• Umbraz

    Ännu mer fortsättning, bröllop Umeå 2009!!!

    Nu är jag tillbaka!
    Tack för era svar, då tror jag att jag bara ska köpa några fina trosor till den BH:n som jag redan köpt, billigt och bra :)

    Idefixen: Vad roligt du verkar ha haft det. Mina kompisar planerar också en hippa. Eftersom jag mest troligt ska sommarjobba, får besked om det i morgon, så kommer det bli ett bestämt datum, men jag ser fram emot det ändå även om just själva inledningen inte blir en överraskning.

    Eftersom jag inte kommer härifrån stan så är det ett riktigt brokigt gäng som ska vara med, folk som inte känner varandra som jag träffat och umgås med i olika sammanhang, men jag tror det kan bli skojigt ändå, jag hoppas det iallafall.

    Närmast på schemat blir att göra ett vigselhäfte, hade inte tänkt att jag skulle göra ett sånt först men nu har vi ju valt så personliga låtar under vigselakten att jag vill ha med både texter och motivering till varför vi valt just dessa låtar.

  • Umbraz

    Jaha...
    Idag har jag bokat tid för sömnad av brud- och näbbklänningar på högtidskläder. Sen har jag bokat tid för konsultation av håruppsättning och färgning av håret veckan innnan vigseln.
    Två saker till att bocka av på listan som skvalpar runt i mitt huvud.
    Nu återstår Nisses Kondis för val av utseende på tårta och dess innehåll, ska bara hitta en dag som passar för att ta mig dit ut då jag inte har något körkort.

    Åhh,det nästan kokar i huvudet på mig....och så börjar jag dessutom sommarjobba till veckan så jag känner att jag inte riktigt har samma tid till allt framöver, vill försöka göra klart så mycket som möjligt den här veckan.

    Oh, just ja, hindesprövningen postar jag ikväll också, den hade jag glömt.

  • Umbraz

    Stort grattis!!!
    Med det vädret som var kan det ju inte bli annat än perfekt!!
    Har du några värdefulla tips att ge oss som har ett tag kvar, något som man ska tänka på?


    Idefixen skrev 2009-06-01 16:43:59 följande:
    Sådär, nu kan man kalla sig fru!Vi hade en kanondag i lördags. Jättefint väder, sol hela dagen, och 25-30 grader ute.De var en helhärlig dag!!!
  • Umbraz

    Hej!
    Jag ringde idag och fick tid den 23 juli, vilket passade mig yppans. Då behöver inte jag, som du säger, vara speciellt orolig för att gå upp eller ned, det är ju så tätt inpå bröllopet. Och för tjejernas del är det ju också bra, de brukar ju säga att barna växer som mest under sommaren.

    Apropå smycken så hittade jag jättefina smycken som jag ska ha ur kollektionen Miss Dee på Hårizont. Det finns störst utbud i silver men jag hade turen att hitta både halsband och örhängen i guld. Örhängerna har jag för övrigt i galleriet, har inte lyckats hitta någon bild på halsbandet än...kan verkligen rekommendera dig att kolla in deras smycken!


    SommarNoll9 skrev 2009-06-01 20:20:41 följande:
    GRATTIS! Vilket härligt väder ni fick.Umbraz: När ska du dit och sy om din klänning? Jag fick tid redan den 18 juni... så då gäller det att inte gå upp eller ner för mycket i vikt sedan Jag måste komma mig för att ringa Maxi och beställa tårtorna imorgon, annars blir det kris Smycken är mitt nästa måste förutom att boka tid med fotografen och cateringfirman för genomgång av bilder och mat.
  • Umbraz

    Ni som gifter er nu i somamr,har ni klart med vilken präst ni ska ha? Hur länge ska man vänta på att prästen hör av sig?

    Som jag skrivit tidigare i tråden så har jag ingen aning om vilken präst vi ska ha, och det är lite jobbigt tycker jag, och sen har jag ju inte den blekaste när det är tänkt att prästerna hör av sig inför ett bröllop. Det kanske är vanligt att de hör av sig ganska tätt inpå, eller? Jag börjar mitt sommarjobb och kommer att jobba fram till vigseln så jag börjar bli lite stressad över detta.

  • Umbraz

    Fick just veta att vi blivit tilldelade en präst som heter Gunnar Ågerstrand. Har inte en susning om vem det är, han var visst pensionerad. Men hur som helst så känns det bra, för nu kan jag själv ringa till honom och boka in en tid :)

  • Umbraz

    Ja, varje gång man bockar av något känns det som en befrielse. Det är som du säger roligt att planera, men oj, vad jag ser fram emot den stora dagen då man kan släppa allt vad planering heter och slippa känna den här krypande stressen som är på dygnet runt.

  • Umbraz

    Wow, vilka bra bilder! Och så fina ni är. Brudklänningen satt ju som smäck på dig-fantastiskt!!

    Vad kul att du ville dela med dig av bilder från Er dag, tack.


    Idefixen skrev 2009-06-02 19:59:51 följande:
    Tack allihopa! Nu finns de några bilder i mitt galleri
  • Umbraz

    Karin Larsson Tängdén? Hon är helmysig, har haft henne som kund i butiken där jag jobbade :)


    SommarNoll9 skrev 2009-06-02 21:32:47 följande:
    Så fina ni var!! Jättefin klänning! Det är så kul och inspirerande att få se bilder från andras bröllop På onsdag ska vi träffa vår vigselförrättare över en lunch. Inte varje dag man lunchar med flygplatschefen
  • Umbraz

    Idag har jag ringt och pratat med vår präst, äntligen. Vi har bokat in ett möte i kyrkan med honom i slutet av juni och det känns jättebra. Jag berättade att vi skulle ha en låt med Kent under vigselakten och det diggade han. Han tycker att Kent är jättebra som han uttryckte det. Ganska coolt att vara pensionär och gilla Kent, verkar som vi fått tag i en poppig präst för jag läste på någon sida att han även körde motorcykel. Det är jätteroligt då min sambo har egen mc och är uppvuxen i en bil och motorcykelfamilj.

Svar på tråden Ännu mer fortsättning, bröllop Umeå 2009!!!