Inlägg från: SommarNoll9 |Visa alla inlägg
  • SommarNoll9

    Ännu mer fortsättning, bröllop Umeå 2009!!!

    Hempling: Spännande! Ja det är inte så länge kvar nu

  • SommarNoll9

    Idag har jag beställt tårtor, bröd och så har jag bokat tid för träff med cateringfirman. Känns skönt att ha det gjort. Nu ska jag bara boka tid med fotografen samt en dag och tid då vi kan få komma och titta på lokalen igen.

    Just nu känns det rätt lugnt med planeringen. I helgen blir det kanske lite gjort då vi är barnfria från och med idag tills på söndag. Vi har skickat sonen med farmor och farfar för att hälsa på kusinerna i Falun. Så jag hoppas att vi kan fixa ihop placeringskorten och själva omslaget till festprogrammen. Handlar ju mest om att klippa och klistra med det tar ju lite tid.

  • SommarNoll9

    Jag var också in på Ingrids när jag sökte underkläder men då hade de inte så mycket. Den jag provade gav inte det rätta lyftet så det blev inget köpt där tyvärr. Men jag har också hört att de har jättebra service.

    Idag har vi lunchat med vår vigselförrättare och det kändes jättebra. Hon var verkligen hur trevlig och mysig som helst! Vi pratade om allt möjligt och hade en jättetrevlig lunch med mycket skratt Känns så himla skönt att ha träffats redan nu och pratat igenom allt. Nu har vi ju inte 100 spikat hur själva ceremonin ska se ut förutom det "obligatoriska". Vi kan ju utforma den hur vi vill och vi vill inte bara ha det obligatoriska utan lite mer. Vår vigselförrättare hade en dikt som hon brukar läsa och så vill jag ju gärna ha någon sång, men vi får se hur det blir. Eventuellt söker vi fram ytterligare någon dikt som vi vill ha som hon kan läsa också.

    Imorgon är det träff med cateringfirman på programmet. Ska även ringa och boka in en till tid för att kika på lokalen igen + att jag ska ringa fotografen och bestämma en träff.

    Är det någon som har bra tips på någon sida eller så med bröllopsbilder? Vår fotograf ville gärna att vi skulle kika runt och fundera vad för slags bilder vi vill ta.

  • SommarNoll9

    Vi ska ha en som min mamma känner, han krävde inte så jättemycket betalt
    Tack för tipset, ska kika in på den sidan.

  • SommarNoll9
    Hempling skrev 2009-06-12 10:38:22 följande:
    SommarNoll9; På www.gamman.se finns det en massa olika bilder från bröllop. Kan ju vara en bra inspiration, eftersom det finns kort från en massa olika fotografer och tillställningar.
    Tack för tipset, ska kika där!
  • SommarNoll9

    Linnea alba: Jag känner mig inte särskilt orolig för att folk ska tycka att vi har ett för enkelt bröllop och fest men däremot kan jag oroa mig för huruvida folk kommer att ha trevligt eller inte. Men då brukar jag tänka att det är faktiskt allas ansvar att det blir en lyckad kväll. Jag har ju själv varit på kompisars bröllop och det är ju mycket upp till en själv hur roligt man har. På de bröllop jag varit på har det varit både tvårätters, buffé och trerätters, alltså alla olika varianter och det har varit superbra alla gånger. Jag som gäst har aldrig tänkt "meh, gud vilken simpel mat de bjuder på" utan istället "oj så gott det var". Personligen föredrar jag den enklare linjen, folk känner sig oftare mer bekväm då än om man krånglar till det och försöker göra på ett sätt som man inte själv kan stå för.
    Oj, vad jag rör till det Men det jag försöker säga är att era gäster kommer säkerligen tycka att ert bröllop är fantastisk och att festen är trevlig och maten jättegod! Försök bara slappna av och njuta av dagen och kvällen och se till att du/ni trivs och har det bra, det är ändå det viktigaste!

  • SommarNoll9

    Idag har jag fixat tre grejer till, tid för ny titt på lokalen, träff med fotografen och smycken. Hittade ett så fint halsband på nätet som jag beställde och fick även örhängen till

    En tjej som gör jättefina smycken. Har även beställt armband med namnbrickor, tre likadana, ett till mig och så ett var till mina systrar. Som en tackpresent för att de ställer upp som tärnor, värdinna och toastmadame på bröllopet De ska dock få presenten redan nu för vi måste prova dem och se om vi trivs, annars ska vi få dem ändrade av hon som gjort dem. Armbandet har ganska grov kedja och så två namnbrickor, ett med vårt eget namn och på den andra står det "syster" och tillsammans med detta en klar bergskristall. Hoppas att dom gillar dem...annars får dom väl ligga i en låda och skräpa

    Halsbandet jag beställt till mig själv är gjort av vita sötvattenspärlor, superfint och enkelt.

    Imorgon ska jag till sömmerskan för att sy in klänningen.

  • SommarNoll9
    Elbe skrev 2009-06-18 22:12:05 följande:
    Har ni andra Umeå-tjejer något förslag på festlokal som är anpassad för mindre sällskap? De flesta som jag sett är 50+ personer och vi blir max 30.
    Kolla upp "bygdegården" på Teg. Tror den är lite mindre. Här har du länk till bygdegårdar som finns i Västerbotten www.bygdegardarna.se/brextra/Kundsok.asp
  • SommarNoll9

    Linnea alba: Vi kommer inte ha cd-skivor, men spela musik från dator.
    Tre dagar är inte mycket, spännande!! Jag har ju typ 40 dagar kvar så jag har inte hunnit bli nervös än, men kommer säkerligen att bli

Svar på tråden Ännu mer fortsättning, bröllop Umeå 2009!!!