• Umbraz
    Äldre 19 May 14:49
    23986 visningar
    183 svar
    183
    23986

    Ännu mer fortsättning, bröllop Umeå 2009!!!

    Hittar ingen fortsättningstråd, vet inte om jag söker dåligt men jag startar denna tråd så får vi se vad som händer.

  • Svar på tråden Ännu mer fortsättning, bröllop Umeå 2009!!!
  • Umbraz
    Äldre 20 May 09:53
    #4

    Hej på er, kul att några hittade hit iallafall :)

    Har nu fått hem näbbklänningarna, det är hur fina som helst, jag beställde de från Little fairies och det gick jättesmidigt. Dyrt dock, men vad sjutton, vi gör förhoppningsvis detta bara en gång i vårt liv.

    Annars har jag börjat kämpa med bröllopsformen, har lagt på mig lite under hösten och vintern så nu träningsgår jag 3.2km varje morgon i raskt tempo. Jag har 4 kilo som måste försvinna innan den 1/8 och det borde jag väl klara....

    Måste ut och leta underkläder snart, har dragit på det men nu börjar det dra ihop sig, så det är väl bäst att jag tar tag i det.

  • Umbraz
    Äldre 20 May 19:04
    #10

    Det är just i gammliaskogen jag gör mina underbara morgonpromenader, det är verkligen härligt där!!


    010809 skrev 2009-05-20 13:07:13 följande:
    Oj, vad ambisjöst att gå varje morgon.. jag önskar jag orkade det med.. skulle nog göra susen =) Jag orkar bara ta mig ut i gamlia 2 gånger i veakan..max!Ujuj, underkläder är inge kul..jag har v arit ute å kollat.. å det jag vill ha finns inte på nån av affärerna! =( har beställt en uniqebra nu så får se om den funkar.. men man känner sig ju inte fin i den.. får bli att inhandla något annat till fotningen av morgongåvan..
  • Umbraz
    Äldre 20 May 19:06
    #11

    Bild på klänningen finns i mitt galleri, det är klänningen "Ruth". Cremevit med brunt band kring midjan, verkligen jättesöta.
    Vi har ju brunt, creme och grönt som tema så klänningarna är klockrena.


    Idefixen skrev 2009-05-20 10:25:05 följande:
    Umbraz: Ja håller med, 4 kilo innan den 1/8 borde gå De är ju ändå några veckor bort.Kul att du fått hem klänningarna. Hur ser dem ut?
  • Umbraz
    Äldre 20 May 19:11
    #12

    Ja, mina döttrar är 7 och 5 år. Klänningarna kommer att behövas läggas upp och sys in litegrann så de ska hänga med mig till högtidskläder när jag fixar till min klänning där så att de passar dem perfekt. Jag tror de kommer tycka det är jätteskojigt att få bli så fina.
    Jag funderar på att ha deras hår uppsatt i inbakade flätor, det känns lite "finare" än att bara ha håret utsläppt. Men jag måste få tag i någon kompis som kan göra inbakade flätor, jag kan det tyvärr inte, iallafall inte så att det ser bra ut.

    Härligt att få fara till huvudstaden, ha så kul!!


    Hempling skrev 2009-05-20 14:32:37 följande:
    Umbraz, så kul att du fått klänningarna! Tycker precis som du, det är förhoppningsvis bara en gång man gifter sig, och då är det roligt att få lyxa till det lite! Vi har beställt näbbklänningar från Änglalikt, känns jättebra. Vår ena näbb är 8 år och kände sig nog ganska speciell när hon fick åka och få en måttbeställd klänning, bara det är ju roligt att kunna glädja henne!Vi åker iväg till Sthlm i helgen, och då ska det fixas! Kläder till min sambo från Uppklädd, skor till mig hoppas jag, pyssel från Panduro.... Ska bli jättekul!
  • Umbraz
    Äldre 20 May 20:42
    #14

    Ja visst har jag hittat fina klänningar!!
    Min brudklänning sitter som gjutet på mig, den framhäver det som ska framhävas av bröst, midja och rumpa och döljer det som finns däremellan, den är helt super!!

    Näbbklänningarna är också helt perfekta, nu återstår bara att hitta några fina skor till de också.


    Idefixen skrev 2009-05-20 19:51:06 följande:
    010809: Tack för tipsen, då ska ja försöka ta mig iväg å kolla imorrn.Umbraz: Gud vilka fina klänningar!! Min dotter ska få ha en klänning som min mor har sytt, orkar inte köpa nån lite dyrare klänning till henne, då hon bara är snart 9 månader och kryper omkring för fullt
  • Umbraz
    Äldre 22 May 09:05
    #18

    Vad roligt att du hittade oss!!! Jag har försökt att göra många inlägg de senaste dagarna så att tråden ska bli mer synlig.

    Det låter som en god ide att gå i spåret, då kanske vi stöter på varandra, hi hi, det känns som att jag bor i det spåret.
    Jag har märkt resultat redan efter 1 vecka!!!!. Har lagt av med allt socker och äter bara frukt istället för slisk samtidigt som jag motionerar varje dag, och det verkar göra susen:)

    Vad roligt att du kanske får bocka av några grejer till på listan efter denna dag, skönt.
    Jag måste också ta tag i tårtbeställningen, det börjar ju liksom att närma sig.


    SommarNoll9 skrev 2009-05-22 08:23:27 följande:
    Jasså är det här ni håller hus! Tyckte det var lite konstigt att ingen skrivit något på länge Umbraz: Jättesöta klänningar! Ja det här med bröllopsformen... Jag är inte överviktig alls men har ändå ett par kilon jag skulle vilja bli av med. Jag springer ju 2-3 gånger i veckan, men vågen står dessvärre still. Jag ska försöka komma igång med morgonpromenader jag också. Gammliaskogen är ju perfekt att gå i, 3,2 spåret, nära och bra har jag ju också. Sedan måste jag såklart skära ner på godsaker... Idag ska jag prata med florist och konditor så jag får bocka av det också. Sedan ska mina systrar (som också ska vara tärnor) komma hit på lunch så ska vi gå igenom planeringen lite. Min lillasyster ska ju dessutom vara toastmadame och min storasyster och hennes sambo ska vara värdpar.
  • Umbraz
    Äldre 22 May 10:40
    #20

    Åhå, vad smart med ett schema!!
    Jag hinner aldrig ut före frukost :( lämnar barnen på dagis och skola innan, så det blir för länge att vänta med frukost, då orkar jag inte gå. Men jag äter nyttig frukost istället tidigare på morgonen. Jag går varje dag och då riktigt fort, nästintill att jag springer. Jag är helt slut efteråt, så det tar verkligen på. Jag har inte provat att springa på jättelänge,säkert flera år, är liksom inte lika taggad på det.
    Jag dricker också mycket vatten och äter bara frukt när jag är sugen på något, hälsosammare mat har det också blivit. Det behövs egentligen inte så mycket mer avancerade grejer. Förra sommaren provade jag Allevos produkter med de där shakerna, och jag kunde bara inte få i mig det, det var så äckligt så jag hoppas verkligen att detta går vägen så jag slipper ta till en sådan nästintill outhärdlig nödlösning. Men jag är så motiverad nu att det vore konstigt om det inte skulle ge vidare resultat.


    SommarNoll9 skrev 2009-05-22 09:46:53 följande:
    Jag hittade en sida på nätet där det fanns ett schema för "kom i form på 8 veckor inför bröllopet" som jag tänkte följa. Handlar egentligen bara om att gå ut och gå före frukost, dricka mycket vatten och sluta med eller iaf dra ner på sötsaker. Inget avancerat egentligen Ja vi kanske möts i spåret! Går du bara på morgonen? Jag kommer nog inte gå varje morgon eftersom jag löptränar vissa kvällar också, men de flesta dagar ska jag ta mig ut på promenad.
  • Umbraz
    Äldre 22 May 10:42
    #21

    Glömde skriva att jag för det mesta går endast på morgonen, har svårt att få tiden att räcka till på kvällarna, men så fort minsta öppning blir framöver kommer jag nog att ta mig ut i spåret även då.

  • Umbraz
    Äldre 25 May 12:32
    #23

    Hej svejs!
    Kom precis hem med två fina BH:ar att ha under klänningen, en från Twilfit och en från Triumph.
    Hur gör ni, köper ni en uppsättning till att ha under klänningen och en uppsättning för kvällen/natten?
    De här BH:arna jag har köpt är ju väldigt basic, inge spets eller nåt, det kanske blir tråkigt....

    Hade sån tur att min kompis som gifte sig förra året lånar ut maggjördel och åtsittande trosor så den kostnaden sparar jag in på.

    Nu far jag till Östersund i tre dagar så jag blir lite off, men jag är allafall nyfiken på hur ni ska göra angående underkläder.

Svar på tråden Ännu mer fortsättning, bröllop Umeå 2009!!!