 11:01:18 följande:
    Igår blev jag ivägdragen på möhippa!! Sååå fantastisk dag och så roligt! De hade verkligen ordnat det jättebra. Fick bland annat lära mig chairdancing En underbar dag med mina kära vänner, skumpa, vin och god mat, helt perfekt!
  • Umbraz

    Ja...nu börjar det liksom hetta till litegrann....nu är det bara en vecka kvar för vissa av oss. Har tack och lov rest mig från min magåkomma, det hade ju varit grannt om man hade haft rännskita på bröllopsdagen, NOT!

    Ska ju göra hår och smink på Hårizont, hörde att det ska vara en till brud samtidigt som mig där, är det någon av er andra månne??? Det vore lite läckert isåfall.

    Fick det här av en kompis på facebook igår, det är sååå kul!




  • Umbraz

    Brud augusti skrev 2009-07-25 13:43:26 följande:


    En vecka kvar.....känner mig ganska lugn faktiskt. Men jag kan inte släppa känslan av att ha glömt något, hoppas inte det är något viktigt isåfall :) Har ni några ideér på saker som lätt blir bortglömda, påminn mig gärna.Har ni börjat "valsa" något än?
    Vet du, jag tänkte precis samma tanke idag..-hoppas det inte är något som man förbisett...jag hade till exempel glömt att mina näbbar skulle hålla i blommor de med, och altarbuketter hade jag också helt förträngt, men nu är allt beställt.
  • Umbraz

    Åh, tack så mycket. Även om jag längtar till nästa helg så kan jag samtidigt känna att jag är lite avundsjuk på DIG, att bara få vara FRU, och inte behöva känna den här spända förväntan och nervositeten som lurar inombords. Det ska bli hur häftigt som helst att uppleva den stora dagen, men samtidigt så skönt när den är över och man bara kan få vara. Detta har ju ändå upptagit en så stor del av ens liv med planering och inköp och så.


    Önskebrunnen skrev 2009-07-25 21:53:46 följande:
    Är lite avundsjuk på er som har erat bröllop kvar!!Fast det är samtidigt skönt ,att nu är man fru!Hoppas ni andra får en lika underbart kul fest som vi hade och att vigseln blir vacker!Lycka till!
  • Umbraz

    Ja, nu är vi fyra fina flickor som står brud nästa helg!!!! Och fint väder har vi beställt, ellerhur???

    umekicki79: GIFT Den 21 februari i Helena Elisabeth
    vill nu: GIFT Den 7 mars i Sävar kyrka
    Havsro: GIFT 16 maj Backenskyrka
    Idefixen: GIFT 30 maj Norrforskyrka
    Linnea alba: GIFT 27 juni, Tavelsjö kapell, fest Sundlingska gården
    Önskebrunnen GIFT 4 juli Umeå stadskyrka
    Hempling: GIFT 18 juli, Svedjans kapell och fest på lägergården
    Madam Mim: GIFT Juli Svedjans kapell och fest på lägergården
    Violla: GIFT 25 Juli Tavelsjö kyrka (eller svedjans kapell)
    Sommarnoll9: 1 augusti ute vid Göstas loge
    070809: 1 augusti i Strömbäck
    umbraz: 1 augusti i Helena Elisabeth
    Brud augusti: 1 augusti i Backens kyrka
    Elmac: 7 augusti vid ett naturreservat på stranden
    Hoppan: 8 augusti Umeå stadskyrka
    Mymelody: 8 augusti Tavelsjö kyrka
    Umeå090815: 15 augusti Backenskyrka
    Shia: 29 augusti Backenkyrkan

  • Umbraz

    Jag ska försöka lyda ditt råd, tror det är bra att ha något att fokusera på. Vi har ju våra två döttrar som näbbar (5 och 7 år)och det tror jag är superbra, då kan de ta lite av vårat fokus, så det blir lite mer avslappnat, jag inbillar mig det iallafall. Tack för att du delar med dig.


    Önskebrunnen skrev 2009-07-25 22:16:08 följande:
    Ja,jag förstår precis vad du menar!För mig var det jättejobbigt att gå in i kyrkan med allas blickar på mig...är inte van att stå i centrum.Men det gick över förväntan.Läppen drarrade lite nätr jag tittade på min gråtande faster...Jag lydde min väns råd.När du kommer fram till prästen,försök att lyssa på vad han/hon säger.Minns.Det var lättare när man stod där framme,då släppte nervositeten för mig.Min make hade det väldigt jobbigt under solosången...men då bara njöt jag!Tänk på att det är eran dag och försök att inte tänka på alla andra som sitter där.Lycka till!
  • Umbraz

    Men du, var inne och kollade på de bilder du lagt ut. Så fina ni var!!!! Och vilken fin dukning, jag förstår att ni hade en superdag.


    Önskebrunnen skrev 2009-07-25 22:19:31 följande:
    Vet någon varför jag inte kan lägga in mina bröllopsbilder som min vän tagit men en proffs-amatörkamera?Har lagt in några som jag fått skickat till mig men skulle vilja lägga in fler..Har många fina bilder!
  • Umbraz

    Kära vänner, från och med idag börjar huset fyllas med folk, jag kommer antagligen inte ha så mycket datatid med andra ord. Nu är det bara två dagar kvar......
    Jag tänkte passa på att önska alla 1/8-brudar lycka till, och även de två som står brud den 8/8, om jag inte hinner göra det under resterande två dagar. Efter bröllopet blir jag off, då vi åker på en veckas bröllopsresa, men sen lovar jag att återkomma med lite bilder och lite upplevelsesnack. Det vore verkligen kul att se era andras bilder från samma dag, som att knyta ihop påsen, nu när vi hängt här så länge tillsammans.
    Fram tills nu har jag varit ganska lugn men nu börjar det allt pirra lite i magen.
    STORT LYCKA TILL på lördag tjejer!!!!

  • Umbraz

    Oj förlåt, självklart STORT GRATTIS till dig!!!!!!!!! Inte meningen att förbise dig, sorry.


    ElMac skrev 2009-07-30 09:22:17 följande:
    Men hallå, jag som gifter mig den 7e då? ;)Grattis i förskott och lycka till med allt!
  • Umbraz

    Hej bara, här går det undan mår jag säga, hi hi. Grattis till framgångarna i bäbisfabriken. Tack för att du tänker på oss!!


    Idefixen skrev 2009-07-30 12:11:10 följande:
    Lycka till alla som gifter er nu närmsta veckorna! Här har de gått 2 månader sen bröllopet, och nu väntar vi barn Hoppas ni alla får kanonbra väder på er stora dag!
  • Umbraz

    Hej på er!
    Liksom er andra så var min bröllopsdag en alldeles sagolikt underbar fantastisk dag. Vi gick och oroade oss för vädret eftersom vi skulle ha utomhusfika/mingel på eftermiddagen. Vädret var ju minst sagt ostadigt dagarna innan. Men som genom ett under så kom det inte en droppe regn på hela dagen och på eftermiddagen och kvällen sken solen som en galning.

    Vigselakten i Helena Elisabeth var just så där mysig och personlig som vi tänkt oss. Prästen som vi inte direkt kände att vi fått någon vidare kontakt med överraskade med ett otroligt vacket vigseltal som vi minns med värme.

    Jag kände mig verkligen som en prinsessa, Marielle på Hårizont gjorde en uppsättning utan dess like och sminkade mig sedan och så fint sminkad har jag nog aldrig varit. Klänningen satt som smäck och framhävde mina fina kurvor och dolde det som behövdes döljas.

    Buketten som jag varit med och designat visade sig vara just så underbar som jag ville ha den.

    Min blivande var så vacker, så vacker.....

    Sedan vidare med bil mot Stockholm och flyg till Barcelona dagen efter. Och det ska jag säga mina vänner, att är det något som ni bara måste se innan ni lämnar jordelivet så är det den staden. En fullkomligt utsökt mix av shopping, bad och sevärdheter, allt på samma ställe. Fantastiskt.

    Nu är jag hemma och försöker smälta alla intryck, har fortfarande inte fått papper från skatteverket så än så länge har jag mitt gamla namn, jag tror det blir lättare att greppa när jag börjar se papper med mitt nya namn på.

    Imorgon ska vi träffa Hanna på Fotafolk och välja ut foton till album och tackkort. Snacka om duktig fotograf, hon har fått oss att se ut som modeller nästintill. Det är så många vackra kort att det kommer att bli svårt att välja ut några, och jag antar att det i slutändan kommer att bli dyrare än vad vi tänkt oss då det är så många bilder man vill ha. Har även anlitat en kompis som fotograf under hela dagen så de bilderna ska vi också få ta del av i veckan. Då kan jag förhoppningsvis lägga ut lite bilder här.

  • Umbraz

    Ja, det är helt galet häftigt där. Vi kommer absolut att åka tillbaka, vi blev tvugna att skippa sevärdheter på grund av tidsbrist så det finns fortfarande saker att upptäcka i Barcelona trots en veckas semester.

    Hur tyckte du att din klänning satt? Vi hade ju likadana. Min var gudomlig, kunde inte ha hittat någon bättre. Hoppas verkligen att jag får lite bildmaterial av vår vän snart så jag kan lägga ut bilder här, vill så gärna dela med mig av vår dag!


    SommarNoll9 skrev 2009-08-13 15:42:38 följande:
    Umbraz: Låter som ni också hade en fantastisk dag! Skulle jättegärna åka till Barcelona, har flera kompisar som varit där och som säger att det är en underbar stad.
  • Umbraz

    Hej!
    Jag tänkte lägga upp lite bilder från bröllopet men det går bara inte, jag trycker på bläddra och väljer bild från min dator, men sen är det som att den inte tar bilden. Jag blir galen, funkar det för er?

  • Umbraz

    För mig går det bara inte :(. Vet inte vad jag gör för fel.

Svar på tråden Ännu mer fortsättning, bröllop Umeå 2009!!!