• Umbraz

    Ännu mer fortsättning, bröllop Umeå 2009!!!

    Jag köpte skor som de som dansar har av märket Rainbow, bild i galleriet, verkligen supersköna. Jag köpte de på brudbutik i stockholm. De var ganska dyra men man kan ju färga de och använda de vid andra tillfällen om man vill. Du kanske skulle kolla med Högtidskläder om hon säljer skor. Har du kollat på Frövi skor, kanske att de har någon kollektion som är lite "finare".


    Hempling skrev 2009-06-29 22:48:33 följande:
    Åh, mina skor som jag beställt kom idag. Tyvärr var de verkligen en besvikelse. För stora och inte så snygga som på bilden. Börjar kännas hopplöst!! Någon som har något bra tips på skor här i stan?!?! Har iofs sprungit överallt redan, men kanske någon som sett något jag missat?
  • Umbraz

    Är det någon av er som vet vem som skrivit "Måhändadikten"?
    Sitter med vigselordningen nu och tyckte den var så fin att jag vill ha med den som en inledning. Men det skulle vara bra att veta vem som skrivit den.

  • Umbraz

    Åh tack, helt fantastiskt att orden ursprungligen kom från den filmen, det är min och sambons absoluta favoritfilm!!!! Då bara MÅSTE vi ha med den. Du är en ängel utan vingar, tack!


    ElMac skrev 2009-07-01 19:59:36 följande:
    Eventuellt svar på din fråga?www.brollopstorget.se/Forum-1-12/m3449901.htm...
  • Umbraz

    Inte sett den???? Det är ett MÅSTE!!! Hyr den i helgen vetja, det är grym!!!


    ElMac skrev 2009-07-01 21:01:51 följande:
    Fan vad kul. Både att jag är en ängel och att det är er favvofilm. Jag har inte ens sett den tror jag. Kanske dags? :)
  • Umbraz

    Hmmm, nu blir jag konfunderad också. Det talades ju om Helen Hunt och Jack Nickholson och de spelar iallafall mot varandra i "livet från den ljusa sidan" och där spelar Helen Hunt mamma till en sjuk pojke som heter Spencer. Det är den filmen jag menar, det bara måste ju vara samma, väl?

  • Umbraz

    Grattis "Linnea Alba"!!!!!
    Låter som en alldeles fantastisk dag!!

    Själv var jag på hippa i fredags. Blev körd till platsen där allt började, där jag och min blivande träffades. Där blev jag bjuden på bubblande jordgubbschampagne och utsökt mat, och lite mer bubbel, cider, vin . Därefter blev jag sminkad och beklädd med en jättevacker brudkrona med tillhörande spets. Utfrågning, karaoke och allsång hann vi med innan vi drog ut och träffade massor av vänner till mig. Då det var hyfsat kallt ute så kändes behovet av värme snart ganska stort, så då åkte vi hem och sjöng vidare på karaoken och bara umgicks. Massor av foton togs under kvällen, bland annat kort med mig och var och en på bilder, det var kul.

    Jag är helnöjd!!!

  • Umbraz

    Hej!
    Så tråkigt med din klänning, det var på grund av liknande hörda historier som jag köpte min här hemma istället, hade först tänkt beställa från Kina men blev avskräckt för att det ibland oturar sig.

    Jag förstår mycket väl dina fjärilar, känner av de jag med. Gick förbi Gammlia idag och då var det ett brudpar som stod bakom kyrkan och väntade på att alla gäster skulle bänka sig...tänk...om tre veckor så står jag där :o

    Har förtvivlat sökt med ljus och lykta efter en viss papperssort här i Umeå. Hade ett cremefärgat skimrande papper till inbjudningarna och ska nu ha samma papper på vigselprogrammen och nu har inte butiken (Tiimari) så många som jag behöver och de kommer inte ta hem fler :(.
    Har försökt att hitta ett substitut till papperet men det går bara inte, jag måste få tag i det.

    Pappret är från ett företag som heter Paleda AB, papperssorten är Artos "elegance" och är i A4-format. Det är ett cremefärgat papper som skimrar. Artikelnumret är 17879614-242.

    Ska försöka att ringa runt till lite olika återförsäljare, för att se om de har och om de kan skicka de per post, men om du skulle råka ha vägarna förbi någon pappershandel i Stockholm får du gärna kika om de har detta papper. Men bara om du verkligen HAR vägarna förbi, gör dig inget besvär.

    Tack på förhand,
    Susanne

    Madam Mim skrev 2009-07-09 10:26:05 följande:


    Hej på er alla. Det var ett tag sedan jag var här. Har haft massa problem med beställning av min klänning (Kina klänning) och är inte speciellt nöjd med slutresultatet så jag måste sy om den. Har ingen ork att ge mig ut i butikerna för att leta nytt och känner mig rätt nedstämd. Förutom det så går allt ganska bra. Var i London (jobbet) i veckan och hittade en perfekt lite väska för 5£ och passade på att köpa lite godis i taxfreen till vårt "godis bord" också. Har tidigare fyndat skor för 300:- som är super snygga. Om ni har vägarna förbi till Stockholm kan jag rekommendera www.dna-shoes.com som ligger i Souk gallerian. Det börjar dra ihop sig (25 juli) och jag börjar få lite fjärilar i magen. :) Åker upp till Umeå 18 juli så säg till före det om ni vill att jag tar upp något.
  • Umbraz

    Åh, så gulligt av dig att erbjuda dig att gå in på Tiimari, om det funnits där, tack.
    Ja, det är inge roligt alls att inte få tag i det man vill ha. Har även letat en älghornsbräken att ha som gröna blad i min brudbukett, det har varit skitsvårt ska jag säga, höll nästan på att ge upp. Men jag har bestämt mig för att ha en sådan i min bukett och det skulle liksom inte bli samma sak utan den. Nu har jag fått bekräftat att Nordendahls blommor tagit hem en låda älghornsbräken på min begäran-gulle de!!!! Jag ska dit och kolla in de imorgon.

    Tänkte ringa några återförsäljare i Stockholm till veckan i allafall, det borde ju finnas någon som har dessa papper, de är ju så himla vackra så jag kan inte förstå om man inte tar hem de då de tar slut. Det är bara hålla tummarna.


    ElMac skrev 2009-07-11 21:19:03 följande:
    Umbraz Jag vet hur det är med papper som tar slut. Jag hade köpt ett miljöpapper på bokia och då vi börjat använda det och visste mera exakt hur mycket v behövde och gick på stan för att köpa mer så hade de bytt leverantör på papper och deras nya hade inte den färgen i sitt utbud! Ringde Bokia i Umeå eftersom jag visste att de hade haft samma märke på papperet och samma färg som de jag sökte. De hade några paket inne så jag lät dem skicka två förpackningar. Så nu är papperet slut igen här hemma :( Trodde två paket skulle räcka eftersom sambon eg inte var så förtjust i det från början men ju mer han använder det desto mer tycker han om det.. Suck suck.. Får försöka hitta några vanliga vita och göra resten av papperspysslet på tror jag.Hoppas du hittar vad du söker. Har tyvärr inget tips. hade vi haft Tiimari i Skellefteå hade jag kikat in där åt dig.
  • Umbraz

    Nu har jag ringt till själva företaget, Paleda AB, och fick tala med en supertrevlig man. Han skickar upp min inmejlade beställning till en butik här i Umeå och så får jag betala till butiken, de kunde inte fakturera privatpersoner. Men snacka om total service, jag är huuuuuur nöjd som helst!!!

    Tack Madam Mim för att du iallafall tog dig tid och försökte, supersnällt!

    Madam Mim skrev 2009-07-13 15:46:45 följande:


    Umbraz: Om du hinner ringa medans jag är här så går jag gärna och köper det åt dig. Var inne på en butik som heter Kreatima som har massa papper. Dom hade det märket men papperet hette perl. Gissar att det inte är samma sak?
  • Umbraz

    Just nu är jag mer död än levande....har åkt på någon jäkla magbakterie (tror jag, ska till vårdcentralen imorgon) så allt jag äter och dricker far rätt igenom mig, jag som skulle ha uppladdning inför bröllopet då det är sista jobbveckan och allt. Så jäkla trist...jag har RIKTIGT ont i magen.

    Hur som helst så pinade jag mig ner på stan idag, saker måste ju trots allt fixas ändå. Brudbuketten är beställd, ringarna är uthämtade (så fina) och idag kom biljetterna till bröllopsresan. Det börjar dra ihop sig, måtte jag bara bli frisk till nästa lördag...

Svar på tråden Ännu mer fortsättning, bröllop Umeå 2009!!!